Moduly s půlenými monokrystalickými PERC články společnosti JA Solar, nová volba vysoce výkonných produktů pro jihokorejský trh

Společnost JA Solar Co., Ltd, přední světový výrobce vysoce výkonných fotovoltaických produktů, nedávno oznámila, že pro projekt solární elektrárny o výkonu 450 kW v Jižní Koreji dodala všechny moduly založené na technologii vysoce účinných půlených monokrystalických PERC článků. JA Solar je prvním zahraničním dodavatelem modulů s půlenými monokrystalickými PERC články v zemi. Zřízení této elektrárny má velký význam pro aplikaci vysoce účinných modulů s půlenými monokrystalickými PERC články i pro rozvoj obnovitelných zdrojů energie na korejském trhu.

V dubnu 2019 se společnost JA Solar stala první čínskou fotovoltaickou společností, která získala certifikaci výrobku od veřejné organizace Korea Standards Association (KS) pro svůj modul s půlenými monokrystalickými PERC články o výkonu 395 W. Tato certifikace umožňuje zákazníkům v Jižní Koreji, kteří se zaměřují na snižování nákladů na pozemkové parcely, širší přístup k vysoce výkonným solárním energetickým produktům. Důležité je, že certifikace organizace KS pro tento modul potvrzuje, že produkty JA Solar splňují státní normy v Jižní Koreji a zvyšují tak konkurenceschopnost a uznání značky na místním trhu.

Solární elektrárna o výkonu 450 kW se nachází ve městě Hamyang-gun v provincii Jižní Kjongsang v Jižní Koreji. Vysoce účinné moduly využité v tomto solárním projektu prošly testem dlouhodobé spolehlivosti a mají vynikající environmentální adaptabilitu. Konstrukce kombinovaných sériových a paralelních obvodů může snížit vnitřní ztráty energie, zvýšit účinnost konverze a umožnit lepší teplotní koeficient. Když je modul ve stínu, je díky své půlené konstrukci schopen generovat více elektřiny ve srovnání s běžnými moduly, což poskytuje silnou záruku spolehlivosti systému elektrárny a optimalizace výroby elektřiny.

Jin Baofang, předseda představenstva a generální ředitel společnosti JA Solar, uvedl: „Trh Jižní Koreje má velký zájem o vysoce účinné solární moduly. Pro uspokojení rostoucí poptávky zákazníků se společnost JA Solar bude i nadále zaměřovat na výzkum a vývoj a výrobu vysoce výkonných systémů solárních modulů. Naše pobočka v Jižní Koreji je také odhodlána poskytovat vynikající služby pro uspokojení potřeb zákazníků a dále rozšiřovat naši přítomnost s cílem přispět k rozvoji solárního průmyslu v regionu."

KONTAKT: Xiaorui Sun, +86-10-6361-1888 x1698, bj.sunxr@jasolar.com


Zařazenost 15.05.2019 13:05:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31265

Související témata

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.