Hradec Králové (hradeckralove.org)
Z regionů  |  05.03.2024 12:57:00

V kempu Stříbrný rybník přibydou nové chatky, stavět by se mohly začít ještě letos - předpokládaná cena jedné chatky s vybavením včetně mola je stanovena přibližně na 2,4 milionu korun včetně DPH

Městské lesy Hradec Králové chystají v areálu kempu Stříbrný rybník další novinky. Ke konci letošního roku by zde měla ubytovací kapacitu rozšířit pětice nových chatek, a to včetně mol u vody. Za inženýrské sítě a projekt zaplatí město více než čtyři miliony korun včetně DPH. Samotná výstavba chatek bude financována Městskými lesy.
Nové chatky na Stříbrném rybníku
K výstavbě inženýrských sítí a následně i výstavbě samotných chatek dojde na poloostrově v areálu kempu Stříbrný rybník. „Město poskytne více než čtyři miliony korun na financování inženýrských sítí. Z této částky bude určeno téměř 286 tisíc korun pro projektovou dokumentaci,“ říká náměstek pro oblast investic Lukáš Řádek. V brzké době dojde i k podpisu smlouvy mezi společností Městské lesy a městem, aby bylo možné zahájit práce na zasíťování. „Vše se připravuje tak, aby mohla být soutěž na zhotovitele stavby vyhlášena v létě. Práce na stavbě pěti chatek by mohly být započaty na přelomu roku, práce na molech již o něco dříve. Předpokládaná cena jedné chatky s vybavením včetně mola je stanovena přibližně na 2,4 milionu korun včetně DPH, “ říká ředitel společnosti Městské lesy Hradec Králové Milan Zerzán. Každá z těchto pěti nových chatek bude moci ubytovat až šest osob.

Ubytovací kapacita areálu kempu Stříbrný rybník je 2,5 tisíce návštěvníků. Hosté zde mají k dispozici patnáct chatek, ve kterých může být ubytováno až 12 lidí, dále je zde desítka mobilhomů, každý pro čtyři osoby, jsou tu také čtyř a šestilůžkové stany, ale je tu i možnost se ubytovat ve vlastním stanu či v karavanu. Na letošní květen je kapacita ubytovacích zařízení téměř zaplněna, v dalších měsících je zaplněna přibližně ze 70 procent.



K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688