Redakce (Bydlet.cz)
Reality  |  23.10.2023 14:24:46

Crestyl zkolaudoval 53 domů ve Vysokém Újezdu nedaleko Prahy a představil další etapu

Další z etap rodinného bydlení v obci Vysoký Újezd, která leží nedaleko metropole uprostřed přírody, může přivítat nové obyvatele. Developer Crestyl v létě dokončil kolaudaci 43 prostorných dvoupodlažních rodinných domů ve čtvrti U Kůlen a deseti moderních přízemních bungalovů s rozhlehlými zahradami ve čtvrti Na Horizontu. Stalo se tak o několik měsíců dříve, než bylo plánováno. Zároveň Crestyl představil další etapu, která na tu právě dokončenou plynule navazuje a již získala stavební povolení. Zahrnuje 33 rodinných domů ve čtvrti U Kůlen, jejichž výstavba by měla být zahájena na přelomu roku a potrvá přibližně dva roky.

„Celý projekt připravujeme s ohledem na soukromí obyvatel a soulad s přírodou. Jednotlivé parcely jsou obklopeny zelení, místní široké komunikace jsou lemovány stromořadím a travnatým pásem. Navíc na území obce bylo vysazeno více než 1200 stromů. Přitom nezapomínáme ani na občanskou vybavenost a infrastrukturu, do které rovněž investujeme, což odlišuje tuto lokalitu od jiných. V námi vybudovaných prostorách je například prodejna potravin, lahůdky, nebo vyhlášená italská restaurace a fitness, investovali jsme i do revitalizace návsi nebo věnovali obci pozemek pro mateřskou školu a podpořili její výstavbu,“ říká Viktor Peška, obchodní ředitel společnosti Crestyl. „ Vše se odráží v zájmu o bydlení v této lokalitě, naprostá většina nyní zkolaudovaných domů je již prodaná,“ dodává.

Nyní dokončená etapa zahrnuje 43 rodinných domů ve čtvrti U Kůlen s dispozicí 5+kk (178 m²). Součástí dokončené etapy jsou ale i moderní přízemní domy umístěné v krásné lokalitě Na Horizontu v klidné jihovýchodní části obce. Deset bungalovů o dispozicí 4+kk tvoří společné hnízdo s rozlehlými zahradami orientovanými k sobě a vytváří tak idylický přírodní ostrov.

Nově představená etapa zahrnuje dokončení čtvrti U Kůlen, která leží na jižním svahu obce Vysoký Újezd a poskytuje tak záruku klidu a prosluněných dní. Celkem 33 dvoupodlažních rodinných domů, s rovnou nebo šikmou střechu plně navazuje na dosavadní výstavbu v této lokalitě. Domy s dispozicí 5+kk a plochou 165 m2 nabízí velkou zahradu, garáž a až tři koupelny a jsou vybaveny tepelným čerpadlem. V současné době probíhá výběr generálního dodavatele stavby, její zahájení se tak předpokládá na přelomu roku. Dokončení je naplánováno na začátek roku 2026. Přímo ve čtvrti U Kůlen je pak otevřen i vzorový dům.

Rezidenční projekt Vysoký Újezd citlivě navazuje na původní vesnici stejného jména a je ideálním bydlením pro všechny, kdo hledají klidný styl života na dosah Prahy a veškerých služeb. Crestyl zde již vybudoval kompletně zasíťované parcely pro stavbu rodinných domů, samostatné rodinné domy, ale i řadové rodinné domy a nízkopodlažní bytové domy s byty umístěné přímo v centru obce. Vznikly zde i komerční jednotky pro obchody a služby. V sousedství je navíc zámecká zahrada a ve zrekonstruovaném zámku bude otevřen butikový hotel se všemi souvisejícími službami.

Celý rezidenční projekt Vysoký Újezd spojuje klid venkova a blízkost hlavního města. Nachází se v malebné lokalitě uprostřed křivoklátských a brdských lesů v sousedství prestižního golfového hřiště Albatross. Přilehlé zelené lesy přímo vybízí k dlouhým večerním procházkám nebo rannímu běhu. Rodiny s dětmi ocení nejen velká prostranství a zahrady, ale i dětské hřiště.






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688