Lidé (Lidé)
Lidé  |  16.02.2023 12:00:57

Do StartupJobs přichází tři posily: Cieslar, Černý a Javornický

Kariérní portál StartupJobs, který mladým technologickým firmám pomáhá získat ty nejlepší kandidáty, posilují tři nové tváře. Z Czech News Center přichází nový CPO Ondřej Javornický (37), bývalý šéfredaktor České informační agentury Ondřej Černý (45) rozšíří redakci SJ.News a specialista komunikace vědy, technologií a inovací Akademie věd ČR Petr Cieslar (31) pomůže marketingovému směřování firmy.

Rozvoj produktu, marketingu a rozšíření redakce

Ondřej Javornický Portál StartupJobs nově přivítal tři nové kolegy. Ondřej Javornický přichází do společnosti po sedmileté zkušenosti v Seznam.cz a třech letech v Czech News Center, kde se věnoval produktovému managementu. V pozici CPO se hodlá zaměřit zejména na udržení podstaty produktu a jeho další rozvoj.

„Velice se těším, až se společně s produktovým týmem pustíme do zdokonalování technologické podstaty StartupJobs. Technologie je klíčovým segmentem, který stojí mezi kandidátem a firmou, a vidíme zde velký prostor, kam ji posunout,“ komentuje Javornický, který do StartupJobs nastoupil na pozici nového CPO.

Ondřej Černý Redakci SJ.News rozšíří Ondřej Černý, který do firmy přináší zkušenosti šéfredaktora České informační agentury. Věnovat se bude reportážím, rozhovorům a aktualitám ze světa českých startupů.

Svět startupů může mnohým připadat cizí. Rád bych jim ukázal, že lidé, kteří je budují, jsou inspirativní. Mají zajímavé myšlenky stejně jako potenciál oslovit čtenáře napříč generacemi,“ uvádí Černý.

Petr Cieslar Posilou marketingového týmu je pak Petr Cieslar, který do StartupJobs přináší zkušenosti kreativce a správce sociálních sítí. V minulosti působil například jako vedoucí Oddělení publicity vědy, výzkumu a inovací, čtyři roky jako specialista sociálních sítí Akademie věd ČR.

„Mou snahou vždy bylo přetavit složitý obsah na jednoduchý. Tuto filozofii si hodlám udržet i ve StartupJobs a potenciálním kandidátům předat to, co je na práci ve startupech atraktivní,“ říká Cieslar.


StartupJobs
je platforma pro startupy, kterým pomáhá rozrůst se o ty správné lidi, uchazečům o práci zprostředkovává jejich vysněnou práci.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688