125. čínský veletrh importu a exportu v Kantonu

125. kantonský veletrh představí globálním zákazníkům novou dekádu technologického rozvoje

125. čínský veletrh importu a exportu (kantonský veletrh) bude s globálními zákazníky v Kantonu od 15. dubna vystavovat rekordní počet produktů nové generace na oslavu nového desetiletí lidského rozvoje.

Společnosti spotřební elektroniky budou v letošním roce představovat inovace výrobků a technologické průlomové produkty navržené pro splňování potřeb zákazníků v oblasti internetu věcí a budoucí éry 5G. Lídři v oblasti domácích spotřebičů, jako jsou společnosti Haier, Midea, TCL, Gree a Changhong, uvedou na trh své nejnovější prémiové produkty. Setkání se zúčastní také globální společnosti včetně Cascade, Time Lab a NUC, jejichž produktová prezentace bude obsahovat funkce pro inteligentní domácnosti a digitální služby, díky nimž se domácí spotřebiče stanou terminály pro inteligentní interakci mezi člověkem a strojem.

„Lidský rozvoj vstoupil do nového desetiletí. Zavedení internetu věcí vedlo k významné globální změně životního stylu," řekl Liu Quandong, náměstek generálního ředitele Úřadu pro zahraniční záležitosti kantonského veletrhu. „Kantonský veletrh byl svědkem desetiletí vývoje od roku 1957 jako předvojová akce pro výrobní průmysl a s potěšením sdílí toto kolektivní úsilí s globálními spotřebiteli, protože tento rok přivítáme více inteligentních produktů než kdykoli dříve," dodal pan Liu.

125. výstava na výstavní ploše o rozloze 1,2 milionu metrů čtverečních přiláká v průběhu tří fází podniky z více než 200 zemí a regionů s více než 25 000 vystavovateli. Druhá a třetí fáze veletrhu nabídne více inovativních, špičkových, jedinečných a diverzifikovaných produktů v oblasti spotřebních výrobků a textilu, což světovým spotřebitelům umožní užívání inteligentnějšího a pohodlnějšího života.

Mezinárodní pavilon (Pavilon) sloužící jako brána pro mezinárodní společnosti k průzkumu čínského trhu bude zahrnovat prezentaci produktů více než 600 společností z 50 zemí a regionů. Veletrh také poprvé přiblíží vytvoření a rozvoj oblasti Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay s různými výměnnými schůzkami na podporu obchodní spolupráce.

Více informací: http://cantonfair.org.cn/en/index.aspx

O kantonském veletrhu

Čínský veletrh importu a exportu, známý také jako kantonský veletrh, se koná v Kantonu dvakrát ročně, vždy na jaře a na podzim. Veletrh, který byl založen v roce 1957, je nyní komplexní výstavou s nejdelší historií, na nejvyšší úrovni, v největším rozsahu a s největším počtem výrobků, stejně jako nejširším zastoupením původu kupujících a s nejvyšším obchodním obratem v Číně.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/846029/Canton_fair_125th.jpg

KONTAKT: Paní Chloe Cai, +86-20-8913 8622, caiyiyi@cantonfair.org.cn

PROTEXT


Zařazenopá 05.04.2019 16:04:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=31013

Související témata

Export | Čínský juan | Čína
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.