Pojištění  |  10.11.2023 13:22:41

Pojištění letenek na Letuška.cz je nyní levnější Asiana a ERV Evropská vylepšily i jeho rozsah

letenky ilustrační

Klienti, kteří si své letenky pořizují na webu Letuška.cz, si od 9. listopadu mohou pořídit výhodnější cestovní pojištění a pojištění storna. Provozovatel portálu společnost Asiana a ERV Evropská pojišťovna také pro klienty připravily atraktivnější podmínky. Ty zahrnují jednodušší koncept pojištění, zvýšené limity hlavních rizik, a především výpočet pojištění storna procentem z ceny letenky.

Pojistit si letenku není pro řadu lidí tak samozřejmé, jako pojistit si zájezd. Společnost Asiana, lídr českého trhu prodeje letenek, proto už řadu let spolupracuje s ERV Evropskou pojišťovnou, která se specializuje na cestovní pojištění. Při nákupu letenky tak každý klient automaticky dostane nabídku, aby si svou cestu pojistil.

Od 9. listopadu mají klienti jednodušší a výhodnější možnosti pojištění. Pod názvem FlyLine PREMIUM nabízí 3 snadno odlišitelné varianty: komplexní balíček cestovního pojištění s pojištěním storna, samostatné cestovní pojištění nebo naopak samostatné pojištění storna. „Doposud si někteří klienti nebyli jistí, kterou variantu pojištění zvolit. Někdy zaměnili storno, které řeší situace ještě před cestou, s cestovním pojištěním, které chrání v zahraničí. Nově je naše nabídka pojištění zcela jednoznačná, výhodnější a každý si snadno koupí takovou variantu, která mu vyhovuje,“ říká Josef Trejbal, obchodní ředitel společnosti Asiana.

Společné limity, storno procentem z ceny letenky

Limity pojištění jsou společné pro cesty po Evropě i mimo ni, ty hlavní jsou vylepšeny, např. u léčebných výloh až na 8 mil. . Hlavní změna nastala u pojištění storna, které se teď počítá procentem z konkrétní ceny letenky. Každý tak dostává spravedlivou cenu pojištění. Při nákupu pojištění storna s cestovním pojištěním vyjde na 3,5 % z ceny letenky. „Všechny 3 nové varianty pojištění se automaticky vztahují na rizika spojená s COVID-19. Cestovní pojištění obsahuje i službu Flight Assistant, která pomůže klientům při potížích s jejich letem,“ říká Vlastimil Divoký, manažer marketingu a komunikace ERV Evropské pojišťovny.


Kvalita cestovního pojištění je důležitá i u letenek

Hlavní silnou stránkou nového pojištění i nadále zůstávají nadstandardní služby, které poskytuje ERV Evropská coby jediný specialista na cestovní pojištění u nás. Stěžejní je vlastní asistenční služba a její znalost místního prostředí a úrovně lékařské péče, díky níž dokáže klienty nasměrovat k těm správným lékařům s potřebnou odborností. V hlavních turistických destinacích mají klienti ERV Evropské k dispozici tzv. preffered partners program, díky němuž probíhají veškeré platby za léčení klienta přímo mezi pojišťovnou a lékařem. Samozřejmostí pak je jednoduché online hlášení škod s jejich rychlým vyřízením do 7 pracovních dnů.

Vlastimil Divoký

manažer marketingu a komunikace ERV Evropské pojišťovny

ERV Evropská pojišťovna

ERV Evropská pojišťovna je součástí největší světové skupiny cestovních pojišťoven, patří do rodiny ERGO a Munich Re, jedné z vedoucích světových zajišťoven. Toto silné mezinárodní zázemí jí umožňuje být i v České republice nositelkou světových trendů ve svém oboru.

ERV Evropská nabízí nejširší spektrum vysoce kvalitních produktů od pojištění pro individuální jednorázové cesty přes celoroční pojištění až po skupinové pojištění pracovních cest. Již potřinácté byla Asociací českých pojišťovacích makléřů zvolena Pojišťovnou roku v kategorii Specializované pojištění.

Více informaci na: online.ervpojistovna.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Pojištění:

Čt 11:50  Rakouské ženy žijí déle ve špatném zdravotním stavu OPOJISTENI.CZ (OPOJISTENI.CZ)
St 17:00  Jak vypadá rakouský vozový park? OPOJISTENI.CZ (OPOJISTENI.CZ)






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688