Lidé (Lidé)
Lidé  |  10.01.2023 15:59:37

Novým obchodním ředitelem Obermeyer Helika se stal Jiří Kos

Přední česká projekční a stavebně-poradenská kancelář Obermeyer Helika posílila svůj management a na pozici obchodního ředitele jmenovala Jiřího Kose, který se bude věnovat akvizici nových projektů a klientů. Zúročí tak svou dlouholetou praxi, kdy působil na vedoucích pozicích projekčních a developerských společností, mezi něž patří architektonická společnost Chapman Taylor, v níž působil 12 let. Z pozice associate director odtud přestoupil do developerské a investiční společnosti.

Jiří Kos Jiří Kos studoval na ČVUT obor architektura a již v průběhu studia se zaměřil na projektování a praktické využití nabytých znalostí. Odborně se zajímá jak o technickou a ekonomickou stránku projektové přípravy, tak o problematiku projednávání a povolování staveb. Mezi jeho záliby patří cestování s karavanem a fotografování.

V průběhu své profesní činnosti se podílel na mnoha úspěšných projektech. Řešil technický blok objektu řízení letového provozu v Jenči, spoluvytvářel a přivedl k realizaci novou tvář příletového Terminálu 1 letiště Václava Havla v Praze. Mezi nepřehlédnutelné pražské projekty, na kterých se Jiří Kos podílel jako spoluautor a vedoucí projektového týmu, patří Flow – nárožní dům na Václavském náměstí.


Společnost OBERMEYER HELIKA a.s. patří k největším projekčním a stavebně-poradenským kancelářím v ČR. Poskytuje komplexní služby v oblasti projektování, konstrukcí pozemních a dopravních staveb, projektového managementu a odborného technického poradenství. Disponuje jedním z největších týmů statiků v ČR včetně specialistů na mostní konstrukce. Na českém i slovenském trhu je firma jedním z lídrů projektování ve 3D a modelování staveb systémem BIM. Do širokého portfolia projektů, na kterých se společnost OBERMEYER HELIKA podílela, náleží zdravotnické stavby, obchodní centra, rezidenční komplexy, kancelářské budovy, budovy pro státní správu, kulturní instituce, církevní objekty, stavby pro školství, průmyslové a logistické areály i stavby dopravní infrastruktury a letišť. Mezi její nejvýznamnější reference se řadí například Nové divadlo v Plzni, O2 Arena, obchodní centra Quadrio, Černý Most a Chodov, Základní škola Roztoky či dětské oddělení Fakultní nemocnice Motol. Má také bohaté zkušenosti s přípravou urbanistických studií v ČR i v zahraničí. Společnost s původním názvem Helika své podnikání v České republice rozběhla v letech 19901991 a od května 2004 rozšířila své aktivity na Slovensko a otevřela pobočku v Bratislavě. V červnu 2007 se stala součástí nadnárodní skupiny Obermeyer, která patří k největším projekčním kancelářím v Evropě s celosvětovou působností.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688