Lidé (Lidé)
Lidé  |  03.04.2023 09:10:17

Na pozici personálního ředitele společnosti Alstom Česká republika a Slovensko nastupuje Jan Záruba

Společnost Alstom, globální lídr v oblasti inteligentní a udržitelné mobility, jmenovala Jana Zárubu do funkce personálního ředitele pro Českou republiku a Slovensko. Jan Záruba bude řídit personální procesy spojené s roustoucím počtem zaměstnanců společnosti v návaznosti na rozvoj jejích obchodních aktivit.

Očekává se, že v letech 2023-2024 se počet zaměstnanců v České Lípě zvýší o 20 procent v souladu s plány společnosti Alstom na obchodní růst a rozšíření výrobního programu v příštích dvou letech.

Jan Záruba „Jsem rád, že se mohu připojit ke společnosti Alstom, která je jedním z největších a nejrenomovanějších zaměstnavatelů v našem regionu. Kromě náborových plánů se těším na podporu zviditelnění Alstomu prostřednictvím employer brandingu a HR marketingových iniciativ v České Lípě a okolí, neboť v blízké budoucnosti budeme potřebovat získat 200 nových zaměstnanců,“ komentuje Jan Záruba, nový personální ředitel Alstomu Česká republika a Slovensko.

Kromě náboru bude Jan zodpovědný také za řízení všech personálních záležitostí a projektů v souladu s cíli a standardy společnosti Alstom. Bude podporovat péči o zaměstnance a rozvíjet firemní kulturu v souladu s obchodními cíli společnosti Alstom Česká republika a Slovensko.

Jan Záruba má více než 20 let zkušeností v oblasti lidských zdrojů, z toho posledních 7 let pracoval ve společnosti Magna Exteriors s.r.o. v Liberci jako personální ředitel. Během své dosavadní kariéry získal řadu zkušeností v oblasti obchodu, personálních služeb a personálního řízení včetně náboru, rozvoje zaměstnanců, vzdělávání a budování značky zaměstnavatele.

Českolipský závod společnosti Alstom v současné době zaměstnává 1100 lidí, což z něj činí jednoho z největších zaměstnavatelů v celém Libereckém kraji. Průmyslová výroba v tomto závodě se datuje od roku 1918. Jedná se o druhý největší závod zaměřený na výrobu kolejových vozidel v rámci klastru ve středovýchodní Evropě. Českolipský závod se zaměřuje především na výrobu vlakových konstrukcí, konkrétně na svařování komponentů pro příměstské vlaky, regionální vlaky a dvoupodlažní vozy, lehká kolejová vozidla, tramvaje a metro. Součástí závodu jsou svařovny, certifikovaná zkušebna, svářečská škola a moderní lakovna.

Alstom je také výrobcem vysokorychlostních vlaků a prvního osobního vlaku na světě na vodíkové palivové články. Disponuje špičkovými kompetencemi v oblasti řízení dopravy a jako první nabídl České republice moderní zabezpečovací řešení ETCS podle nejnovějších norem EU. Do portfolia železničních řešení poskytovaných společností na českém trhu patří také lokomotivy Traxx.

Alstom™ a Traxx™ jsou ochranné známky skupiny Alstom.


Společnost Alstom, která vede společnost k nízkouhlíkové budoucnosti, vyvíjí a prodává řešení mobility, která poskytují udržitelný základ pro budoucnost dopravy. Od vysokorychlostních vlaků, metra, jednokolejných drah, tramvají až po systémy na klíč, služby, infrastrukturu, signalizaci a digitální mobilitu - Alstom nabízí svým různorodým zákazníkům nejširší portfolio v oboru. 150 000 vozidel v komerčním provozu po celém světě svědčí o zkušenostech společnosti v oblasti řízení projektů, inovací, designu a technologií. V roce 2022 byla společnost zařazena do světového a evropského indexu udržitelnosti Dow Jones, a to již po 12.. Společnost Alstom se sídlem ve Francii a působností v 70 zemích zaměstnává více než 74 000 lidí. Ve fiskálním roce končícím 31. března 2022 vykázala skupina tržby ve výši 15,5 miliardy eur.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688