Společnost JA Solar dodá moduly pro první solární projekt v Brazílii o výkonu 3 MW s využitím oboustranných mono PERC článků s dvojitým sklem

Společnost JA Solar Holdings Co., Ltd., přední světový výrobce vysoce výkonných solárních produktů, oznámila, že dodá všechny oboustranné moduly mono PERC s dvojitým sklem pro solární elektrárnu SolarGrid s výkonem 3 MW v Brazílii. Jedná se o první solární projekt s využitím oboustranných článků s dvojitým sklem v zemi. Navíc tento projekt představuje vstup oboustranných modulů PERC s dvojitým sklem na brazilský trh, které jsou se svým vyšším výkonem a lepší mechanickou tolerancí zatížení důležité pro vývoj zelené energie v zemi.

Projekt, který se nachází v Minas Gerais, je vyvinut a budován společností SolarGrid Energia, uznávaným developerem nových energií v Brazílii. Díky bohatému slunečnímu záření má Brazílie dobrou pozici k výstavbě solárních elektráren. Nicméně polosuché klima a vysoké teploty v létě mají za následek přísné požadavky na výkon fotovoltaických modulů. Společnost JA Solar je držitelem základních práv duševního vlastnictví a patentů spojených s jeho technologií PERC. Díky tomu mají solární produkty společnosti JA Solar vynikající kvalitu a vynikající výkon v oblasti výroby energie. Moduly používané v tomto solárním projektu obsahují vysoce efektivní oboustranné solární články PERC s pevnou konstrukcí dvojitého skla, které zajistí stabilní výkon a výrobu elektřiny v oblasti tak extrémního klimatu.

Navíc jsou oboustranné PERC moduly JA Solar, používané v tomto solárním projektu, vybaveny paralelními jednoosými sledovači, které mohou zvýraznit výhody výroby elektrické energie oboustrannými moduly a podstatně zvýšit výkon systému. Očekává se, že solární elektrárna bude generovat 7,1 milionu kWh elektrické energie ročně a sníží emise oxidu uhličitého o 5 284 tun za rok. Při provozu za stejných přírodních podmínek mohou oboustranné PERC moduly společnosti JA vyrobit o 9,5 % více elektřiny oproti jednostranným modulům mono PERC.

Pan Baofang JIN, předseda představenstva a generální ředitel společnosti JA Solar, řekl: „Věříme, že spolupráce se společností SolarGrid a dodávka našich vysoce výkonných oboustranných modulů PERC pro solární elektrárnu je významná pro vývoj budoucích fotovoltaických projektů v Brazílii a ostatních zemích Latinské Ameriky. Nasazení našich vysoce účinných solárních produktů může sloužit jako silný odkaz na vývoj projektů v Brazílii a jiných latinskoamerických zemích. Společnost JA Solar se bude i nadále zaměřovat na vývoj vysoce účinných fotovoltaických produktů a přispívat k rozvoji nové energie v globálním měřítku."

JA Solar Holdings Co, Ltd

http://www.jasolar.com/html/en/

Xiaorui Sun

+86-10-6361-1888 x1698

bj.sunxr@jasolar.com


Zařazenočt 20.12.2018 08:12:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30411

Související témata

Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V