Risen Energy: Sekuritizace solárních aktiv je vnímána jako nový trend ve financování solární energie

Finanční ředitelka a ředitelka pro zahraniční investice společnosti Risen Energy Co., Ltd. paní Zhang Jieling se dne 25. března 2019 zúčastnila výročního summitu BNEF v New Yorku a představila nové plány společnosti na financování solární energie v roce 2019.

Paní Zhang řekla: „Vzhledem k tomu, že sekuritizace solárních aktiv se přibližuje tomu, aby se stala dalším aktivním bodem financování solárních projektů, společnost Risen Energy nyní aktivně plánuje sekuritizaci a očekává, že celý proces zahájí ve čtvrtém čtvrtletí tohoto roku. Mezi hlavní kompetence společnosti Energy patří více než desetiletí zkušeností v roli nezávislého výrobce elektřiny na celém světě, zahraniční týmy s mezinárodní konkurenceschopností, profesionální zkušenosti v oblasti vývoje projektů, financování projektů, investic a projektů EPC a co je důležitější, stabilní a spolehlivé vztahy s finančními institucemi po celém světě."

Při komentování přínosů cenných papírů krytých aktivy (ABS) paní Zhang řekla: „Sjednocení aktiv do cenných papírů umožňuje emitentům odstranit konkrétní aktiva ze své rozvahy a také izolovat investory od operačního rizika skupiny. Cenné papíry ABS poskytují investorům, kteří využívali pouze standardizovaná aktiva, přístup k širšímu spektru průmyslových a obchodních příležitostí. Tyto kapitálové trhy nabízejí dlouhodobější a levnější fondy. Nižší náklady na financování spojené s ABS urychlují snižování nákladů na získávání prostředků využitím energetických aktiv a zvyšuje konkurenceschopnost fotovoltaické energie ve srovnání s jinými druhy energie.

Paní Zhang také hovořila o budoucím plánování společnosti Risen Energy a její přitažlivosti pro kapitálové trhy: „Risen Energy rozšíří své solární projekty v Austrálii, Latinské Americe, na Středním východě a v Africe a představí naše řešení pro skladování energie na trzích, kde je distribuční síť relativně slabá. Toto společnosti pomůže zvyšovat její průmyslovou a mezinárodní konkurenceschopnost v celém hodnotovém řetězci solární energie. Jsme přesvědčeni, že přidání skladování energie bude pro kapitálové trhy atraktivní. Zejména zdůraznila, že většina investorů se přesvědčuje o tom, že doplňování fotovoltaického systému řešením pro skladování energie se stále více stává jedním z klíčových trendů v tomto odvětví. Doufáme, že se nám podaří rozšířit naše vztahy s finančními institucemi s cílem vytvořit efektivní pákový efekt pro naše investice s levnějšími finančními zdroji.

Společnost Risen Energy bude jedním z prvních výrobců solárních modulů, který zavede myšlenku nabídky cenných papírů krytých solárními aktivy do praxe.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/842686/Risen_Energy.jpg

KONTAKT: Tina Feng, +86-574-59953243

PROTEXT


Zařazenočt 28.03.2019 15:03:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30951

Související témata


Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.