OPOJISTENI.CZ (OPOJISTENI.CZ)
Pojištění  |  15.02.2024 06:00:00

Colonnade představuje zdravotní pojištění cizinců s nejvyšším krytím v Česku

Rostoucí podíl zahraničních studentů, vládní podpora digitálního nomádství a konec monopolu PVZP. Pojišťovna Colonnade reaguje na aktuální trendy a rozšiřuje své portfolio o cestovní zdravotní pojištění cizinců.

Komplexní zdravotní pojištění od Colonnade nabízí atraktivní a především praktický balíček, na míru uzpůsobený potřebám cizinců v nové zemi. Ať už míří do Česka za prací nebo za studiem. Slouží také jako podklad k žádosti o udělení víza nebo žádosti o dlouhodobý pobyt nad 90 dní dle zákona 326/1999 Sb. o pobytu cizinců na území ČR.

Vytvořili jsme produkt, který nabízí klientům především rychlé a komfortní řešení reflektující dnešní dobu. Od online sjednání bez zkoumání zdravotního stavu, po video a telefonickou ordinaci nabízející lékařské služby 24 hodin denně, sedm dní v týdnu,“ vysvětlil Martin Blecha, Head of Accident&Health v Colonnade. „Banální vyrážka na choulostivém místě již nemusí znamenat nepříjemnou návštěvu lékaře, problém s jazykovou bariérou ani několikahodinové čekání na vyšetření,“ upřesnil.

V rámci online ordinace jsou zahraničním klientům dostupní lékařští specialisté, s nimiž je možné konzultovat postup při zdravotních potížích, získat informace o lécích nebo obdržet e-recept. Distanční lékařskou pomoc v několika jazycích nabízí Colonnade jako standardní součást pojištění bez jakéhokoliv příplatku. Pro případ nenadálých situací je cizincům nepřetržitě k dispozici také bezplatná asistenční linka. Dostupná je v angličtině a češtině, případně zajišťuje tlumočení do ruštiny a vietnamštiny.

Za rozšířením portfolia stojí v Colonnade právě Martin Blecha, který čerpal z bohatých zkušeností z pojišťovny UNIQA. Působil zde téměř třináct let a cestovnímu zdravotnímu pojištění cizinců se věnoval před nástupem monopolu PVZP. „Osobně mám velkou radost, že i přes to, že naše pojištění patří k prémiovým, ve vybraných cílových skupinách jsme schopni nabízet velmi zajímavé ceny ,“ dodal. Pojišťovna poskytuje slevy pro studenty, rizikové sporty a manuální práce jsou bez příplatku.

Standardní i prémiová varianta pojištění zahrnují kromě bezodkladné péče a asistenčních služeb také péči preventivní, očkování, návštěvu praktického lékaře, stomatologa nebo gynekologa. Prémiový balíček, s nejvyšším možným krytím na českém trhu, navíc obsahuje úrazové pojištění a pojištění odpovědnosti za škody.

Colonnade Insurance je neživotní pojišťovnou nabízející komplexní portfolio tradičních i specializovaných produktů pro podnikatele i koncové zákazníky. Díky příslušnosti k Fairfax Financial Holdings patří v oblasti zdravotního pojištění k světové špičce.

oPojištění.cz
informace ze světa pojištění a risk managementu

Zpravodajský portál, který poskytuje komplexní zpravodajství ze světa pojištění a risk managementu. Denně přináší aktuální zprávy o vývoji pojistného trhu, odborné analýzy, informace o nabízených pojistných produktech a rozhovory s významnými osobnostmi pojišťovnictví.

Více informací na: www.opojisteni.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Pojištění:

Čt 11:50  Rakouské ženy žijí déle ve špatném zdravotním stavu OPOJISTENI.CZ (OPOJISTENI.CZ)
St 17:00  Jak vypadá rakouský vozový park? OPOJISTENI.CZ (OPOJISTENI.CZ)






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688