Tisková zpráva (Tisková zpráva)
Bydlení  |  12.02.2024 13:34:39

Crestyl zahájil stavbu pražského rezidenčního projektu Semerínka

Semerínka,rezidenční projekt Crestyl

Na přelomu roku začala stavba nového rezidenčního projektu Semerínka, za kterým stojí developer Crestyl. Budova v pražských Radlicích skládající se ze čtyř různě vysokých bloků citlivě kopírujících terén nabídne 185 bytů a z horních pater nerušený výhled na Prahu i do okolní zeleně. Ve vnitroblocích pak vyroste komunitní zahrada a zázemí pro rodiny s dětmi. Jedinečná lokalita zaručuje snadnou dostupnost metrem i blízkost přírody. Investice do projektu dosahuje 1,5 miliardy . Generálním dodavatelem stavby je společnost Metrostav. Dokončení projektu je naplánováno na jaro 2026.

„Semerínka spojuje snadnou dostupnost metrem a blízkost centra metropole s nedotčenou přírodou nadosah. Zájemci o bydlení oceňují i to, že se jedná o jeden z mála projektů, který se postaví celý najednou, takže ani jeho první obyvatele již nebudou rušit žádné další fáze výstavby. V současné chvíli tak máme prodáno přibližně 30 % bytů a jsme přesvědčeni, že s tím, jak poroste budova, porostou i prodeje,“ říká Viktor Peška, obchodní ředitel společnosti Crestyl.

Semerínka se skládá ze čtyř různě vysokých bloků citlivě kopírujících terén. Díky promyšlené architektuře si tak navzájem nestíní a nejen z horních pater se nabízí nerušený výhled směrem do údolí na panorama starého města, Smíchov a dál přes Vltavu k Podolí a Pankráci, nebo přímo do okolní zeleně. Za podobou projektu stojí architektonické studio Davida Chmelaře, venkovní prostory navrhl zahradní architekt Petr Hodonický.

Zdroj: Crestyl

Semerínka nabídne 185 bytů všech velikostí, většinu z nich s lodžiemi nebo předzahrádkami. Jak je u projektů skupiny Crestyl zvykem, byty se vyznačují vysokou kvalitou použitých materiálů a důrazem na funkční design. Myslí se i na zdánlivé detaily a využilo se těch nejmodernějších technologií přesně dle požadavků budoucích obyvatel. Promyšlené zázemí domu a jeho vnitrobloky navíc podpoří komunitní život a setkávání. Samozřejmostí je dostatek parkovacích míst v podzemních garážích včetně nabíječek pro elektromobily.

Projekt se nachází v pěší vzdálenosti od stanic metra Jinonice i Radlická, odkud to jsou pouhé čtyři minuty na Anděl a dalších pár minut do centra metropole. Železniční legenda Pražský Semmering má zastávku v nedalekých Jinonicích a jezdí až na Hlavní nádraží. Přestože Semerínka leží v sousedství Radlické ulice, je obklopena přírodou a doslova pár minut chůze od jiného světa. Nejbližší okolí nabízí kombinaci luk, stromů a pastvin – nespočet příležitostí, jak zapomenout na ruch velkoměsta. Obyvatelé budou moci zajít k výběhu koní Převalského, na hřeben Dívčích hradů, prozkoumat hradiště Děvín nebo se vydat do přírodní rezervace Prokopské údolí.

V okolí právě vzniká další moderní zástavba včetně veškeré občanské vybavenosti. V nejbližším okolí Semerínky se nachází plavecký bazén, koupaliště, sportovní hala, fitness i několik tenisových kurtů včetně celoročně kryté haly. A běhání v přírodě nebrání vůbec nic.

Zdroj: Crestyl









Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688