KB Pojišťovna připravila nové cestovko, které má několik zajímavých vychytávek

 KB Pojišťovna připravila nové cestovko, které má několik zajímavých vychytávek
8.8.2023 Tiskové zprávy, Produkty

MojeCestování je novým produktem individuálního cestovního pojištění, který uvedla KB Pojišťovna na trh letos v červnu a do zahraničí s ním během července odjely stovky Čechů. Ti si jej vybrali kvůli několika zajímavým novinkám, z nichž některé jsou v mnoha směrech na trhu unikátní. Odborníci z KB Pojišťovny proto vybrali 10 nejlepších vychytávek tohoto produktu, aby je v kostce měli k dispozici i jeho prodejci.

Balíčky

Pojištění Mini, Komplet a Excelent jsou tři nové balíčky cestovního pojištění KB Pojišťovny s širším krytím rizik, novými službami a limitem léčebných výloh až 250 milionů korun. Sjednat si je mohou cestovatelé do čtyř různých oblastí – Evropa, Celý svět, Svět bez USA i Česká republika – a vybere si z nich každý, ať už cestuje za humna nebo za oceán. Není třeba připomínat, že lékařská péče v USA je několikanásobně dražší než v Evropě nebo jiných zemích, a proto i KB Pojišťovna má na cestování do USA samostatný tarif.

Ošetření zubů

Aby klientovi po návštěvě zubaře v zahraničí a pohledu na jeho účet nezamrzl úsměv, připravila KB Pojišťovna na pohotovostní ošetření zubů limit 50 tisíc Kč, který je jedním z nejvyšších na trhu. Díra v zubu tak nutně nemusí udělat díru v cestovatelském rozpočtu.

Rodinná sleva pro děti

Rodinné výlety se s cestovkem KB Pojišťovny vyplatí, děti do 6 let mají cestovní pojištění zcela zdarma a ty starší do 18 let za polovinu. Slevu ve výši 10 % mohou čerpat i vícečlenné nepříbuzné skupiny.

Rizikové sporty

V pondělí pro manžela na potápění, v úterý pro syna na kajak na divoké vodě a ve středu pro oba na rafting v peřejích? Žádný problém, i takovým požadavkům klientů je možné vyhovět. KB Pojišťovna nabízí připojištění rizikových sportů, kdy každý pojištěný má možnost si vybrat, zda chce tyto sporty připojistit a na jaký den. Nemusí tak zbytečně platit za něco, co po dobu své dovolené zcela nevyužije.

Auto asistence

Nehoda, porucha, krádež vozidla – tuhle noční můru cestovatelů po silnici zažene nová auto-asistence. A to i tehdy, když je třeba uhasit požár. Asistenční služba zajistí odtah či opravu na místě nebo v autoservisu, postará se o náhradní ubytování či odvoz nepojízdného automobilu zpět do ČR. Výhodou je, že umí zařídit náhradní vozidlo i v zahraničí, aby se cestovatelé dopravili tam, kam potřebují.

Letecká asistence

Personál stávkuje, letadlo má technickou závadu, venku se žení všichni čerti… Takové kalamity mohou zpozdit let i s dopravou zavazadel nebo jej dokonce zrušit. Klienty můžete ujistit, že
s leteckou asistencí se jejich plány na klidnou dovolenou rušit nemusí, protože zaplatí zpoždění letu podle počtu hodin až do 5 tisíc Kč a proplatí účet za nákup oblečení a dalších potřeb ve zpožděných zavazadlech až do 10 tisíc Kč. Turistům stačí jen najít obchoďák.

Zdravotní asistence

Klient nezná cizí jazyky a neumí se domluvit? Nevadí – asistence poskytne pojištěným služby tlumočníka, doporučí vhodné zdravotnické zařízení, uhradí účty za léky, ošetření a hospitalizaci… Ale pokud si to nemoc nebo úraz vyžádá, tak zaplatí třeba i náhradní letenky, prodloužení pobytu a zahraniční telefonní hovory… Prostě poradí a pomůže v nesnázích, kde může!

Až 100% storno

KB Pojišťovna má letos jednu stoprocentní novinku! A tou je výhodné připojištění storna ve dvou variantách – s klasickou 20% spoluúčastí, nebo zcela bez ní, která je navíc cenově velmi výhodná. Nula ve spoluúčasti tak zvládne i „čtyřicítky teploty“ a zacelí všechny rány, alespoň ty finanční. Klientům, kteří jsou sice dlouhodobě léčeni s nějakým onemocněním, ale jejich stav je po dobu 12 měsíců stabilizovaný, nic v cestování nebrání a případné náklady na léčbu akutního stavu v zahraničí KB Pojišťovna samozřejmě pokryje. Může se ale stát, že před cestou dojde ke zhoršení jejich zdravotního stavu a z plánů sejde. Pak je zachrání právě pojištění storna.

Cestovko za pár minut třeba z letiště

Online aplikace cestovního pojištění na webu KB Pojišťovny ušetří turistům čas, protože pracuje chytře. Stačí v ní zadat destinaci, termín cesty a spolucestující a ona sama hned doporučí, jaký balíček je pro jejich cesty ten nejvhodnější. Je možné s ní i nesouhlasit a zvolit jinou variantu, ale lepší je nechat si od ní poradit. Navíc přidá i prázdninovou 25% slevu.

Pojištění věcí v autě

Jestliže se cestou z dovolené budou chtít klienti ještě někdy zastavit u zajímavého hradu či zámku a mají kufr plný věcí a na střeše auta kola v nosiči, můžete je ujistit, že s pojištěním KB Pojišťovny mohou na turistické lákadlo klidně vyrazit. Veškeré věci, třeba i včetně kol, jsou pojištěné až do výše 30 tisíc Kč na osobu.

Dobrá rada pro klienty k nezaplacení

Oblibou cestovatelů je sjednávat si pojištění třeba až cestou na dovolenou za hranicemi Česka nebo dokonce až v cíli cesty, což je velká chyba. Ne každý to ví, tak je určitě dobré na to klienty upozornit. Pojišťovny obvykle uplatňují 3 až 7denní čekací dobu, po kterou v případě události, neplní. Klienti by měli vědět, že koupit „last minute“ zájezd se možná vyplatí, ale u pojištění to rozhodně neplatí!


Zařazenoút 08.08.2023 12:08:00
ZdrojO Pojištění.cz
Originálopojisteni.cz/spektrum/tiskove-zpravy/kb-pojistovna-pripravila-nove-cestovko-ktere-ma-nekolik-zajima...




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V