Značka Honor Play oznámila na veletrhu Gamescom vznik strategického partnerství se špičkovými tvůrci mobilních her PUBG MOBILE a Asphalt 9: Legends

Specifické herní úpravy pro telefony Honor Play budou pro revoluční herní zážitky k dispozici na portálech her PUBG MOBILE a Asphalt 9: Legends společnosti Gameloft

Honor, mladá a inovativní online značka smartphonů, která určuje trendy, dnes na veletrhu video her Gamescom oznámila strategická partnerství s předními herními vývojáři PUBG Corp., Tencent a GAMELOFT a dalšími. Značka Honor spolupracuje se společnostmi PUBG MOBILE a Asphalt 9: Legends na revoluci v oblasti mobilního herního průmyslu, počínaje nebývalou rychlostí a herním výkonem telefonů Honor Play, zvýšenou grafickou kvalitou a prodlouženou životností baterie a vzrušující sérií herních zážitků.

PŘEŽIJTE HRY PUBG MOBILE S TELEFONEM HONOR PLAY

Značka Honor úzce spolupracuje s PUBG MOBILE, jedněmi z nejlepších taktických turnajových her na světě, vyvinutými společnostmi Tencent a PUBG Corp., které spoluvytvářejí úžasné herní zážitky pro fanoušky značky Honor na celém světě. Značka Honor, která v oblasti smartphonů udává trendy, je hrdá, že může představit PUBG MOBILE jako oficiálního herního partnera telefonů Honor Play, což je herní titul, který v letošním roce získal cenu SXSW Gaming Awards a má více než 10 milionů aktivních uživatelů denně po celém světě (kromě Číny). Jak PUBG MOBILE, tak i Honor spojují přátele pro vzrušující zážitky. Toto herní partnerství povznese s telefony Honor Play tuto zkušenost fanoušků značky Honor na novou úroveň.

Honor Play Announces Joint Strategic Partnerships with Top Mobile Games PUBG MOBILE and Asphalt 9: Legends at Gamescom

Tyto dvě špičkové technologie a herní značky vytvořily silný vztah k aplikaci nejnovějších herních technologií Honor na PUBG MOBILE a k celosvětovým herním kampaním smartphonu Honor Play. Značka Honor zahájila spolupráci s PUBG MOBILE z důvodu nabídky plynulejších a pohodlnějších herních zážitků a přizpůsobila herní grafický výkon podporou telefonu Honor Play, který se vyznačuje snímkovou frekvencí až 39,46[1] a stabilní frekvencí jitteru 0,21 %[2]. Očekává se, že další zařízení značky Honor budou v budoucnu spolupracovat s PUBG MOBILE.

Značka Honor a PUBG MOBILE vyzvaly během veletrhu Gamescom hráče a fanoušky k tomu, aby své dovednosti osvojili v Kolíně nad Rýnem, kde soutěžili v týmech a proti světovým hvězdným hráčům a měli možnost zažít nevídanou rychlost a výkon telefonů Honor Play. Značka Honor a PUBG MOBILE budou hostit více online turnajů a offline kampaní v západní Evropě, zemích střední a východní Evropy, v severských zemích, Asijsko-pacifické oblasti, na Středním východě, v Rusku a v Indii.

VYHRÁVEJ VE HŘE ASPHALT 9: LEGENDS S TELEFONEM HONOR PLAY

Značka Honor spolupracuje s Asphalt 9: Legends, nejoblíbenější hrou automobilových závodů na světě, která byla vytvořena společností GAMELOFT a s telefony Honor Play přináší hráčům novou úroveň jejich mobilních zážitků z automobilových závodů. Spolupráce s Asphalt 9: Legends má velký potenciál a není to poprvé, kdy se společnost Honor stala partnerem společnosti Gameloft. Po představení smartphonu Honor 5X značka Honor spolupracovala se společností Gameloft na zahájení soutěže # Asphalt8HonorCup Challenge. Při představení smartphonu Honor View 10 značka spolupracovala se společností Gameloft na zahájení soutěže Modern Combat Versus Honor International Series Esports. Oba produkty a akce byly neuvěřitelně úspěšné a byly klíčem k tomu, aby se značka Honor rozhodla spolupracovat se společností Gameloft již potřetí.

Honor Play Announces Joint Strategic Partnerships with Top Mobile Games PUBG MOBILE and Asphalt 9: Legends at Gamescom

Smartphone Honor Play představuje pro mobilní hráče moment „Zelená hrám". Tato přizpůsobení pro hry dosahuje téměř úplné frekvence snímků a plynulého zážitku i při graficky intenzivní hře. Audio technologie Histen 3D nabízí hráčům ultra široké 3D zvukové pole. Tento virtuální prostorový zvuk poskytuje filmové zážitky z různých směrů, které umožňují hráčům lokalizovat nepřátele a přesně směrovat palbu. V systému PUBG MOBILE je také aktivována funkce AI 4D Smart Shock pro 30 různých scénářů vibrací a bude reagovat podle směru přibližujících se nepřátel nebo střelby a při stisknutí spouště dokonce pocítíte zpětný ráz. Smartphone Honor Play je také vybaven neuvěřitelným 6,3palcovým FullView displejem s vynikajícím poměrem stran 19,5: 9 a obrovskou baterií s kapacitou 3 750mAh, která umožňuje nejméně 4,5 hodiny hry. Hráči si mohou vychutnávat příjemnější herní vizuální zážitek a víceúlohové používání spolu s nepřetržitou zábavou (24/7).

„Zavedení telefonu Honor Play představuje významný skok v oblasti zážitků z mobilních her. Honor nenabízí jen výjimečný zážitek, spolupracujeme s vývojáři špičkových her, abychom vytvořili více zábavy pro hráče," řekl George Zhao, prezident značky Honor. „Honor Play je pro mobilní hráče a naše partnery okamžikem Zelená hrám."

O značce Honor

Honor je přední světovou značkou smartphonů, která je součástí skupiny Huawei. Tato značka vznikla s cílem naplnit slogan „Pro statečné" (For the Brave) a snaží se uspokojovat potřeby generace z přelomu tisíciletí prostřednictvím nabídky výrobků optimalizovaných pro internet, které svým uživatelům nabízí skvělé možnosti, podporují akčnost a kreativitu a umožňují jim plnit si své sny. Díky tomu se značka Honor odlišuje od ostatních a sama naplňuje svůj slogan statečnosti v tom smyslu, že dělá věci jinak a snaží se zákazníkům nabízet jenom ty nejmodernější technologie a inovace.

Více informací naleznete na webových stránkách www.hihonor.com nebo nás sledujte na:

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

https://www.youtube.com/honorglobal

[1] Na základě laboratorních zkoušek značky Honor.

[2] Na základě laboratorních zkoušek značky Honor.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/733425/honor_play.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/733426/Honor_Play_2.jpg

KONTAKT: Gong Siqi, gongsiqi@huawei.com, +86-186-2003-1448


Zařazenočt 23.08.2018 10:08:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29678

Související témata

Exxon mobil
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V