TNBiz (TN.cz)
Z domova  |  20.06.2011 08:00:14

Očekávané události na pondělí 20. června - DOMÁCÍ

Mediafax

PRAHA (MEDIAFAX) - Přehled očekávaných událostí

09:00 - Vedení České filharmonie jedná s odboráři a uměleckou radou. (PRAHA - Rudolfinum, Alšovo nábřeží 12, Praha 1)

09:30 - Beseda předsedy Výboru pro záležitosti EU Luďka Sefziga se studenty a profesory z East Tennessee State University. (PRAHA - Senát PČR, Zaháňský salonek, Valdštejnské náměstí 4)

10:00 - TK ke zveřejnění zprávy o stavu lidských práv v České republice za rok 2010, kterou Český helsinský výbor vydává od roku 1994. (PRAHA - Český helsinský výbor, Štefánikova 21, Praha 5)

10:00 - Pietní akt k uctění památky policistů, kteří za službu veřejnosti zaplatili svým životem. Akce není určena široké veřejnosti, pouze médiím, služebním funkcionářům Policie ČR a pozvaným hostům. (PRAHA - areál Muzea Policie ČR, Ke Karlovu 1, Praha 2)

10:00 - Konference na téma Finanční perspektiva EU a priority ČR, na které vystoupí rovněž předseda Evropského parlamentu Jerzy Buzek na téma Vývoj evropské integrace. (PRAHA - Senát, Jednací sál Valdštejnského paláce, vchod A1 z Valdštejnské ulice)

10:30 - Příjezd růžového tanku z Vojenského technického muzea v Lešanech do Prahy, kde bude umístěn na plovoucí ponton na Vltavě. (PRAHA - smíchovské přístaviště, Praha 5)

11:00 - TK s nově zvoleným vedením Suverenity - Bloku Jan Bobošíkové (SBB). (PRAHA - salonek Douro, hotel Corinthia Towers Praha, Kongresová 1, Praha 4)

11:00 - TK při příležitosti setkání reformátorů zdravotnictví z celého světa Prague International Health Summit (IHS). (PRAHA - Café Louvre, Národní 22, Praha 1)

11:00 - Deinstalace antropologického putovního monumentu Tour, od českého umělce Lukáše Rittsteina. Dílo opustí pražské Centrum současného umění DOX a zamíří do drážďanského Albertina. (PRAHA - terasa Centra současného umění DOX, Poupětova 1, Praha 7)

11:00 - TK E-mobility ke spuštění první rychlonabíjecí stanice v ČR. (PRAHA - sídlo společnosti PRE, Na Hroudě 1492/4, Praha 10)

11:00 - TK k zahájení natáčení nové české filmové komedie Signál, v hlavních rolích se představí Vojta Dyk a Kryštof Hádek. (PRAHA - Studio Mat, Karlovo nám. 19, Praha 2)

13:00 - Českou republiku navštíví předseda Evropského parlamentu Jerzy Buzek, bude jednat s předsedou Senátu Milanem Štěchem a ve Valdštejnském paláci se zúčastní konference Finanční perspektiva EU a priority ČR. TK se uskuteční ve 13 hodin v Sala terreně Valdštejnské zahrady. (PRAHA - Senát, Sala terrena Valdštejnské zahrady, Praha 1)

13:00 - Slavnostní přehlídka u příležitosti 20. výročí policie České republiky. Na prostranství před Pražským hradem se veřejnosti představí čestné jednotky Policejního prezidia České republiky, všech 14 krajských ředitelství policie, policejních útvarů s celostátní působností a také policejních škol, veteránů policie a dalších složek. (PRAHA - Hradčanské náměstí, Praha 1)

14:00 - Zasedání Finančního výboru ZHMP. (PRAHA - zasedací místnost Rady HMP v 1.patře (místnost Nová rada), Mariánské náměstí 2, Praha 1)

14:00 - Konference k představení návrhu Koncepce bytové politiky na období 2012 - 2020. (PRAHA - Dům odborových svazů, velký sál Přítomnost, Náměstí W.Churchilla 2, Praha 3)

14.30 TK České pirátské strany. Na programu bude cenzura Internetu. (PRAHA - v salonku restaurace Černý orel, U Lužického semináře 110/40, Praha 1 Malá strana)

15:00 - Jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZHMP. (PRAHA - Nová radnice, místnost č. 205, Mariánské náměstí 2, Praha 1)

15:00 - Český hydrometeorologický ústav vydá předpověď počasí na období následujících 30 dní. (ČESKÁ REPUBLIKA)

15:00 - Start hlasování 3. ročníku soutěže Ceny Kudy z nudy 2011. (PRAHA - press foyer DinoParku, OC Galerie Harfa, Českomoravská 15a, Praha 9)

15:00 - TK u příležitosti zahájení historicky největšího kongresu v ČR - 48. ERA-EDTA Congress. (PRAHA - Městská knihovna v Praze, Mariánské nám. 1, Praha 1)

15:15 - Předsedkyně Poslanecké sněmovny Miroslava Němcová přijme šéfa Evropského palramentu Jerzy Buzeka. (PRAHA - Poslanecká sněmovna, místnost č. 120, Sněmovní 4, Praha 1)

