Hra BTS WORLD je dostupná pro iOS a Android

Hra BTS WORLD je od dnešního dne celosvětově dostupná pro zařízení iOS a Android

„Staňte se manažery skupiny BTS ve hře BTS WORLD!"

- Velmi očekávaná mobilní hra BTS WORLD je dostupná pro zařízení iOS a Android od 26. června 18:00 korejského standardního času (KST) ve 176 zemích světa

- Hráči se stávají manažery skupiny BTS a virtuálně komunikují s jeho členy prostřednictvím interaktivního obsahu

- Zcela nová titulní píseň „Heartbeat (BTS WORLD OST)" bude poprvé představena exkluzivně prostřednictvím hry

Společnost Netmarble dnes oznámila, že velmi očekávaná mobilní hra BTS WORLD, která nabízí úžasný zážitek stát se manažerem kapely BTS, je od 26. června 18:00 korejského standardního času (KST) ve 176 zemích na celém světě (vyjma některých zemí) k dispozici ke stažení v obchodech Apple App Store a Google Play.

BTS WORLD je mobilní příběhová simulační hra, která hráče zavádí zpět na začátek před debutem skupiny, aby převzali roli manažera skupiny BTS s konečným cílem učinit ze členů této kapely superhvězdy.

Hráči se setkají s různými misemi, kde pro postup ve hře budou vybírat určité karty členů BTS. Sbírání a upgrade těchto karet otevře cestou ještě další příběhy.

Kromě hlavního příběhu hry BTS WORLD, který hráčům umožňuje podporu členů BTS, aby se stali superhvězdami, bude hra obsahovat jednotlivé příběhy s každým členem BTS, který se objeví jako hlavní postava se svou individuální charakteristikou.

Hra BTS WORLD obsahuje 10 000 zcela nových fotografií a 100 exkluzivních videoklipů. BTS WORLD také umožňuje hráčům virtuálně komunikovat se členy skupiny v roli manažera prostřednictvím interaktivního systému 1:1.

Společnost Netmarble zároveň se zpřístupněním hry oznámila, že zbrusu nová titulní píseň z originálního soundtracku (OST) hry BTS WORLD s názvem „Heartbeat (BTS WORLD OST)" bude poprvé představena exkluzivně prostřednictvím hry. Tato skladba bude k dispozici výhradně během zahájení a v hlavním lobby hry po dobu prvních 48 hodin, dokud nevyjde celé album BTS WORLD OST.

Album BTS WORLD OST bude vydáno 28. června. Kromě titulní písně „Heartbeat" bude album BTS WORLD OST obsahovat všechny písně jednotlivých členů ve hře a tři písně BTS WORLD OST pro jednotlivé části - „Dream Glow (BTS WORLD OST 1. část)", „A Brand New Day (BTS WORLD OST 2. část)" a „All Night (BTS WORLD OST 3. část)", které byly dříve zveřejněny ve dnech 7.,14. a 21. června.

Hra bude vydána celosvětově (vyjma některých zemí) pro zařízení iOS a Android. Více informací o hře BTS WORLD naleznete na webových stránkách [https://btsw.netmarble.com] nebo sledujte BTS WORLD na sítích Twitter, YouTube a Instagram.

O společnosti Netmarble Corporation

Společnost Netmarble Games Corp. se snaží poskytovat skvělé hry hráčům na celém světě. Společnost Netmarble založená v Koreji v roce 2000 je nejrychleji rostoucí společností mobilních her a neustále se řadí mezi přední světové mobilní vývojáře a vydavatele. Netmarble s více než 6 000 zaměstnanci vyrábí a obsluhuje jedny z nejúspěšnějších mobilních her včetně Lineage 2: Revolution, MARVEL Future Fight, Everybody's Marble a Seven Knights. Jako mateřská společnost společnosti Kabam, která je největším vývojářem mobilních her v oblasti masivně multiplayerových her zdarma a největším akcionářem společnosti Jam City, předního vývojáře společenských her, je společnost Netmarble strategickým partnerem společnosti CJ ENM Corporation, největší zábavní společnosti v Asii, společnosti Tencent Holdings, největší internetové společnosti v Asii, a NCsoft, přední společnosti v oblasti MMO her. Více informací naleznete na webových stránkách http://company.netmarble.com

O společnosti Big Hit Entertainment

Společnost Big Hit Entertainment byla založena v únoru 2005 v Jižní Koreji generálním ředitelem a producentem Bang Si-Hyukem a zaměřuje se na hudební produkci, management umělců a produkci. Obchodní aktivity společnosti Big Hit zahrnují a vyvíjejí řadu obsahu vytvořeného špičkovými umělci s autorskými právy, včetně světoznámé chlapecké skupiny BTS a jejího nejnovějšího přírůstku, skupiny TOMORROW X TOGETHER. Se svým posláním „Hudba a umělci pro uzdravení" se společnost Big Hit snaží o pozitivní vliv prostřednictvím obsahu a zároveň poskytuje radost a inspiraci hudebním fanouškům na celém světě.

O společnosti Takeone Company

Takeone Company Corp. je inovativní společnost, která využívá popové kultury v herním prostředí. Společnost Takeone Company Corp., založená v roce 2016, je společností zaměřenou na inovativní obsah, který využívá popovou kulturu pro prostředí her. Takeone je přední společností v oblasti nového žánru mobilních her zvaných „Filmové hry", který kombinuje prvky interaktivní hry v rámci konceptu příběhů založených na popové kultuře a originálních slavných osobnostech. K těmto hrám patří plná videa a různý vizuální obsah, který posouvá hranice vyprávění příběhů pro příští generaci. Roky zkušeností a znalostí jak při vyprávění příběhů, tak při vývoji her vedly k tvorbě filmových her jako Take Urban a BTS World. Společnost Takeone v současné době vyvíjí řadu budoucích filmových her pro své budoucí a nadcházející tituly. Další informace naleznete na webových stránkách www.takeonecompany.com.

Korea (Soul)

Centrála, vztahy s veřejností

Jinho Lee

globalpr-g@netmarble.com

82-2-2271-7444

Severní Amerika

Netmarble, vztahy s veřejností v USA

Chastity Irizarry

chastity.irizarry@netmarble.com

Rogers & Cowan

Joe Schneider

jschneider@rogersandcowan.com

Big Hit Entertainment

Irene Choi

irenechoi@bighitcorp.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/927386/BTS_WORLD_Is_Available_Worldwide.jpg

PROTEXT


Zařazenočt 27.06.2019 08:06:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31587

Související témata

Android
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.