Hradec Králové (hradeckralove.org)
Z regionů  |  14.04.2023 09:42:54

Letní koupaliště Flošna v Hradci Králové se připravuje na svou čtrnáctou sezónu

Správa nemovitostí Hradec Králové, provozovatel letního koupaliště Flošna, se začíná připravovat na nadcházející sezónu. S tou přichází již tradiční změna ceníku vstupného a služeb. Vedle toho se ale návštěvníci budou moci těšit na zasloužené změny, kterými budou třeba nové herní prvky v areálu nebo rozšíření odpočinkové zóny. Samotné zahájení sezóny bude zahájeno s ohledem na počasí, s nejvyšší pravděpodobností v květnu, jako tomu bývá nejčastěji.
flošna

Nový ceník na sezónu 2023 schválila v tomto týdnu rada města. „Téměř každý rok navrhuje správa nemovitostí úpravu cen služeb a vstupného pro nadcházející sezónu na letním koupališti Flošna. Reaguje tak na vývoj inflace a nárůst cen nákladů,“ uvádí náměstek primátorky pro oblast městského majetku Pavel Vrbický. V novém ceníku jsou částky navýšeny v průměru o 15 %. Naopak některého druhy vstupného se nemění vůbec. „To se týká například nočního koupání nebo vstupného pro děti do výšky 120 centimetrů, které mají i nadále vstup zdarma,“ doplňuje náměstek Vrbický.

Základní vstupné pro dospělé na celý den je 190 korun, s čipovými hodinkami 165 korun. Děti, které jsou vyšší nad 120 cm a věkem do 15 let, dále studenti do 26 let, senioři nad 62 let, držitelé průkazů ZTP a ZTP/P budou za celodenní vstupné hradit 150 korun bez čipových hodinek, s hodinkami 125 korun. Nižší vstupné pro všechny kategorie platí odpoledne po 16. hodině. Rodiny s minimálně dvěma dospělými a jedním platícím dítětem mají slevu 10 %.

S nastávající sezónou se mohou návštěvníci těšit i na novinky v areálu. Čeká je zvětšení zastíněného prostoru u dětského bazénu, které bude dvojnásobně větší a vymění se i jeho konstrukce. Upravena bude plocha pro umístění stolu na stolní tenis. Nejvíce novinek se ale dotkne těch nejmenších. „Dětské hřiště bude nově přesunuto do prostoru mezi restauraci a hřištěm pro plážový volejbal. Bude tak více ve stínu a poskytne větší komfort jeho dětským návštěvníkům i rodičům. Kromě přesunu bude hřiště také rozšířeno a přibydou sem nové herní prvky,“ uvádí náměstek Vrbický.

V srpnu loňského roku také proběhla instalace automatické pokladny u vstupu na koupaliště. Automatická pokladna slouží pro bezobslužný prodej vstupenek, zjištění stavu kreditu na čipových hodinkách a dobití čipových hodinek.

V areálu koupaliště jsou k dispozici bowling a celoročně otevřená restaurace Flošna. Během letní sezóny zajišťuje občerstvení jak pro návštěvníky koupaliště, tak i pro ostatní zákazníky bez nutnosti placeného vstupu do areálu. Mimo hlavní letní sezónu využívají restauraci i návštěvníci wellness studia, squashe a fitness Fit4Fun.


Veškeré informace najdete na stránkách provozovatele www.snhk.cz.

Zodpovídá: Bc. Barbora Petrovićová
Vytvořeno / změněno: 14.4.2023 / 14.4.2023
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

19.07.2022Noční plavání na koupališti Flošna Hradec Králové (hradeckralove.org)
13.04.2022Koupaliště Flošna se připravuje na svou třináctou sezónu Hradec Králové (hradeckralove.org)
12.11.2021Hradec Králové se připravuje na Vánoce Hradec Králové (hradeckralove.org)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688