Pipedrive (Pipedrive)
Lidé  |  05.02.2024 11:51:39

Expert na B2B marketing Marc Waxman nastupuje do společnosti Pipedrive jako viceprezident pro růst poptávky

Estonský scaleup Pipedrive, který vyvinul CRM platformu pro marketingové a obchodní specialisty malých a středních firem, posiluje svůj manažerský tým. Nově jej doplní Marc Waxman, jenž se chopí role viceprezidenta pro růst poptávky. Zúročí tak své dlouholeté zkušenosti v segmentech B2B a B2C, povede týmy placeného a organického marketingu. V Pipedrive bude zodpovědný za vývoj a realizaci prorůstových strategií, které přinesou vyšší počet registrací, návratnost marketingových investic a zvýšení jejich konverze v nové zákazníky.

Marc Waxman

„Marc k nám přichází v době, kdy Pipedrive pokračuje v celosvětovém růstu. Přináší s sebou rozsáhlé úspěchy se zvyšováním poptávky v B2B a B2C segmentu. Sám vybudoval řadu nástrojů pro placenou a organickou reklamu, které reflektují nejnovější trendy napříč odvětvími. Jsem nadšená, že jej máme v týmu a můžeme využít jeho zkušenosti s globálním růstem a zároveň tím podpořit transformaci a růst malých podniků,“ říká Heidrun Luyt, CMO Pipedrive.

„Na nástupu do Pipedrive mě nejvíce uchvátila příležitost vnést svou značku odpovědných a inovativních marketingových technik do společnosti, která je v příštích několika letech připravena na explozivní růst. Rád vyhledávám nové přístupy, kanály a způsoby myšlení, obzvlášť při spolupráci s nadšenými lidmi, kteří jsou nároční a milují výzvy. Těší mě, že jsem se mohl připojit k již tak hvězdnému týmu, abychom společně uchopili nové příležitosti a dosáhli dalších úspěchů,“ uvádí Marc Waxman, viceprezident pro růst poptávky v Pipedrive.

Marc Waxman bude hrát klíčovou roli v řízení strategického směřování týmů placeného a organického marketingu v Pipedrive. Důraz bude klást nejen na akvizici zákazníků a data, ale také na kreativní přístup při využívání marketingových nástrojů. To vše s cílem maximálně zesílit dopad marketingových strategií a vynaloženého úsilí. Kromě technických dovedností však Waxman klade velký důraz na spolupráci a mentoring.

Waxmanova kariéra vede přes různé pozice v B2B a B2C oblasti a napříč různými segmenty, včetně herního, cestovního, technologického a mediálního. Působil u značek Ladbrokes, Lastminute.com, Telegraph Media Group a Rakuten. Posledních pět let se staral o růst B2B SaaS společnosti GoCardless, jejíž zákazníci spadají do oblasti malých a středních podniků.

Pipedrive

Pipedrive je přední nástroj pro řízení prodejů a první platforma, která je orientovaná na obchodní a marketingové specialisty. Těm pomáhá držet pracovní postup a soustředit se na aktivity, které jsou pro ně důležité. Startup byl založen v roce 2010 v Estonsku a pobočky má v Tallinnu, Tartu, Lisabonu, Londýně, New Yorku, Praze, Tampě/St. Petersburgu, Dublinu, Rize a Berlíně. Pipedrive ke svojí práci využívají obchodní týmy z více než 100 000 firem po celém světě.

Více informaci na: www.pipedrive.com/cs

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688