Lidé (Lidé)
Lidé  |  22.06.2023 14:35:01

Unibail-Rodamco-Westfield oznámil jmenování Jakuba Skwarla do funkce výkonného ředitele (COO) pro střední Evropu

Developer a provozovatel obchodních center, společnost Unibail-Rodamco-Westfield (URW) oznámila jmenování Jakuba Skwarla do role výkonného ředitele (COO) pro střední Evropu s odpovědností za dohled nad činností společnosti v České republice, Rakousku, Německu, Polsku a na Slovensku. Jeho sídlem bude Varšava a stane se také členem výkonného výboru společnosti.

Jean-Marie Tritant, generální ředitel společnosti Unibail-Rodamco-Westfield, uvedl: „Jakub odvedl skvělou práci při utváření naší mezinárodní platformy. Do působení v regionu střední Evropy, kde se poprvé k URW připojil, přinese globální perspektivu, kterou s námi poslední roky spoluutvářel. Jsem si jistý, že společně s talentovanými týmy v regionech urychlí růst, identifikuje nové příležitosti skryté v našich obchodních centrech a dalších aktivech a obohatí naši ambiciózní strategii udržitelnosti.“

Jakuba Skwarlo Jakub Skwarlo, COO pro střední Evropu ve společnosti Unibail-Rodamco-Westfield, uvedl: „Velmi se těším, až se připojím k vynikajícím týmům v regionu a budu mít možnost formovat budoucnost našeho podnikání na těchto velmi dynamických trzích.“

Skwarlo, původem z Polska, do nedávna působil jako ředitel provozu pro URW ve Velké Británii, kde se zabýval vlajkovými obchodními centry společnosti v Londýně – Westfield London a Westfield Stratford City. Do URW nastoupil v roce 2005 ve Varšavě a v průběhu svého působení tam zastával postupně stále vyšší pozice. V roce 2018 se připojil k týmu URW ve Velké Británii.

V regionu střední Evropy vlastní URW portfolio v hodnotě 10,7 miliard eur, které zahrnuje 20 obchodních center a dalších aktiv, a také výstavbu Westfield Hamburg-Überseequartier, jednoho z největších projektů urbanistické obnovy v Evropě. V České republice společnost provozuje 3 obchodní centra: Westfield Chodov, Centrum Černý most a Metropoli Zličín.


Společnost Unibail-Rodamco-Westfield je vlastníkem, developerem a provozovatelem špičkových udržitelných aktiv v nejdynamičtějších městech Evropy a Spojených států.

Skupina provozuje 78 nákupních center ve 12 zemích, z čehož 43 nese ikonickou značku Westfield. Ročně tato centra navštíví více než 900 milionů lidí a pro prodejce a značky představují jedinečnou platformu pro navázání kontaktu se spotřebiteli. URW má také portfolio prvotřídních kancelářských prostor, 10 kongresových a výstavních komplexů v Paříži a připravuje výstavbu převážně multifunkčních objektů v hodnotě 3 miliard eur. V současné době tvoří 87 % jejího portfolia v hodnotě 52 miliard eur maloobchod, 6 % kanceláře, 5 % kongresové a výstavní prostory a 2 % služby (k 31. prosinci 2022).

Společnost URW je aktivním partnerem velkých měst v projektech revitalizace měst, a to jak v oblasti víceúčelové výstavby, tak v oblasti modernizace budov podle nejlepších standardů udržitelnosti v oboru. Tyto aktivity jsou rozvíjeny v rámci programu Better Places 2030, který usiluje o pozitivní environmentální, sociální a ekonomický přínos městům a komunitám, v nichž URW působí.

Akcie skupiny Unibail-Rodamco-Westfield jsou kotovány na burzách Euronext Amsterdam a Euronext Paris (Ticker: URW) se sekundární kotací v Austrálii prostřednictvím nástroje Chess Depositary Interests. Skupina má rating BBB+ od společnosti Standard & Poor’s a Baa2 od společnosti Moody’s.



K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688