Viktor Kožený je na mizině, jeho dcery si užívají luxusu. GALERIE

V Česku obral lidi o miliardy, pak uprchnul a dnes si Viktor Kožený užívá sluníčka na Bahamách. Podle vlastních slov je ale na mizině, finančně ho vysálo několik rozvodů. Jeho dcery si ale podle fotek na facebooku užívají luxusu.

V 90. letech se svým spolupracovníkem Borisem Vostrým připravil o majetek akcionáře Harvardského průmyslového holdingu. S jejich penězi utekl do zahraničí. V nepřítomnosti ho české soudy odsoudily k 10 letům vězení a je povinen zaplatit nejméně 12 miliard korun za tunelování.

Kožený si s tím ale příliš hlavu neláme, skrývá se na Bahamách a života si užívá plnými doušky. Stihl se už třikrát oženit a má pět dcer. Jedna je Francouzka, druhá Američanka a tři jsou Britky. V osobním životě ale moc štěstí neměl, exmanželky ho prý obraly o většinu majetku. Nejvíc na rozvodu s Koženým vydělala bývalá manželka Luďka, se kterou má Kožený dcery Jenny a Briggite. Píše o tom Blesk.cz.

Jenže zatímco tatínek na tom už dávno není tak dobře, jako býval, dcerunky o luxus nouzi nemají. A neváhají se o fotky ze svého báječného života podělit na sociálních sítích.

Briggite vystudovala univerzitu v New Yorku, krátce studovala také na University College v Londýně. Po škole v roce 2016 začala pracovat jako softwarová inženýrka pro Uber v San Franciscu, ještě v témže roce zaměstnání změnila a začala pracovat na stejné pozici v technologické firmě Emergent VR. Tam skončila v dubnu loňského roku.

Během svého života už bydlela na mnoha místech. Ačkoli je Britkou s irským pasem, vyzkoušela si už život kromě New Yorku a San Francisca také v Monte Carlu. Podle fotek na facebooku miluje lyžování, golf či paddleboarding. A o cestování rozhodně nemá nouzi.

Také Jenny studovala na New York University a stejně jako její sestra rozumí moderním technologiím. Od ledna loňského roku pracuje jako tvůrčí ředitelka ve společnosti VisionLabs VR. Tam spolupracuje také s Briggite.

Jenny je zcestovalá snad ještě víc než její sestra. Podle sociálních sítí už žila v Ženevě, v hlavním městě Baham Nassau, Londýně, Monte Carlu, New Yorku či Hamiltonu na Bermudách. I ona si ráda užívá lyžování, v létě se zase neváhá potápět s kyslíkovou bombou.


Zařazenost 14.02.2018 14:02:00
Zdrojtn.cz Mediafax Nova
Origináltn.nova.cz/ext/viktor-kozeny-je-na-mizine-jeho-dcery-si-uzivaji-luxusu-galerie.html
Přílohy

Související témata

Viktor Kožený
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V