Referent/referentka v oddělení statistických zjišťování a podpory sběru dat (pracovní poměr na dobu určitou - zástup za dlouhodobou nemoc)

Referent/referentka v oddělení statistických zjišťování a podpory sběru dat (pracovní poměr na dobu určitou - zástup za dlouhodobou nemoc)

Č. j.: MSMT-25344/2018-1

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa referent/referentka v oddělení statistických zjišťování a podpory sběru dat Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy (pracovní poměr na dobu určitou zástup za dlouhodobou nemoc) č.j.: MSMT-25344/2018-1

MŠMT vyhlašuje výběrové řízení na obsazení služebního místa referent/referentka v oddělení statistických zjišťování a podpory sběru dat Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, kód systemizovaného místa MSMT0000937S.

Náplň práce:

  • činnosti spojené se sběrem dat svěřených statistických výkazů (kontrola a validace předávaných dat, metodická podpora respondentům a správním úřadům, kontrola úplnosti předaných výkazů v závislosti na rejstříku, spolupráce na finální kontrole a čištění dat, kontrola elektronických datových výstupů);
  • spolupráce na činnostech spojených s přípravou programové aplikace pro nadcházející sběry dat (návrhy úprav programové aplikace a kontrolních vazeb vyplývajících ze změn ve svěřených výkazech, testování aktualizovaného programového vybavení);
  • spolupráce na přípravě metodických materiálů určených pro subjekty předávající údaje (školy a školská zařízení) a subjekty zpracovávající data (správní úřady), spolupráce na přípravě obecně závazných předpisů v oblasti výkaznictví v regionálním školství, metodické usměrňování a koordinace podřízených organizací v oblasti výkaznictví.

Požadujeme:

  • ukončené vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu;
  • trestní bezúhonnost;
  • státní občanství ČR, popř. cizí státní občanství (občanství jiného členského státu EU nebo občanství státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru);
  • plnou svéprávnost;
  • potřebnou zdravotní způsobilost;
  • dobré komunikační schopnosti;
  • zodpovědný přístup k práci, samostatnost, pečlivost a spolehlivost;
  • znalost práce s programy balíčku MS Office (zejména MS Word a Excel).

Splnění požadavku vysokoškolského vzdělání v magisterském studijním programu, státního občanství ČR, popř. cizího státního občanství, je uchazeč povinen doložit příslušnými listinami, případně čestným prohlášením, přičemž listiny uchazeč předloží nejpozději před konáním pohovoru. Není-li uchazeč státním občanem České republiky, musí předložit doklad o certifikované zkoušce z českého jazyka jako cizího jazyka nebo doklad, že absolvoval alespoň po dobu 3 školních roků základní, střední nebo vysokou školu, na kterých byl vyučovacím jazykem český jazyk. Splnění předpokladu trestní bezúhonnosti se dokládá nejpozději před konáním pohovoru výpisem z evidence Rejstříku trestů, který nesmí být starší než 3 měsíce. Splnění předpokladu svéprávnosti a zdravotní způsobilosti se dokládá nejpozději před konáním pohovoru písemným čestným prohlášením. K prokázání jazykové znalosti je požadován doklad o absolvování příslušné standardizované jazykové zkoušky nebo jiný doklad o dosažení příslušné znalostní úrovně. Výběrového řízení se může zúčastnit jen osoba, která splňuje výše uvedené předpoklady a požadavky.

Výhodou:

  • zkušenosti s realizací sběrů dat

Další informace o služebním místě:

  • zaměstnání na plný pracovní úvazek (40 hodin týdně);
  • pracovní poměr na dobu určitou zástup za dlouhodobou nemoc;
  • nástup 15. září 2018 nebo dle dohody;
  • platové zařazení podle nařízení vlády č. 304/2014 Sb., ve znění pozdějších předpisů, ve 12. platové třídě (platový tarif 22 160 33 300 Kč v závislosti na počtu let praxe);
  • osobní příplatek v závislosti na kvalitě výkonu práce;
  • mimořádné finanční odměny;
  • vhodné i pro osoby se zdravotním znevýhodněním.

Nabízíme:

  • zajímavou práci v příjemném pracovním prostředí v centru Prahy Senovážné náměstí;
  • přátelský a energický kolektiv spolupracovníků;
  • možnost dalšího odborného vzdělávání;
  • zaměstnanecké benefity (stravenky, 5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna, příspěvek na penzijní připojištění);
  • zaměstnanecké benefity v oblasti kultury, sportu či vzdělávání prostřednictvím systému Cafeteria;
  • možnost využít třídu mateřské školy pro děti zaměstnanců MŠMT (ul. Holečkova, Praha 5).

Motivační dopis se strukturovaným životopisem (včetně uvedení telefonního čísla a e-mailové adresy) a podepsanou informací o zpracování osobních údajů (postačí sken), která je uvedena v příloze tohoto oznámení o vyhlášení výběrového řízení, zasílejte na adresu zamestnani@msmtcz nejpozději do 29. srpna 2018. Do předmětu zprávy uveďte referent/referentka v oddělení statistických zjišťování a podpory sběru dat, č. j.: MSMT-25344/2018-1.

Uchazeč zasláním přihlášky do výběrového řízení stvrzuje, že si není vědom osobních ani profesních vazeb, které by při vykonávání činnosti v pozici, o kterou se uchází, znamenaly střet zájmu.

Uchazeč zasláním přihlášky do výběrového řízení rovněž stvrzuje, že splňuje podmínku zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, uvedenou v §303, odst. 3, a je seznámen s §304, odst. 1 téhož zákona.

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Karmelitská 529/5, 118 12 Praha 1, jakožto správce, za účelem realizace výše uvedeného výběrového řízení a po jeho ukončení po dobu nezbytně nutnou k zajištění svých oprávněných zájmů, zpracovává Vámi poskytnuté osobní údaje, a to zejména v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES. Každý subjekt údajů má právo od správce požadovat přístup k osobním údajům, právo vznést námitku proti zpracování a právo na přenositelnost údajů.

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy podporuje rovnost žen a mužů a diverzitu v rámci svých služebních a pracovních míst.

V případě dalších dotazů se obracejte na:

Mgr. Kamila Svobodová, email: kamila.svobodova@msmtcz

Datum zveřejnění inzerce: 10. srpna 2018

Datum sejmutí inzerce: 29. srpna 2018

Informace o zpracování osobních údajů - ZP.docx

Nahoru



Zobrazit sloupec