16:00 - Prezident republiky Václav Klaus bude podepisovat knihu Festschrift Václavu Klausovi, kterou vydává nakladatelství Fragment u příležitosti oslavy jeho životního jubilea. (PRAHA - Palác knih Luxor, Václavské nám. 41, Praha 1)

16:00 - Jednání tripartity. Na programu zejména jednání o novele 48 - zdravotnictví, důchodová reforma, kurzarbeit, ekonomické souvislosti v zemi. (PRAHA - Úřad vlády ČR, nábřeží E. Beneše, Praha 1)

17:00 - Vernisáž výstavy scénografa a malíře Jaroslava Maliny. (PRAHA - Café galerie Černá labuť)

18:00 - Přednáška s názvem Hudba k uctění památky Šoa. Přednáška bude v anglickém jazyce s tlumočením do češtiny. (PRAHA - Židovské muzeum, Maiselova 15, Praha 1)

19:00 - Slavnostní udílení Cen Nadace ERSTE za přínos sociální integraci. (PRAHA - Studio Barrandov č. 9, Kříženeckého nám. 322/5, Praha 5)

19:00 - Zahájení výstavy prací italského umělce a tatéra Fabia Moro. Výstava potrvá do 31. srpna. (PRAHA - galerie a studio Tribo, Lidická 8, Praha 5)

Další události

- Filmfest 2, vzdělávací akce pro studenty, která zahrnuje promítání dokumentu Homo Scientist jr. Cílem je představit studentům zábavnou a přitom naučnou formou jak si čeští vědci stojí v porovnání se světovými vědci a především jaké jsou přínosy českých vědeckých kapacit celosvětové vědě. Filmové pásmo bude k promítání nabídnuto všem středním školám v Praze. (1. červen - 30. červen, PRAHA)

- 23. Mezinárodní festival současného tance a pohybového divadla Tanec Praha 2011. Uskuteční se v Praze a dalších devíti městech. (6. červen - 29. červen, ČESKÁ REPUBLIKA)

- 4. ročník letní filmové produkce v Kinobuse. Během 81 promítacích večerů navštíví pojízdné kino celkem 23 stanovišť, kde nabídne divákům filmy výhradně z tuzemské produkce. (13. červen - 4. září, ČESKÁ REPUBLIKA)

- Výstava fotografií agentury Mediafax s názvem 88, pořádaná k třetímu výročí vstupu agentury na tuzemský trh. K vidění bude 11 reportážních velkoformátových fotografií. (13. červen - 1. červenec, PRAHA - Národní knihovna, Mariánské náměstí 190/5)

- 12. ročník Mezinárodního festivalu česko-německo-židovské kultury Devět bran 2011. (13. červen - 26. červen, PRAHA)

- Pražské Quadriennale 2011 - mezinárodní přehlídka, která spojuje divadelní akce a performance s veřejným prostorem a scénografie s architekturou, módou, výtvarným uměním, designem i filmem. (16. červen - 26. červen, PRAHA - Veletržní palác, Dukelských hrdinů 530/45, Praha 7)

- V rámci Tance Praha 2011 se představí kanadská tanečnice a choreografka Louise Lecavalierová. (19. červen - 20. červen, PRAHA - divadlo Ponec)

- 6. mezinárodní konference o zdravotnictví. Hlavním tématem budou inovativní přístupy k zajištění dostupnosti, bezpečnosti a kvality zdravotní péče. Spolu s experty se konference zúčastní i zástupci poskytovatelů, plátců a také uživatelů zdravotních služeb. Mezi exkluzivními řečníky se představí i poradce Tonyho Blaira. (19. červen - 21. červen, PRAHA - hotel Pyramida, Bělohorská 24, Praha 6)

- Termín, od něhož si děti od 10 do 15 let a senioři od 65 do 70 let mohou nechat na Opencard nahrát aplikaci pro jízdu zdarma pražskou MHD od 1. července. (20. červen, PRAHA)

- Jarmark českých pochoutek a zručnosti. K vidění bude několik staročeských řemeslníků a k zakoupení budou ručně vyráběné dobroty. Atmosféru tržiště dokreslí doprovodný program, každý den v duchu jiné historické doby a stylu. K poslechu zahrají české kapely staropražské písně, folklór, středověkou hudbu i kabaretní melodie. (20. červen - 27. červen, PRAHA - Staroměstské náměstí, Praha 1)

- Jednání odborů po tripartitě. (20. červen, PRAHA)

- Studenti se dozvědí celkové výsledky maturit, které začali skládat 2. května. (20. červen, ČESKÁ REPUBLIKA)

- Divadelní přehlídka Rozmarné léto s Michalem Vieweghem - premiéra první inscenace, Románu pro ženy. Přehlídka potrvá do 17. září. (20. červen, PRAHA - Švandovo divadlo, Štefánikova 57, Praha 5)

- Akce s názvem Týden svobody u příležitosti 20. výročí odchodu sovětských vojsk z tehdejšího Československa a 20. výročí rozpuštění Varšavské smlouvy. (20. červen - 1. červenec, PRAHA)

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688