Edenred CZ (Edenred CZ)
Osobní finance  |  31.01.2024 16:04:27

Stravenky Edenred zajistí obědy dětem ze sociálně slabších rodin

stravování, stravenky pro děti

I propadlé stravenky pomáhají. Až do konce února probíhá sbírka exspirovaných stravenek Edenred Ticket Restaurant na podporu školního stravování dětí ze sociálně slabších rodin. Celkovou částkou Edenred přispěje na projekt Obědy pro děti, který zajišťuje organizace WOMEN FOR WOMEN.

V restauracích nebo obchodech už lidé stravenkami vydanými v uplynulém roce nezaplatí. To ovšem neznamená, že propadlé stravenky musí nutně putovat do koše. Stále totiž mohou pomáhat. Každá exspirovaná stravenka Edenred Ticket Restaurant, kterou lidé do konce února zašlou zpět jejich vydavateli, totiž pomůže zajistit pravidelné obědy školákům ze sociálně slabších rodin, které si stravování ve školní jídelně jinak nemohou dovolit. Celým obnosem vybraných stravenek, ale také částkou navíc z vlastních zdrojů, přispěje Edenred na projekt Obědy pro děti obecně prospěšné společnosti WOMEN FOR WOMEN, která se věnuje pomoci samoživitelkám a samoživitelům, dětem i rodinám v tíživých životních situacích.

„Dostupnost kvalitního školního stravování pro všechny děti bez ohledu na rodinné příjmy je mimořádně důležitá. Zejména v případě dětí ze sociálně slabších rodin se totiž mnohdy jedná o jediné skutečně kompletní, zdravé a teplé jídlo, které si během dne dopřejí. Díky společnému obědu se spolužáky děti navíc nepřicházejí o zásadní sociální vazby a nejsou vyčleněny z kolektivu. Jsme proto moc rádi, že naše spolupráce s Edenred pokračuje i letos touto formou podpory. Věřím, že se nám díky aktivnímu zapojení zaměstnanců z celého Česka společně podaří dětem zajistit tisíce obědů,“ říká Ing.Andrea Dědová, operativní ředitelka organizace WOMEN FOR WOMEN.

Spoluzakladatelkou organizace WOMEN FOR WOMEN je Ivana Tykač, která projekt Obědy pro děti zahájila již před více než 10 lety. Edenred tento projekt podporuje dlouhodobě. V loňském roce se díky sbírce mezi zaměstnanci Edenredu podařilo pro znevýhodněné školáky zajistit téměř tři tisíce obědů. V letošním roce se však spolupráce dále rozšiřuje. Edenred se dokonce zavázal k tomu, že částku z vybraných stravenek ještě navýší o firemní dar.

„Z možnosti spolupracovat na tomto jedinečném projektu máme obrovskou radost. Právě podpora dětí, sociálně slabých a vzdělávání jsou aktivity, na jejichž podpoře si v Edenredu opravdu zakládáme a v tomto projektu se všechny snoubí dohromady. Oběd ve školní jídelně pro děti není pouze důležitým prvkem v přístupu k pravidelné a vyvážené stravě, ale zároveň plní významnou roli v budování sociálních vazeb dětí v kolektivu,“ vysvětluje Aneta Martišková, členka vedení Edenred. „Pokud doma najdete propadlé stravenky Edenred, neváhejte a pošlete nám je a my je použijeme na dobrou věc. Výzva běží až do konce února,“ dodává.

Edenred CZ

Edenred ČR pečuje o 700 000 každodenních uživatelů z řad zaměstnanců, kterým poskytuje služby v síti 57 000 partnerských provozoven. V oblasti digitalizace patří k lídrům na českém trhu. Stravenky a volnočasové benefity jsou k dispozici na jedné platební kartě Edenred Card. Karta umožňuje platbu mobilními aplikacemi Apple Pay a Google Pay. Čerpání benefitů je možné online díky platformě Edenred Benefity Café.

Edenred je přední digitální platforma pro služby a platby – a také každodenní společník pracujících, spojující přes 60 milionů uživatelů a 2 miliony partnerských provozoven ve 45 zemích prostřednictvím téměř 1 milionu firemních klientů.

Edenred nabízí specifická platební řešení pro konkrétní použití zaměřená na stravování (stravenky), motivaci (dárkové karty, platformy pro zapojení zaměstnanců), mobilitu (čerpací stanice, údržba, mýtné či parkovné) a firemní platby (virtuální karty).12 000 zaměstnanců společnosti Edenred usiluje o to, aby se svět práce stal propojeným ekosystémem, který se každým dnem stává bezpečnějším, efektivnějším a zodpovědnějším. V roce 2022 skupina díky svým globálním technologickým aktivům spravovala obchodní objem téměř 38 miliard EUR, zejména prostřednictvím mobilních aplikací, online platforem a karet. Edenred je zapsán na burze cenných papírů Euronext v Paříži a je součástí indexů CAC 40, CAC 40 ESG, CAC Large 60, Euronext 100, Euronext Tech Leaders, FTSE4Good a MSCI Europe.

Více informaci na: www.edenred.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688