mzv.cz (MZv ČR)
Ze světa  |  07.12.2023 16:01:00

Společnost Ravak jako první přináší na ázerbájdžánský trh komplexní koupelnová řešení

Společnost Ravak jako první přináší na ázerbájdžánský trh komplexní koupelnová řešení

07.12.2023 / 15:53 | Aktualizováno: 07.12.2023 / 16:01

Tradiční česká rodinná značka Ravak se svými originálními autorskými návrhy vstoupila na ázerbájdžánský trh. Komplexním řešením koupelen a vysokou kvalitou výrobků Ravak skvěle doplňuje stávající tradiční dodavatele na ázerbájdžánský trh.

V posledních letech zažívá Ázerbájdžán výrazný stavební boom, zejména v hlavním městě, Baku, i dalších větších městech. Stavební boom podnícený hospodářským rozvojem země překračuje hranice obytných a komerčních staveb a rozšířil se i do infrastrukturních projektů. Země se navíc zaměřuje na rozvoj cestovního ruchu, což vede k výstavbě impozantních hotelů a turistických středisek. S narůstajícím celosvětovým důrazem na udržitelnost roste i povědomí o nutnosti integrovat ekologické a energeticky efektivní postupy do stavebnictví. Ázerbájdžán se snaží začlenit udržitelné prvky do nových stavebních projektů, což odráží jeho pokrok a odpovědnost v oblasti životního prostředí. Tradiční česká značka Ravak vstoupila na rozvíjející se ázerbájdžánský trh přinášejíc s sebou originální autorské návrhy, komplexní řešení pro koupelny a výrobky vynikající kvality, které skvěle doplňují stávající tradiční dodavatele koupelnové techniky na ázerbájdžánském trhu.

S ohledem na aktuální stavební boom si společnost Ravak nemohla vybrat lepší čas pro svůj vstup na trh. V říjnu 2023 byl ázerbájdžánskou pobočkou společnosti na prestižní adrese v Baku otevřen zbrusu nový showroom. Pro ázerbájdžánské zákazníky tím vznikla výjimečná příležitost pořídit si koupelnová řešení z české dílny, která nejenže splňují nároky na pohodlí, praktičnost a spolehlivost, ale také se vyznačují inovativním designem. Aby udržela vysoké standardy, spolupracuje společnost na vývoji a designu svých výrobků s předními designéry, kteří věnují pozornost také šetrnosti k životnímu prostředí. Tato iniciativa v roce 2018 značce vynesla prestižní ocenění Red Dot Design Award za unikátní umyvadla Moon.

Hlavní silou společnosti Ravak na ázerbájdžánském trhu je její rozsáhlé portfolio komplexních řešení pro moderní koupelny. Tato vlastnost velice usnadňuje proces renovace a vybavování koupelen, poskytujíc zákazníkům pohodlnost a efektivitu. Široká škála výrobků není určena pouze pro obytné prostory, ale je ideální i pro luxusní hotely, nemocnice, veřejné budovy a kancelářské komplexy. Ravak se pyšní tím, že přináší konkurenceschopné řešení, které kombinuje vysokou kvalitu s dostupnou cenou, což z něj dělá optimální volbu ve srovnání s ostatními značkami na trhu.

V následujících měsících plánuje zastoupení společnosti Ravak posílit svou pozici na ázerbájdžánském trhu prostřednictvím inovativní marketingové kampaně na Instagramu. Tato platforma se těší vysoké oblibě u ázerbájdžánského publika, a proto je ideálním kanálem pro šíření značky. Strategický plán zahrnuje dynamické kroky, jako jsou pořádání odborných workshopů, aktivní účast na obchodních jednáních a prezentace na nadcházejících veletrzích. Cílem této iniciativy je představit značku Ravak co nejširšímu okruhu potenciálních zákazníků, prezentovat kvalitu produktů a vytvářet přímý a interaktivní dialog s cílovými zákazníky.

Galerie


Ravak_10_2023


K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688