OPOJISTENI.CZ (OPOJISTENI.CZ)
Pojištění  |  03.10.2023 19:36:35

Pojišťovna Starr Europe Insurance posiluje svůj tým

Česká pobočka pojišťovny Starr Europe Insurance posílila svůj tým o nového profesionála. Od 2. října 2023 se v pražské kanceláři pojišťovny objeví Libor Zych, který má v pojišťovnictví více než 20 let zkušeností. V Starr Europe bude působit na pozici upisovatel pojištění odpovědnosti pro východoevropský region.

Libor Zych

„Jsme rádi, že se Libor Zych připojuje k našemu týmu. Je to zkušený manažer s bohatými zkušenostmi v oblasti pojištění odpovědnosti. Věřím, že Starr EuropeInsurance je tím správným místem, kde může Libor zúročit svoji 20letou zkušenost,“ uvedl Luděk Menčík, ředitel české pobočky pojišťovny Starr Europe Insurance.

Libor Zych vystudoval práva na Karlově Univerzitě v Praze. Profesní dráhu zahájil roku 2002 Generali Pojišťovně jako korporátní právník regionálního zastoupení a později právník likvidace škod neživotního pojištění v Praze. V roce 2008 nastoupil do AIG Europe jako upisovatel a od roku 2013 pak vedoucí úpisu odpovědnostních Rizik v této společnosti. Do roku 2022 na stejné pozici pracoval ve společnosti Colonnade Insurance. Libor Zych Hovoří anglicky a rusky.

Starr Companies je celosvětově užívaným marketingovým označením pro služby nabízené v oblasti pojištění, asistenčních služeb a dceřiných společností Starr International Company, Inc., a investiční společnosti C.V. Starr & Co., Inc. Historie sahá až do roku 1919, kdy byla společnost založena obchodníkem Corneliem Vander Starrem. Prezidentem a CEO Starr Companies je pan Maurice R. Greenberg. Starr patří k největším světovým poskytovatelům neživotního pojištění a investic a nabízí pojištění odpovědnosti, leteckých rizik, majetku či politických rizik, pojištění odpovědnosti managementu D&O nebo profesní odpovědnosti, pojištění škod na životním prostředí, stavební a montážní pojištění a mnoho dalších pojistných řešení například v oblasti důlního, chemického a petrochemického průmyslu. Součástí produktového portfolia je také cestovní nebo úrazové pojištění. V roce 2016 se společnost rozhodla expandovat do střední a východní Evropy. Od listopadu 2017 je přítomna v České republice. Starr International (Europe) Limited je držitelem ratingu A od ratingové agentury A.M. Best a je zapsána v rejstříku regulovaných subjektů ČNB.

oPojištění.cz
informace ze světa pojištění a risk managementu

Zpravodajský portál, který poskytuje komplexní zpravodajství ze světa pojištění a risk managementu. Denně přináší aktuální zprávy o vývoji pojistného trhu, odborné analýzy, informace o nabízených pojistných produktech a rozhovory s významnými osobnostmi pojišťovnictví.

Více informací na: www.opojisteni.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Pojištění:

Čt 11:50  Rakouské ženy žijí déle ve špatném zdravotním stavu OPOJISTENI.CZ (OPOJISTENI.CZ)
St 17:00  Jak vypadá rakouský vozový park? OPOJISTENI.CZ (OPOJISTENI.CZ)






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688