Sunil Prashara byl jmenován do funkce nového prezidenta a generálního ředitele organizace Project Management Institute

Organizace Project Management Institute (PMI) dne oznámila, že její správní rada jmenovala s okamžitou účinností nového generálního ředitele a prezidenta společnosti. Stal se jím Sunil Prashara, který ve své nové funkci bude řídit globální organizaci PMI, která poskytuje služby více než 3 miliónům odborníků prakticky ve všech zemích světa. V úzké spolupráci se správní radou bude Sunil Prashara dohlížet nad realizací nového strategického plánu PMI a povede naší organizaci nové budoucnosti, kde i nadále hodláme pomáhat miliónům projektových specialistů z celého světa urychlit jejich pracovní postup a uvést jejich myšlenky a nápady v život.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou tiskovou zprávu si můžete přečíst zde: https://www.businesswire.com/news/home/20190304005698/en/

“Organizace PMI má za sebou 50 úspěšných let na poli zlepšování globálního řízení projektů a těšíme se na nové směřování v dalších 50 letech a snad i více,” řekl Randall T. (Randy) Black, P. Eng., PMP, předseda představenstva PMI. “Díky tomu, že má Sunil globální zkušenosti s digitální transformací dnešní společnosti a sdílí s firmou PMI stejné hodnoty, byl pro nás přirozenou volbou do funkce nového generálního ředitele. Pod jeho vedením tak zahajujeme novou éru lepší a transparentnější spolupráce s našimi členy, dobrovolníky a akcionáři s cílem podpořit práci PMI a zajistit rozšiřování hodnot, které v oblasti projektového řízení nabízíme, do celého světa.”

Sunil má více než 30 let zkušeností s manažerskou prací, které si do firmy PMI přináší a má za sebou úspěšné projekty v oblasti zavádění nových strategií, změn a plnění cílů v oblasti růstu a ziskovosti v řadě mezinárodních firem.

“Technologie mění způsob podnikání doslova rychlostí blesku. Těším se na práci s týmem v organizaci PMI a naším společným úkolem bude plnit nové smělé strategické cíle naší organizace, zlepšit naše technologické schopnosti a možnosti, abychom se dokázali vypořádat se změnou způsobu práce a mohli našim členům, dobrovolníkům a profesionálům z oblasti projektového řízení nabízet špičkové služby a vysoké hodnoty i v následujících letech,” řekl Sunil. “Ve své práci pro velké nadnárodní firmy jsem z první ruky viděl, jakou sílu má projektové řízení a jak dokáže zajistit úspěch nejen jednotlivcům, ale i celým organizacím.”

Před příchodem do firmy PMI zastával Sunil pozici generálního ředitele ve společnosti i1too Ltd ve Velké Británii, což je obchodní akcelerátor pro digitální startupy, kterou v roce 2016 Sunil založil a pomohl zajistit její mezinárodní růst. Ještě předtím pracoval jako generální ředitel ve firmě Expereo International a zastával také řadu manažerských pozic ve firmách z oboru informačních a komunikačních technologií. Jeho skvělé mezinárodní a multikulturní zkušenosti s řízením obchodu, provozu, marketingu a digitální transformace využívaly firmy jako Vodafone, Nokia, Accenture a Perot Systems (NTT). Jako podnikatel získal také rozsáhlé zkušenosti s projektovým řízením a rozumí perspektivě „zvenku - dovnitř“, kterou se firma PMI snaží celosvětově zavádět.

O Project Management Institute (PMI)

Project Management Institute (PMI) je přední světová organizace pro všechny, kteří uvažují o tom, vnést do své profese projektové a programové řízení nebo management portfolia. Společnost PMI byla založena v roce 1969 a je přínosem pro více než tři miliony profesionálů, kteří pracují v téměř každé zemi na světě prostřednictvím globálního prosazování, spolupráce, vzdělávání a výzkumu. Pomáháme v kariérním růstu, zlepšujeme úspěch organizací a dále zdokonalujeme profesi projektového manažera prostřednictvím světové uznávaných standardů, certifikací, komunit, nástrojů, akademického výzkumu, publikováním, kurzy pro rozvoj profesionálů a příležitostem k setkávání. Společnost ProjectManagement.com jako součást skupiny PMI vytváří online globální komunitu, která přináší více zdrojů, lepší nástroje, rozsáhlejší sítě a širší perspektivy.

Navštivte nás na webových stránkách www.PMI.org, www.projectmanagement.com, www.facebook.com/PMInstitute nebo na Twitteru @PMInstitute.

Přečtěte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190304005698/en/

Kontaktní informace

Karen Flanagan

+1 610-356-4600 x1092

Karen.flanagan@pmi.org

Zdroj: Project Management Institute (PMI)

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)


Zařazenoút 05.03.2019 14:03:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30780
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V