K tématu digitalizace hovořila na konferenci Real Estate Market v Praze DELTA

Financování nemovitostí, problematika bytového trhu či perspektivy kancelářských budov a mnohá další témata byla předmětem XVII. ročníku odborné konference Real Estate Market Autumn 2018. V rámci čtyř tematických diskusních panelů vystoupili přední zástupci jak tuzemských, tak i mezinárodních firem působících v ČR v oblasti developmentu, financí a realit.

DELTA v rámci druhého diskusního panelu vystoupila se svým příspěvkem k tématu digitalizace ve stavebnictví. Erik Štefanovič zde krátce představil dva základní produkty, které přinášejí inovaci, digitální komunikaci a efektivnější management dat do plánování a realizace stavebních projektů.

První z představených produktů v rámci tématu digitalizace byl Datenpool. Software pro řízení stavebních projektů, jenž kromě digitálního strukturovaného úložiště dat s rozsáhlými funkcemi vyhledávání garantuje také vyšší efektivitu při řízení a koordinaci projektu, kompletní dokumentaci projektu a v neposlední řadě také vyšší míru jistoty a kontroly nad aktuální výší vyčerpaných finančních prostředků. Štefanovič představil Datenpool jako produkt, který se v praxi na mnoha projektech společnosti DELTA osvědčil jako nástroj, který skutečně promění realitu v práci s daty a informacemi z hledání na nacházení.

PlanRadar - inteligentní management řízení úkolů a odstranění vad

Druhý digitální produkt, jenž Erik Štefanovič spolu s partnerem a jednatelem společnosti PlanRadar Domagojem Dolinskym na konferenci Real Estate Market prezentoval, byl inteligentní software, který nabízí digitální evidenci a odstraňování vad a nedodělků během realizace stavebního projektu popřípadě po jeho dokončení. Krátce nastínil realitu stavebních projektů, které se často potýkají se složitou evidencí, dokumentací, komplikovanou komunikací při sdílení úkolů a zadávání informací pro odstraňování stavebních vad a nedodělků a nabídnul produkt PlanRadar, jenž nabízí rychlé a efektivní řešení.

XVII. ročníku odborné konference Real Estate Market Autumn 2018 se tentokrát v Praze zúčastnilo cirka 120 zástupců významných developerských a stavebně-investičních společností, zástupců realitních společností a majitelů nemovitostí, představitelů měst, obcí a veřejné správy, zástupců finančních, právních a poradenských společností a dalších odborníků aktivně působících na českém a mezinárodním realitním trhu.

Kontakt:

Marcela Kolářová, e-mail: kolarova@delta-cz.com

http://www.delta-cz.com


Zařazenoút 30.10.2018 14:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30082
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V