Lidé (Lidé)
Lidé  |  18.01.2024 13:25:41

Jiří Hauptmann a Jana Austová Pikardová jsou nově zodpovědní za vnější vztahy Provident Financial

Jana Austová Pikardová, která má od srpna loňského roku na starosti korporátní komunikaci, bude postupně přebírat i oblast Public Affairs Provident Česká republika. Podporu jí v současnosti poskytuje Jiří Hauptmann, ředitel pro vnější vztahy a komunikaci v mezinárodní divizi International Personal Finance Digital, který je po odchodu Jitky Němečkové zodpovědný i za český trh. Jiří Hauptmann se zde zaměřuje zejména na regulaci a reputaci společnosti i celého sektoru.

Jana Austová Pikardová

Do společnosti Provident Financial Jana Austová Pikardová (35) nastoupila s desetiletými zkušenostmi v oboru PR. Svou kariéru nastartovala krátce po studiích na pozici PR specialistky společnosti Tesco Stores ČR. V pivovarnické skupině Heineken ČR, kde působila před odchodem na rodičovskou dovolenou přes čtyři roky, měla kromě externí a interní komunikace na starosti také vedení řady CSR projektů v rámci globální strategie „Brewing a Better World“. Během rodičovské dovolené Jana rozšířila portfolio svých profesních znalostí a zkušeností o oblast moderní energetiky. Jako manažerka externí a interní komunikace Svazu moderní energetiky se věnovala vyvracení mýtů o obnovitelných zdrojích i celospolečenské osvětě v této oblasti.

Jana Austová Pikardová vystudovala Vysokou školu mezinárodních a veřejných vztahů v Praze. Nyní, jako maminka dvou dětí, věnuje volný čas především rodinným aktivitám.

Jana Austová Pikardová

Jiří Hauptmann

Jiří Hauptmann (44) byl v roce 2022 jmenován ředitelem pro vnější vztahy mezinárodní digitální divize International Personal Finance Digital. V této roli je zodpovědný zejména za oblast finanční regulace a komunikace ve všech zemích, kde IPF Digital působí a za European Affairs pro celou skupinu IPF. Jako jediný Čech je členem představenstva společnosti.

Jiří Hauptmann vystudoval Technickou univerzitu v Liberci. Před působením v Providentu pracoval jako Corporate Affairs & Communications Director v Japan Tabacco International a jako Head of Corporate Relations and Public Affairs ve společnosti Heineken. Jeho koníčky jsou cyklistika, historie a historické vozy a moderní technologie.

Jiří Hauptmann

Společnost Provident Financial s.r.o. působí na českém trhu již více než 25 let a od vstupu na trh poskytla úvěr už miliónu klientů. Za transparentních podmínek nabízí hotovostní i bezhotovostní půjčky, které jsou bezúčelové, bez ručitele a bez skrytých poplatků. V rámci značky Creditea Provident nabízí také revolvingový typ úvěru. V České republice zajišťuje zázemí společnosti 400 zaměstnanců a na 600 obchodních zástupců. Provident je členem České leasingové a finanční asociace, Asociace poskytovatelů nebankovních úvěrů (APNÚ), patronem Britské obchodní komory a díky své odpovědné péči o zaměstnance a pracovní podmínky je opakovaným držitelem evropského ocenění Top Employer a signatářem Charty diversity. 

Mezinárodní skupina International Personal Finance (IPF), mateřská společnost českého Providentu, vznikla v roce 2007 oddělením od britské společnosti Provident Financial plc. Ta působí ve Velké Británii již od roku 1880. IPF pod obchodním označením Provident v současnosti působí v 9 zemích světa: v České republice, Polsku, Maďarsku, Rumunsku, Litvě, Lotyšsku, Estonsku, Austrálii a v Mexiku. Prostřednictvím své sítě 16 700 obchodních zástupců poskytuje služby 1,7 milionům zákazníků a zaměstnává skoro 7 000 lidí. IPF je kotována na londýnské burze cenných papírů od svého vzniku (IPF.L). 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688