První Čínský mezinárodní veletrh dovozu

Šanghaj, 31. října 2018 (PROTEX/PRNewswire) - První Čínský mezinárodní veletrh dovozu (CIIE nebo „Expo"), důležitá platforma na podporu bilaterálních obchodních vztahů mezi Čínou a světem, se uskuteční od 5. do 10. listopadu v Národním výstavním a konferenčním centru v Šanghaji. Expo je společně s řadou souvisejících fór a aktivit připraveno přivítat více než 3 000 firem z více než 130 zemí a regionů, včetně přibližně 200 předních průmyslových společností, a láká více než 150 000 domácích i zahraničních odběratelů.Veletrh CIIE, společně organizovaný Ministerstvem obchodu a Šanghajskou městskou vládou, představí více než 100 nových produktů, technologií a nejmodernějších řešení na výstavní ploše o rozloze 270 000 m2.

V rámci tématu „Nová éra, sdílená budoucnost" a na podporu programu „Made in China 2025" připraví Expo inteligentní a špičkovou výstavní plochu, která poskytne pro přední světové technické vybavení a podniky inteligentní výroby platformu pro prezentaci jejich pokročilých technologií a uzavírání dohod o spolupráci.

Expo předvede statut Číny jako globálního výrobního centra, jehož produkce představuje 20 % celosvětové výroby, stejně jako skutečnost, že je jedním z největších spotřebitelských trhů na světě.

Budou zde přítomni vystavovatelé z různých oborů, mimo jiné umělá inteligence, průmyslová automatizace a robotika, digitální továrny, internet věcí, zařízení pro zpracování a tvarování materiálů, průmyslové díly, zařízení informačních a komunikačních technologií, zařízení pro úsporu energie a ochranu životního prostředí, zařízení pro výrobu elektřiny z nových energií, letecká technologická zařízení, technologická zařízení pro přenos energie a řízení a 3D tisk. Mnoho produktů bude mít na Expo svůj světový debut.

Výstavní plocha s inteligentním a nejmodernějším vybavením o rozloze 60 000 m2 bude hostit vystavovatele z více než 60 předních společností, převážně z Evropy, USA a Japonska. Vystavovatelé zahrnují osm z deseti nejlepších strojních společností a čtyři z pěti nejlepších společností vyrábějících obráběcí stroje, s nejlepším odbytem ve svém sektoru. Více než deset strojních zařízení zde bude vystaveno poprvé v Číně, Asii nebo na celém světě. Podle statistik kanceláře China International Import získala výstava inteligentního a nejmodernějšího zařízení širokou pozornost kupujících.

Přední světové technologické firmy jsou také připraveny představit na tomto Expo své nové produkty. Například společnost Philips představí nový produkt využívající technologii komunikace pomocí viditelného světla. Tato technologie dokáže dosáhnout vysokorychlostního širokopásmového připojení o rychlosti 30 megabitů za sekundu, což je ekvivalent sledování dvou filmů současně s videohovory. V současné době se tato technologie používá v některých místech, kde nelze využívat WiFi připojení.

Společnost GF ze Švýcarska vystaví šest kusů inovativního zařízení, včetně vysoce přesného pětiosého obráběcího centra navrženého pro výrobu přesných dílů a femtosekundového laserového světla napájeného mikronovou zpracovatelskou technologií.

Expo bude také pořádat řadu souvisejících aktivit pro vystavovatele a kupující, včetně ekonomických a obchodních fór, schůzek na setkání firem, průmyslových seminářů, představování nových technologií a produktů.

O Čínském mezinárodním veletrhu dovozu

Čínský mezinárodní veletrh dovozu (CIIE), který organizuje kancelář China International Import Expo a Národní výstavní a konferenční centrum (Šanghaj) Co., Ltd, je společně sponzorován Ministerstvem obchodu Čínské lidové republiky a Šanghajské městské vlády. Jako první výstava tohoto druhu je podporována mezinárodními organizacemi, včetně organizací WTO, UNCTAD a UNIDO.

Další informace naleznete na webových stránkách: https://www.ciie.org/zbh/en/

KONTAKT: Liu Xiang, +86-139-2225-0659, 1014734924@qq.com


Zařazenost 31.10.2018 08:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30084
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.