Značka Honor představuje Honor 8X, nejlepší smartphone ve své třídě

Honor 8X nastavuje nejvyšší standardy v oblasti vlastností všech vlajkových modelů za bezkonkurenční cenu

Honor, přední online značka smartphonů, představila dne 3. října nejnovější a nejvýkonnější přírůstek řady X-series - telefon Honor 8X. Telefony Honor řady X-series, od modelů 5X, 6X, 7X a nyní 8X, vždy poskytují svým náročným zákazníkům tu nejvyšší hodnotu s nejmodernějšími technologiemi, vlastnostmi a stylem, ale s neuvěřitelně příznivou cenou. Honor 8X je stěžejním orientačním bodem této série, který rozšiřuje pověst výjimečné hodnoty a kterému se žádný vlajkový smartphone nevyrovná. S telefonem Honor 8X získává zákazník špičkovou konfiguraci 6,5palcového celoplošného displeje Notch FullView s 91% poměrem obrazovky k pouzdru a technologii chip-on film (COF) s celou řadou nejlepších funkcí.

Klíčové vlastnosti telefonu Honor 8X:

- AI duální fotoaparát se speciálním nočním fotografováním

- Nové čipové sady Kirin 710 (první v telefonech Honor)

- AI telekomunikace

- Elitní výkonnost baterie

- Atraktivní minimalistický design

Estetický design v tenkém a elegantním pouzdře díky technologii chip-on-film (COF)

Značka Honor pokračuje v rychlém rozvoji a usiluje o to, aby byla schopna nabídnout maximální řadu vlajkových funkcí zákazníkům s omezeným rozpočtem. Honor 8X využívá kovový střední rámeček vybavený pokročilou technologií COF a patentovanou konstrukcí antény. Současně je vybaven dvouvrstvou texturou skleněného obalu 2,5D Aurora s mřížkovým efektem, která poskytuje elegantní a jemný vzhled. Tento inteligentní telefon se dodává ve třech výrazných barvách: modré, černé a červené.

Honor 8X je první smartphone, který kdy byl vybaven režimem očního pohodlí nové generace certifikovaným společností TUV Rheinland. Funkcí, která je schopna snížit záření modrého světla vyzařované obrazovkou, aby se zabránilo únavě očí.

Vysoce výkonné AI fotoaparáty s úchvatným nočním fotografováním

Honor 8X je vybaven zadním duálním fotoaparátem s rozlišením 20 Mpx + 2 Mpx a předním fotoaparátem s rozlišením16 Mpx. Fotoaparáty využívají technologii AI, která rozeznává 22 různých kategorií a 500 scénářů v reálném čase. Technologie AI optimalizuje nastavení fotoaparátu a zvyšuje kvalitu fotografií podle toho, co uživatelé fotografují.

Nový režim nočního fotografování umožněný technologií AI eliminuje rozmazání fotografií při fotografování nočních snímků s maximálně 6sekundovou expozicí, a to i při neklidné ruce. Ať už jste profesionální nebo amatérský fotograf, s telefonem Honor 8X může vytvořit impozantní noční snímky každý. Celkově se jedná o smartphone, který vám umožní snadno vyfotografovat nejlepší snímky bez ohledu na nastavení nebo osvětlení - takže budete schopni zachovat daný okamžik.

Vynikající výkon díky nejmodernější technologii čipových sad

Okti-jádrové čipové sady Kirin 710 poskytují vynikající výkon telefonu Honor 8X. Ve srovnání s předchozí generací se jednojádrový výkon procesoru zvýšil o 75 %. Honor 8X využívá mikroprocesor GPU Mali G51, který je vylepšen revolučním turbo GPU. Celkový výkon GPU se ve srovnání s předchozí generací zvýšil o 130 % a poskytuje náročným hráčům mimořádné zkušenosti.

Honor 8X má paměť 128 GB a podporuje rozšiřitelnou kartu microSD až do velikosti 400 GB. Inteligentní uživatelské rozhraní EMUI 8.2 nejenže udržuje hladký chod systému, ale přináší také nové funkce, jako je rozpoznávání obličeje za slabého světla a zábavnou rozšířenou realitu (AR). Honor 8X disponuje inteligentní technologií úspory energie a baterií s kapacitou 3750 mAh, která na jedno nabití vydrží déle než jeden den.

AI telekomunikace zvyšuje konektivitu a kvalitu hlasu

Honor 8X využívá nejnovější poznatky v oblasti AI komunikace k automatickému rozpoznání scénářů slabého signálu nebo silného rušení a při používání telefonu upravuje kvalitu signálu a hlasu. Pokud se člověk nachází v hlučném prostředí, například v metru nebo v prudkém větru, inteligentní telefon rozpozná šum v pozadí a umožní zrušení šumu pomocí AI, aby zlepšil kvalitu hlasu a umožnil nerušenou konverzaci. Technologie AI Communications dokáže také detekovat odchylky v síle signálu, například ve výtahu, kdy rychle obnoví připojení 4G na maximální rychlost ihned poté, co opustíte výtah - takže o nic nepřijdete.

Pan George Zhao, prezident společnosti Honor, uvedl: „Představením nového modelu Honor 8X nastavuje značka Honor nové hranice, pokud jde o rovnováhu mezi hodnotou, designem a výkonem. Honor 8X splňuje nejen potřeby našich zákazníků, představuje úžasný krok vpřed v technologii smartphonů a boří všechny staré konvence o tom, co je možné, přičemž se silně soustředí na designovou estetiku. Honor 8X je krásným ztvárněním minimalismu, okouzlujícím příkladem úspěchu a vynalézavosti. Je to průkopník, který dokazuje, že vlajkové funkce nevyžadují kompromis."

Ceny a dostupnost

Nový Honor 8X bude dostupný od středy 3. října ve třech zemích - Francii, Itálii a Španělsku. Honor 8X bude v dalších zemích k dispozici koncem tohoto roku.

Trh

TrhPaměťCenaDostupnost
Francie4GB + 64GB249,90 EUR3. října 2018
4GB + 64GB299,90 EUR
Itálie4GB + 64GB269,90 EUR
4GB + 128GB299,90 EUR
Španělsko4GB + 64GB249,90 EUR
4GB + 128GB299,90 EUR

O značce Honor

Honor je přední světovou značkou smartphonů, která je součástí skupiny Huawei. Tato značka vznikla s cílem naplnit slogan „Pro statečné" (For the Brave) a snaží se uspokojovat potřeby generace z přelomu tisíciletí prostřednictvím nabídky výrobků optimalizovaných pro internet, které svým uživatelům nabízí skvělé možnosti, podporují akčnost a kreativitu a umožňují jim plnit si své sny. Díky tomu se značka Honor odlišuje od ostatních a sama naplňuje svůj slogan statečnosti v tom smyslu, že dělá věci jinak a snaží se zákazníkům nabízet jenom ty nejmodernější technologie a inovace.

Více informací naleznete na webových stránkách www.hihonor.com nebo nás sledujte na:

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

https://www.youtube.com/honorglobal

Kontakt pro média:

Shawn Li, lixiao53@huawei.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/754835/Honor_8X_product_KV.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/754836/Honor_8X_three_colors.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/754837/Honor_8X_AI_dual_camera.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/754838/Honor_8X_photo_shoot.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/754839/Honor_8X_chipset_Kirin_710.jpg

KONTAKT: Shawn Li, +86 18516603272


Zařazenopo 08.10.2018 08:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=29930

Související témata

Značka
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V