Lidé (Lidé)
Lidé  |  11.10.2022 13:24:46

Česká pobočka Huawei posiluje tým pro společenskou odpovědnost

Technologická společnost Huawei v České republice dlouhodobě rozvíjí celou škálu aktivit, jejichž cílem je podporovat mladé talenty, vzdělávat širokou veřejnost při vstupu do digitálního světa či pomáhat prostřednictvím nových technologií společnosti i planetě kolem nás. Do vedení týmu spravujícího projekty souhrnně známé pod zkratkou CSR (společenská odpovědnost firem) nastoupila začátkem října Gabriela Löbel, která již dříve pro společnost Huawei pracovala v marketingovém oddělení produktové komunikace.

Ve své nové pozici bude v Česku rozvíjet programy, které si našly oblibu v zahraničí – například vzdělávací iniciativu Seeds for the Future a projekt podporující ženy ve startupovém prostředí Women in Tech – a pokračovat v budování stávajících lokálních CSR aktivit zahrnujících zvyšování digitální gramotnosti, podporu sociálně znevýhodněných skupin i ochranu dětí a seniorů na internetu.

Gabriela se vrací do společnosti Huawei po rodičovské dovolené. Dříve působila více než 10 let v oboru marketingu globálních sportovních značek – u Nike zodpovídala za rozvoj běžecké a tréninkové kategorie na českém trhu včetně organizace událostí jako We Run Prague, později u značky Puma stála ve vedení regionálního marketingového týmu zemí východní Evropy. V Huawei působila na pozici Communication Manager. Byla zodpovědná za komunikaci značky, udržovala úzké vazby s médii i širokou paletou influencerů a známých osobností (mj. Martin Šonka, Nikol Švantnerová, Jaromír Jágr či Dara Rolins).

„Těší mě, že se opět vracím do firmy, která je globálně známá technologickými inovacemi a podporuje skupiny na všech úrovních naší společnosti,“ uvádí Löbel. „Vzdělávací projekty Huawei pomáhají mladým lidem nastartovat kariéru, aktivity spojené s bezpečností na internetu asistují rodinám s digitální výchovou dětí, ale i zaškolením prarodičů. Osobně se velmi těším na další rozvoj iniciativy podporující ženský talent. Projekt Women in Tech nám ukazuje, že v Česku máme spoustu žen, na které můžeme být v oboru technologií pyšní.“

Gabriela Löbel má dvě děti, ve volném čase se ráda odreaguje při běhání, zklidní mysl na jógové podložce nebo při cestování.


Huawei je vedoucím globálním výrobcem infrastruktury informačních a komunikačních technologií a chytrých zařízení. Nabízíme integrovaná řešení ve čtyřech klíčových oblastech, kterými jsou telekomunikační sítě, výpočetní technika, chytrá zařízení a cloudové služby. Naším závazkem je každému jednotlivci, domácnosti a organizaci přinášet digitální řešení pro plně propojený, inteligentní svět.
Ucelená nabídka produktů, řešení a služeb Huawei je současně konkurenceschopná a bezpečná. Pro naše zákazníky vytváříme trvalé hodnoty prostřednictvím otevřené spolupráce s partnery v rámci ekosystému. Pomáháme lidem k jejich růstu, pracujeme na větším komfortu občanů v domácnostech a inspirujeme organizace všech druhů a velikostí k inovativnějším přístupům.
V Huawei se inovace zaměřují na potřeby zákazníků. Silně investujeme do základního výzkumu, přičemž se soustředíme na technologicky přelomová řešení, která posouvají svět kupředu. Máme více než 194 tisíc zaměstnanců a působíme ve více než 170 zemích a regionech. Společnost Huawei byla založena v roce 1987 a funguje jako soukromá společnost plně vlastněná svými zaměstnanci.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688