Mladá Boleslav (mb-net.cz)
Z regionů  |  22.09.2023 12:23:00

Město Mladá Boleslav podepsalo memorandum o spolupráci se Ško-Energem a Odbory Kovo MB

Zástupci společnosti Ško-Energo v úterý 19. září podepsali Memorandum o spolupráci s Odbory Kovo MB a statutárním městem Mladá Boleslav. Svým podpisem tak stvrdili dlouholetou spolupráci při rozvoji mladoboleslavského regionu. Podpis memoranda proběhl za účasti jednatelů společnosti Ško-Energo Jaromíra Vorla a Tomáše Kubína. Za Odbory Kovo MB dokument podepsal předseda Jaroslav Povšík a město zastoupil primátor Raduan Nwelati.
Zástupci města Mladá Boleslav, společnosti Ško-Energo a Odborů Kovo MB po podpisu memoranda
Zástupci města Mladá Boleslav, společnosti Ško-Energo a Odborů Kovo MB po podpisu memoranda

Strany se společně zavázaly ke spolupráci při zvyšování kvality života obyvatel mladoboleslavského regionu. Cílem je dále posílit vztahy a kroky v realizaci společných projektů. Ško-Energo se dlouhodobě snaží být dobrým spoluobčanem pro obyvatele Mladé Boleslavi a usiluje o rozvoj regionu. Mezi její hlavní cíle patří zásobování města cenově výhodným teplem, podpora města být Smart city i snaha o rozvoj aktivit pro lepší život obyvatel.

„Společenská odpovědnost je jedním z našich klíčových pilířů. Region podporujeme skrze nejrůznější projekty, spolupráci se školami i náš grantový program. Cítíme se jako dobrý soused, jako dobrý občan a snažíme se pro to dělat vše, co je v našich silách. Jsme proto rádi, že se k podpoře našeho regionu můžeme zavázat i dnešním podpisem memoranda o spolupráci“, komentuje jednatel Tomáš Kubín.
Raduan Nwelati, primátor města Mladá Boleslav, dodává: „Společnost Ško-Energo vnímám jako dlouholetého partnera města Mladá Boleslav, který podporuje různé aktivity ve městě, za což velice děkuji. Podpis memoranda je jen stvrzením toho, co v Mladé Boleslavi probíhá již dlouhodobě a jsem rád, že Ško-Energo patří k těm společnostem, které si uvědomují svůj vliv na region, v němž žijeme a tvoříme. Podpisem zároveň deklarujeme, že jsme ochotni a připraveni pozitivně ovlivnit budoucnost Mladé Boleslavi.
Aktuální směřování společnosti kvituje i předseda odborové organizace Jaroslav Povšík. „Ško-Energo je aktuálně na nové cestě za moderní ekologickou energetikou. Na střechách instalují solární panely, čeká je kompletní modernizace teplárny a mnoho dalšího. Následuje nejnovější trendy z energetiky, důsledně dbá ekologičnost svých provozů a vším tím tak přispívá ke zkvalitnění života na Mladoboleslavsku,“ dodává.

Ško-Energo je již od roku 2016 součástí Výboru pro spolupráci se Škoda Auto a Okresní hospodářskou komorou. Díky jeho činnosti tak může podporovat nejrůznější mladoboleslavské projekty. V minulých letech tak přispěla například na vybudování fotovoltaických panelů na budově Ekocentra Zahrada DDM Mladá Boleslav, podpořila studii fotovoltaiky pro šest mladoboleslavských školských objektů. Podílí se také na rozvojových projektech pro město jako je například studie elektromobility nebo projekt na využití srážkových vod.

rr

ff
Zveřejnil: Bohumil Horáček
Vytvořeno / změněno: 19.9.2023 / 21.9.2023 | Zveřejnit od: 21.9.2023

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688