Plug-in Day Praha se zaměří na elektromobilitu

Dne 10. října 2018 se uskuteční v Břevnovském klášteře specializovaná akce zaměřená na elektromobilitu ve firmách a organizacích. Nese název Plug-in Day Praha a je určena manažerům firem a organizací provozujících vozové parky, majitelům firem, podnikatelům či živnostníkům, jež zajímají možnosti využití elektromobilů nebo plug-in hybridů.

Zájem o elektromobilitu roste. Celosvětově se prodeje vozidel s elektropohonem zvýšily oproti loňsku za první tři čtvrtletí letošního roku o 69 procent a s příchodem nových modelů renomovaných automobilek s dojezdem okolo 400 km bude tento trend dále sílit. Dávají ovšem elektromobily nebo plug-in hybridy smysl v případě firemního provozu? Za jakých podmínek se mohou vyplatit? A jaké jsou největší problémy při zavádění elektromobilů do firemního autoparku? Na to vše bude hledat odpovědi první ročník akce organizované specializovaným magazínem FLEET firemní automobily s názvem Plug-in Day Praha. Na akci bude přítomna většina automobilek, které v současné době na našem trhu nabízejí elektrifikované automobily, většina z nich navíc své vozy poskytne k testovacím jízdám. Představí se také dodavatelé řešení pro elektromobilitu a v rámci konferenčního bloku nebude chybět ani důkladná případová studie. "Čas pro osvětu v oblasti elektromobility nazrál. Již dnes je na trhu řada modelů, které mohou být pro firemní klientelu zajímavé díky možnostem úspor, případně nefinančním benefitům. Velmi rychle roste například nabídka lehkých užitkových elektromobilů, které dávají v městském provozu smysl nejen ekologický, ale také ekonomický. Proto jsme se rozhodli rozšířit náš seriál odborných setkání fleetových manažerů, známé Dny s Fleetem, o tuto specifickou akci. Chtěli bychom aspoň malým dílem napomoci ke zvyšování povědomí o tom, co elektromobilita přináší a jaké jsou v současnosti její možnosti," uvedl šéfredaktor magazínu FLEET firemní automobily Richard Plos.

Program Plug-in Day Praha začíná 10. října 2018 v 9:00 hod. Ukončení akce je naplánováno na 14:00 hod. Zájemci o účast z řad provozovatelů firemních vozidel se mohou ještě stále přihlásit prostřednictvím webových stránek pořádajícího magazínu (www.ifleet.cz), přičemž pro zástupce firemních vozových parků a provozovatele firemních vozidel je účast na akci bezplatná.


Zařazenopo 01.10.2018 09:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29899
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V