Parky STOP SHOP v ČR s novými službami a nabídkou

Společnost IMMOFINANZ, přední provozovatel maloobchodních parků ve střední a východní Evropě, právě dokončila revitalizaci a rozšíření svých deseti STOP SHOPů v České republice. Na několika místech byly přidány nové služby pro větší pohodlí zákazníků, navíc byl rozšířen STOP SHOP v Třebíči; ten má nyní pronajímatelnou plochu 22 000 m2. Všechny tyto procesy probíhaly v souladu s jednotným firemním designem STOP SHOP. Správu nemovitostí nákupních parků STOP SHOP v ČR zajišťuje společnost CBRE.

"Ve všech městech jsme řešili revitalizaci a modernizaci STOP SHOPů individuálně. Důležité pro nás bylo zvýšení komfortu a zpříjemnění času, který v nich naši zákazníci tráví. Ve svých maloobchodních parcích jsme nově zřídili kavárny s wi-fi připojením a sociálním zařízením, hřiště a bankomaty. Kromě toho jsme podpořili nákupní potřeby novým mixem mezinárodních značek, jako jsou Decathlon, New Yorker nebo CCC. V Třebíči máme SINSAY, CROPP & HOUSE a první KFC Drive," říká Tomáš Stařík, Country Manager Operations společnosti IMMOFINANZ pro Českou republiku. A dodává: "Zapojením zázemí pro volný čas a zábavu jsme poskytli prostor pro zpříjemnění nakupování. Nyní si naši zákazníci mohou domluvit schůzku s přáteli nebo si dát kávu a využít kavárnu a hřiště." V České republice provozuje IMMOFINANZ deset obchodních parků STOP SHOP: v Hranicích, Starém Městě u Uherského Hradiště, Třebíči, Táboře, Příbrami, Rakovníku, Kladně, Ústí nad Orlicí, Znojmě a Žatci. Ty v současné době vykazují téměř stoprocentní obsazenost a po rozšíření STOP SHOPu v Třebíči poskytuje všech deset parků zhruba 75 000 m2 maloobchodních prostor. STOP SHOP Třebíč je se svými téměř 22 000 m2 nejen největší v regionu (najdeme zde značky jako Decathlon, C&A, dm, KIK, Deichmann, PEPCO, Super Zoo, CCC, New Yorker a KFC), ale také největší v portfoliu společnosti IMMOFINANZ.

Správu nemovitostí v portfoliu nákupních parků STOP SHOP společnosti IMMOFINANZ v České republice zajišťuje společnost CBRE.

"České nákupní parky STOP SHOP těží ze strategické polohy. O maloobchodní prostory je velký zájem; de facto hned po odchodu jedné značky se objeví nový prodejce. Například C&A byl nedávno v Kladně nahrazen Decathlonem," říká Tomáš Míček, ředitel Oddělení správy nemovitostí společnosti CBRE. Milan Mašša, manažer poradenských a transakčních služeb pro maloobchod společnosti CBRE, dodává: "Maloobchodní parky vykazují ve srovnání s nákupními centry silnější rozvoj, a tím i větší potenciál pro rozšíření značky. Je to díky nižším nákladům na vytvoření nového nákupního parku nebo na rozšíření stávajícího." STOP SHOP je značka společnosti IMMOFINANZ pro nákupní parky ve střední a východní Evropě. Tito sympatičtí a snadno dosažitelní místní poskytovatelé nákupních služeb se nacházejí ve spádových oblastech s 30 000 až 150 000 obyvateli a nabízejí širokou škálu produktů za výhodné ceny. Díky efektivnímu dopravnímu spojení a rozsáhlému parkování se zaměřují na "chytré nakupující", kteří se orientují na příznivé ceny a oceňují snadnou dostupnost. STOP SHOPy v portfoliu existujících nemovitostí jsou k 30. červnu 2019 plně pronajaty, přičemž míra obsazenosti činí 98,4%.

Portfolio STOP SHOP společnosti IMMOFINANZ v současné době pokrývá již 87 nákupních parků v devíti zemích: Slovensko (16 STOP SHOPů), Rakousko (13), Maďarsko (14), Česká republika (10), Slovinsko (14), Srbsko (10), Polsko (7), Chorvatsko (2) a Rumunsko (1).

O společnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je společnost podnikající v oblasti komerčních nemovitostí, jejíž aktivity se zaměřují na segmenty maloobchodních a kancelářských nemovitostí na sedmi klíčových evropských trzích: Rakousko, Německo, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko a Polsko. Její primární aktivity zahrnují správu a výstavbu nemovitostí, přičemž značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelářské nemovitosti) představují silný místní prvek a jsou synonymem kvality a excelentních služeb. Realitní portfolio zahrnuje více než 210 nemovitostí v přibližné hodnotě 4,5 miliardy eur. Společnost IMMOFINANZ je kotována na burzách ve Vídni (kde je součástí tzv. leading ATX indexu) a ve Varšavě. Pro více informací prosím navštivte tyto stránky: http://www.immofinanz.com

Kontakt:

Pro komunikaci v České republice:

Martina Jašková, ředitelka PR a vztahů s médii Graffitti Networks Grafix

Tel.: +420777578732, martina@gng.cz

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.


Zařazenost 18.09.2019 12:09:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=32038

Související témata

Šumavský národní park
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V