Čínský veletrh námořní ekonomiky 2019 se uskuteční tento měsíc v Šen-čenu

Čínský veletrh námořní ekonomiky 2019 (CMEE), který spolupořádá čínské ministerstvo přírodních zdrojů a lidová vláda provincie Guangdong a organizuje Obecní lidová vláda Šen-čenu, se bude konat v Šen-čenu od 14. do 17. října. Veletrh s výstavní plochou o rozloze 37 500 metrů čtverečních na téma sdílení příležitostí modré ekonomiky a budování společné budoucnosti se bude skládat z výstav, fór, propagačních akcí, obchodních jednání a prezentací o předchozích úspěších se zaměřením na mořské hospodářství země. Výstavy představí úspěchy Číny v oblasti rozvoje mořské ekonomiky od založení Čínské lidové republiky před sedmdesáti lety a také nové technologie související s rozvojem námořních zdrojů a strojírenského vybavení, stavbou lodí, přístavy, lodní dopravou a rozvíjejícím se námořním průmyslem.

Čtyři hlavní body veletrhu CMEE 2019:

1. Vytvoření mezinárodní akce a nejlepší čínské výstavy pro námořní průmysl. Veletrh CMEE 2019 je navržen tak, aby byl mezinárodně vlivnou událostí spojující výměnu technických informací, výstavy produktů, veletrhy, fóra a akce na podporu investic. Účastníci veletrhu budou mít příležitost poznat, čeho Čína dosáhla v oblasti rozvoje svého mořského hospodářství, a také se dozvědět o nejnovějších trendech, které se šíří napříč celosvětovým mořským hospodářstvím. Letošní akci pořádají místní vlády a je podporována průmyslovými organizacemi s cílem posílit mezinárodní spolupráci v celém mořském hospodářství prostřednictvím výměn mezi podniky a organizacemi zapojenými do tohoto odvětví. Cílem této akce je usnadnit další růst oblasti Guangdong-Hongkong-Macao Greater Bay jako modelu pro globální mořské společenství.

2. Otevření trhu s obrovským potenciálem a vytvoření trendu pro námořní ekonomiku. Letošní veletrh představí úspěchy Číny, která za posledních sedmdesát let vyvinula mořskou ekonomiku. Souběžná fóra se zaměří na diskuse o novinkách v oblasti modelů, způsobů a technologií z mezinárodního hlediska. Veletrh CMEE 2019 bude také hostit řadu zasedání zaměřených na seznamování podniků a podporu investic ve snaze usnadnit uzavírání dohod o projektech spolupráce a vytvoření mezinárodní aliance v oblasti mořského hospodářství spolu s vydáním indexu rozvoje čínské námořní ekonomiky pro rok 2019.

3. Posílení námořní ekonomiky prostřednictvím inovací v pokročilých technologiích. Akce bude sloužit jako platforma pro představení nejnovějších klíčových průmyslových technologií a zařízení. Více než 400 tuzemských a zahraničních společností, které reprezentují 30 průmyslových odvětví, do dnešního dne potvrdilo svůj úmysl zúčastnit se akce, včetně předních čínských společností se zájmem o námořní hospodářství, mezi něž patří společnosti China National Offshore Oil Corporation, China National Petroleum Corporation, China Petrochemical Corporation, China Shipbuilding Industry Corporation, China Merchants Group a China International Marine Containers, jakož i vznikající námořní high-tech firmy Huawei a Kuang-Chi a hlavní zahraniční průmyslové podniky, mezi nimi Shell a Siemens.

4. Propojení dodavatelských a odběratelských podniků napříč průmyslovým řetězcem. Vystavovatelé se na letošním veletrhu zaměří především na rozvoj mořských zdrojů, pokročilou výrobu lodí a námořní strojírenská zařízení, odsolování mořské vody, mořská biofarmaceutika a námořní elektronické informace. Organizátoři budou před akcí distribuovat katalog vystavovatelů a jejich zboží s cílem propojit stranu nabídky a poptávky, usnadnit spolupráci mezi vystavovateli, výzkumnými institucemi a tvůrci projektů. Veletrh CMEE 2019 poskytne účastníkům platformu, kde mohou diskutovat o budoucím směřování mořské ekonomiky a zkoumat řešení zaměřená na překonávání hlavních průmyslových překážek.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1007337/2019_China_Marine_Economy_EXPO.jpg

KONTAKT: Mingyue Chen, +86-13129518708

PROTEXT


Zařazenočt 10.10.2019 09:10:00
Zdrojprotext.cz
Originálprotext.cz/zprava.php?id=32205
Tiskové zprávy
Oppenheimer jmenuje Senior bankéře divize ve Frankfurtu
Knižní novinka Psychopat v mém mozku
Bořislavka Centrum získalo European Property Awards
FUTTEC získal od EK 1,8 mil. euro na opravy silnic
Nadace The Mary Kay Foundation věnovala 3,1 mil. USD
Více zpráv
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.