Značka HONOR představila v Číně nový telefon HONOR View20

První představení vlajkového smartphonu s nejpokročilejšími funkcemi

- První smartphone značky HONOR pro globální trh poháněný duálním procesorem NPU a čipovou sadou Kirin 980

- HONOR View20 nabízí první systém fotoaparátů 3D s rozlišením 48 MPix a 3D na světě

- Výjimečný displej s celoobrazovkovým zobrazením s fotoaparátem v obrazovce

- Představení elitního smartphonu ve spolupráci s módní značkou MOSCHINO

HONOR, přední značka smartphonů, dnes oficiálně uvedla v Číně na trh svůj nejnovější vlajkový telefon HONOR View20 vybavený sofistikovanými funkcemi, které zákazníci očekávají od vlajkového telefonu s vynikajícími technickými vlastnostmi a výkonem s bezkonkurenčním designem a stylem. HONOR View20 bude k dispozici v ceně od 2 999 RMB. Oficiální prodej začne v Číně od 28. prosince.

HONOR View20 je vybaven prvním zadním kamerovým systémem 48 MPix a 3D na světě a předním fotoaparátem 25 MPix integrovaným do displeje. Tento inovativní design celoplošného displeje neovlivňuje funkci zobrazení, umožňuje naopak bezchybný zážitek ze sledování, dosahuje ohromujícího 91,8% poměru těla telefonu k obrazovce a umožňuje uživatelům pořizovat nejlepší fotografie, a to vše zároveň.

Z pohledu designu HONOR View20 zcela mění formu tradičních vlajkových smartphonů v oblasti rozměrů i stylu. Je to první smartphone, který využívá pokročilou nanolitografickou technologii k vytvoření neviditelné nano struktury na povrchu. Čtvrtá generace nano-vakuového povlaku a neviditelného texturování v odstínech polární záře (aurora) vytvářejí živý a dynamický barevný gradient ve tvaru písmene V s lesklým efektem. Dále společnost HONOR uvedla spolupráci s italskou módní značkou MOSCHINO a představila společný design smartphonu HONOR View20 MOSCHINO.

První AI fotoaparát s ultra jasností, rozlišením 48 MPix a TOF 3D na světě

Pro fotografování smartphonů není nic důležitějšího než kvalita fotografií a jejich jas. Smartphone HONOR View20 přenáší tyto požadavky do nových výšin. Zadní fotoaparát telefonu HONOR View20 je vůbec první, který je vybaven snímačem CMOS od Sony IMX586 vybaveným 48 efektivními megapixely na 1/2palcové senzorové jednotce, aby poskytoval vynikající kvalitu obrazu. V důsledku toho můžete na telefonu HONOR View20 vidět bohatší detaily a živější barvy na snímcích pořizovaných s optimalizací umělou inteligencí. Kromě toho zvýšila čipová sada duálních procesorů NPU a ISP Kirin 980 schopnosti zpracování obrazu a kamer telefonu o 134 % a 46 %. V kombinaci s již překvapující silou snímače fotoaparátu s rozlišením 48 MPix je výsledkem nebývalý potenciál mobilního fotografování.

Dalším zadním fotoaparátem je 3D kamera TOF, která telefonu umožňuje dosáhnout nové úrovně fotografování a pořizování videozáznamů, jež uživatelům přináší větší použitelnost a zábavu. Umí vypočítat vzdálenost na základě doby přeletu světelného signálu a má funkce včetně snímání hloubky, sledování skeletu a snímání pohybu v reálném čase.

3D kamera TOF dokáže proměnit HONOR View20 na herní konzolu ovládanou pohybem a dovolí vám hrát 3D pohybové hry jako nikdy doposud. Kromě toho umožňuje 3D postavám tančit podle vašich gest na telefonu a tato legrační taneční videa můžete sdílet se svými přáteli.

Výjimečný celoplošný displej s fotoaparátem v obrazovce

Vrubový displej, jeden z nejpopulárnějších trendů v roce 2018, byl vyvinut tak, aby uspokojil poptávku po vyšším poměru obrazovky k tělu. Existují však limity toho, co lze s tímto řešením provést. Stejně jako jsme toužili vidět, kterak výrobci inteligentních telefonů posunují jejich design o krok dál, HONOR View20 vchází na jeviště a představuje mimořádný celoplošný displej s předním fotoaparátem v obrazovce, který znamená novou éru designu displeje. V levém horním rohu je pro umístění předního fotoaparátu vytvořena velmi malá dírka o průměru pouhých 4,5 mm namísto 6,0 mm, což výrazně zvyšuje plochu zobrazení. Namísto vrtání otvoru, který proniká všemi vrstvami obrazovky, kdy fotoaparát pokrývá pouze skleněný panel, HONOR zachovává několik vrstev díky využití extrémně složitého 18vrstvého technologického stohu. Tato technika účinně snižuje dopad na strukturu displeje, zvyšuje trvanlivost a snižuje rušení světla z displeje, aby se zlepšila celková kvalita fotografie. 18 vrstev složitých procesů je vylepšeno, takže oblast zobrazení nové kamery v obrazovce je výrazně snížena a uživatelům přináší téměř 100% zobrazení na displeji.

HONOR X MOSCHINO: Technologický inovátor ve spojení s vytříbenou módou

Za účelem podpory uvedení špičkového vlajkového smartphonu spolupracovala společnost HONOR také s ikonickou italskou módní značkou MOSCHINO, aby vytvořila exkluzivní řadu inspirovanou společností MOSCHINO, ideální módní ztvárnění pro špičkový stylový telefon.

Při představování telefonu HONOR View20 v Číně prezident společnosti HONOR pan George Zhao uvedl: „Řada HONOR View nabízí průlomovou technologii a špičkovou výkonnost, které nabízí vynikající uživatelskou zkušenost. Edice telefonů HONOR V20 MOSCHINO je odvážný crossover, který zcela změní módní zkušenosti mladších uživatelů na celém světě."

„Oděvy a doplňky společnosti MOSCHINO jsou uznávány po celém světě pro svůj charakteristický důvtip, smysl pro inovaci a výstřednost, představující odvážné motivy, které posouvají hranice módy." Značka HONOR je nadšena, že s tímto uznávaným módním domem spolupracovala při vytváření této exkluzivní produktové řady, která zdůrazňuje elegantní estetický design telefonů View20 a vrchol technického úspěchu."

Společnost MOSCHINO vyjádřila, že „HONOR a MOSCHINO jsou perfektní kombinace. HONOR je velmi módní, mladá a trendová značka a jak naše estetika, tak i koncepty našich značek jsou zaměřeny na mladší a modernější spotřebitele. Značka HONOR bude tou nejlepší pro vytvoření současného životního stylu společně s MOSCHINO."

Podle údajů poskytovatele dat o technologických společnostech IDC se zásilky společnosti HONOR v prvních třech čtvrtletích roku 2018 zvýšily o 27,1 % oproti meziročnímu poklesu globálního trhu smartphonů o 3,1 %. Se solidním obchodním růstem přichází společnost HONOR v novém image a s novým příběhem. V nadcházejícím novém roce značka HONOR představí novou vizuální identitu a nové logo s pohyblivými barvami, představujícími rozmanitost a inkluzivní charakter značky. V souladu s novým sloganem „HONOR MŮJ SVĚT" přinese HONOR nové poslání vytvořit inteligentní nový svět, který patří mladým. Značka Honor je odhodlána nabídnout mladým na celém světě stylový a univerzální inteligentní zážitek a nastavit trend průkopnické kultury a moderního životního stylu.

Celosvětové uvedení smartphonu HONOR View20 se uskuteční 22. ledna v Paříži. Více informací o funkcích telefonu pro celosvětový trh bude představeno brzy.

O značce HONOR

HONOR je přední světovou značkou smartphonů. Tato značka vznikla s cílem uspokojovat potřeby generace z přelomu tisíciletí prostřednictvím nabídky výrobků optimalizovaných pro internet, které svým uživatelům nabízí skvělé možnosti, podporují akčnost a kreativitu a umožňují jim plnit si své sny. Díky tomu se značka HONOR odlišuje od ostatních a sama naplňuje svůj slogan statečnosti v tom smyslu, že dělá věci jinak a snaží se zákazníkům nabízet jenom ty nejmodernější technologie a inovace. Více informací naleznete na webových stránkách značky HONOR www.hihonor.com nebo nás sledujte na:

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

https://www.youtube.com/c/honorofficial/

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/802308/HONOR_View20.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/802312/HONOR_View20Pantom.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/802310/HONOR_MOSCHINO.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/802309/HONOR_invitation.jpg

Kontakt: Xiao Li, 86-18516603272


Zařazenočt 27.12.2018 13:12:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30421

Související témata

Značka | Čína
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.