První Čínský mezinárodní veletrh dovozu přivítá 2800 vystavovatelů z více než 130 zemí, Čína usiluje o vzrůst dovozu

- Brazílie se zaměřuje na rostoucí sektor kávy v Číně

- Rusko pořádá „vnitřní akci pro vývozce", která vyplní výstavní prostory o ploše 2000 čtverečních metrů

- 30 britských společností bude usilovat o vývoz sofistikovaných produktů

První Čínský mezinárodní veletrh dovozu (CIIE) shromáždí 2800 firem z více než 130 zemí a regionů, které se v Šanghaji od 5. do 10. listopadu 2018 setkají s více než 150 000 odběrateli.

Kromě více než 200 předních vystavujících společností pochází mnoho vystavovatelů veletrhu CIIE 2018 z členských států G20 a zemí spojených s iniciativou Pásu a cesty. S cílem otevřít čínský spotřebitelský trh se veletrhu zúčastní více než 100 společností z více než 30 afrických zemí .

„CIIE poskytuje vystavovatelům vynikající příležitost překonat standardy a rozšířit status quo stávajících obchodních úrovní. To také dává rozvojovým zemím příležitost spolupráce s čínskými společnostmi a prezentace svých výrobků. Jsem si jist, že se na veletrhu CIIE objeví nové trendy v oblasti obchodu a spolupráce," řekl Sun Chenghai, náměstek generálního ředitele kanceláře China International Import Expo a prezident Národního výstavního a konferenčního centra (Šanghaj) .

Brazílie se zaměří na vývoz potravin do Číny

Více než 90 brazilských firem představí své výrobky z potravinářského a zemědělského sektoru, oděvní a spotřební výrobky, zdravotnická zařízení, zdravotnictví a služby; s tím, že káva bude jedním z jejich nejdůležitějších témat, jelikož se více než deset brazilských producentů kávy připravuje na představení svých gurmánských linek a bude usilovat o získání většího podílu na čínském trhu .

„Jsme největším výrobcem a vývozcem kávy na světě. Brazilská káva je součástí směsí nejznámějších světových značek," řekl Igor Brandao, ředitel agropodnikání Národní agentury pro podporu zahraničního obchodu (Apex). „Tato výstava je skvělou platformou pro podporu a propagaci vstupu brazilských značek na čínský trh s ohledem na převahu, kterou má brazilská káva na světě."

Více kvalitních britských produktů pro čínské spotřebitele

Velká Británie, která patří mezi čestné hosty této akce, představí více než 30 britských společností z odvětví, jako je zdravotnictví, přírodní vědy, finanční a odborné služby, vzdělávání, kreativní průmysl, spotřební zboží, potraviny a zemědělské produkty, letectví, automobilový průmysl, AI a velká data; včetně společností JLR, Standard Chartered, HSBC, Kenwood a British Airways .

„Británie má silnou pověst v oblasti kreativního průmyslu a vzdělávacích a finančních služeb. Nicméně čínští spotřebitelé vidí méně jejich nejmodernější výrobních, leteckých a automobilových produktů. Doufáme, že veletrh CIIE může být pro čínské spotřebitele dobrou příležitostí k seznámení se s některými z nejlepších britských produktů z nejrůznějších odvětví," řekl John Edwards, britský generální konzul v Šanghaji.

Výzva světu, aby prodával do Číny

Vystavovatelé včetně Německa, Francie a Ruska usilovali o účast na této první světové akci. Delegáti z Ruska budou organizovat vnitřní akci „Ruští vývozci" s produkty z několika průmyslových odvětví vystavenými na ploše 2000 metrů čtverečních. Německo dodá na tuto výstavu největší exponát - frézu o hmotnosti 200 tun, kterou představí společnost Waldrich Coburg. Obchodní zastupitelé z Korejské republiky se také budou snažit rozšířit příležitosti mimo tradiční odvětví, jako např. lukrativní kosmetický průmysl s ročním obratem 4,96 miliardy USD, na odvětví s vyšší hodnotou .

O Čínském mezinárodním veletrhu dovozu

Čínský mezinárodní veletrh dovozu (CIIE), který organizuje kancelář China International Import Expo a Národní výstavní a konferenční centrum (Šanghaj) Co., Ltd, je společně sponzorován Ministerstvem obchodu Čínské lidové republiky a Šanghajské městské vlády. Jako první výstava tohoto druhu je podporována mezinárodními organizacemi, včetně organizací WTO, UNCTAD a UNIDO

Další informace naleznete na webových stránkách: https://www.ciie.org

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/774596/China_International_Import_Expo.jpg

KONTAKT: Liu Xiang, +86-139-2225-0659, 1014734924@qq.com


Zařazenopá 26.10.2018 08:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=30056

Související témata

Silniční zákon | Zákon o obcích | Dovoz | Čína
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec