Lidé (Lidé)
Lidé  |  13.02.2024 16:24:15

Lenka Helena Koenigsmark novou členkou dozorčí rady Y Soft

Lenka Helena Koenigsmark se od prosince 2023 stává novou nezávislou členkou dozorčí rady předního poskytovatele firemních digital office řešení Y Soft Corporation. Zkušená lektorka a marketingová manažerka s více než dvaceti letou korporátní praxí vstupuje na dosud neprozkoumanou půdu ICT oblasti s novými neotřelými nápady a energií.

Lenka Helena Koenigsmark „Y Soft jsme se vždy snažili stavět západním způsobem a k tomu patří i Corporate Governance. I když jsme soukromá firma, přišlo mi správné pro transparentnost vůči externím stakeholderům mít v dozorčí radě nezávislého člena. Lenku jsem si vybral proto, že její životní příběh jí dal nadhled. Navíc disponuje obrovským množstvím energie. Spojuje nás i pohled na to, že podnikání není jen o businesse, ale že podniky mají širší odpovědnost ve svých ekosystémech,“ popisuje volbu Lenky Heleny Koenigsmark do Y Softu Václav Muchna, spoluzakladatel a CEO Y Soft.

„Vždy mě fascinovalo učit se nové věci. A nejinak tomu je i ve Y Softu, snažím se proniknout do tajů fungování a principů technologické společnosti globálního významu tak, aby moje přítomnost byla opravdu přidanou hodnotou pro všechny zúčastněné. Y Soft je neuvěřitelně dynamická společnost, kde se rozhodují rychle, jsou akční, plní energie a vnímám tam obrovský tah na branku“ naznačuje Lenka Helena Koenigsmark své smýšlení o firmě a nové příležitosti.

Mimo marketing a PR se Lenka dlouhodobě věnuje oblastem jako je Diverzita a inkluze a také CSR. Lenka se výrazně angažuje ve veřejně prospěšných projektech a pomoci menšinám či znevýhodněným lidem. „Jsem spoluzakladatelkou spolku CZEWIS, který se zasazuje o zvýšení počtu žen ve vedoucích funkcích ve sportu. A také jsem zakladatelkou Dobrodějny, což je místo, kde nabízíme humanitární pomoc uprchlíkům, samoživitelkám a seniorům. Fungujeme třikrát týdně a obsloužíme zhruba 500 lidí za týden,“ popisuje Lenka Helena Koenigsmark.

„Lenka mezi nás Y Softery svým otevřeným přístupem a pozitivní energií ihned zapadla. Dobrovolně se nad rámec svých povinností v dozorčí radě zapojila do interního mentoringu kolegyně v rámci našeho HR oddělení, čehož si velmi cením. Krom toho je samo o sobě osvěžující, když se novým členem řídících orgánů firmy stává žena, zkušená manažerka a velmi empatický člověk s dalším pohledem na svět okolo nás a out of the box myšlením,“ uvedl k angažování nové členky ysoftí rodiny Jaroslav Bělehrad, Head of HR Y Soft.

Lenka Helena Koenigsmark posledních deset let pracovala jako marketingová ředitelka společnosti MATTEL pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko. V rámci své pozice vedla mezinárodní týmy specialistů na poli marketingu, PR a ESG. Přechodně vedla i lokální pobočku i v oblasti obchodu. Dříve Lenka působila i ve společnostech LEGO a KPMG.


Y Soft poskytuje chytrá podniková řešení pro moderní digitalizovaná pracoviště v oblastech enterprise firem, malých a středních podniků a vzdělávacím sektoru, díky nimž organizace fungují efektivněji. Naše platforma YSoft SafeQ pomáhá zákazníkům řídit, optimalizovat a zabezpečit tisk i digitalizaci dokumentů. Od roku 2022 Y Soft pokračuje v misi stát se předním poskytovatelem kancelářských cloud řešení pro globální organizace. Y Soft získal předního dánského hráče na poli cloud technologií pro tisk EveryonePrint. Na trh bylo uvedeno řešení YSoft AIVA, robotické řešení pro automatizaci testování zařízení, konfiguraci a zlepšování pracovních postupů. Y Soft byl v listopadu 2022 oceněn titulem "Best MPS Innovation" od globálně uznávané asociace MPSA.

Y Soft vznikl v roce 2000. Společnost sídlí v Brně, celosvětovou sítí poboček pak pokrývá Severní a Latinskou Ameriku, Evropu, Blízký východ a Afriku a region Asie a Pacifiku včetně Austrálie
Ochranné známky: Y Soft, YSoft SafeQ, YSoft AIVA, YSoft Clerbo jsou ochranné známky a/nebo registrované ochranné známky společnosti Y Soft Corporation v Evropské unii a/nebo v jednotlivých zemích. Všechny ostatní ochranné známky a/nebo registrované ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688