Lidé (Lidé)
Lidé  |  07.03.2023 16:37:53

Adastra posiluje servis pro pojišťovnictví a automobilový průmysl: do jejího týmu míří šéf prodeje z americké firmy Solera Inc.

Obchodní tým konzultační společnosti Adastra počátkem roku posílil Miroslav Richter. Bývalý viceprezident prodeje v americké softwarové společnosti bude mít na starosti segment pojišťovnictví a automotive, ve kterém má více než 15 let zkušeností.

Miroslav RichterPosílení klientských vztahů, inovace a expanze na další trhy. To s jeho příchodem čeká stávající i budoucí zákazníky Adastry. “Chci rozvíjet naše porozumění zákaznickým potřebám a aplikovat naše dlouholeté znalosti byznysu tak, abychom dokázali přesně identifikovat různá řešení a postupy pro lokální i evropské klienty,” upřesňuje své cíle nový Head of Sales Development - Automotive & Insurance. “A protože mám rád výzvy – myslím, že nezůstaneme jen u aut a pojištění.”

Miroslav Richter v posledních 10 letech působil v americké společnosti Solera Inc., která poskytuje software a služby pro řízení celého životního cyklu vozidel pro oblasti pojišťovnictví, automotive a fleetu.

Nejdříve měl na starosti obchodní oddělení, poté působil jako ředitel pro Česko/Slovensko odkud se vypracoval až na pozici Vice President of Sales pro země střední a východní Evropy. Za sebou má i úspěšnou spolupráci se společností Yamaha Motor Company.

Rozhodnutí o kariérní změně podle Richtera vycházelo zejména z možnosti podílet se na zajímavých projektech. Jako příznivec vytrvalostních závodů Ironman má navíc rád náročné výzvy. “Adastra má skvělé jméno u těch nejlepších firem v oboru a věřím, že společnými silami bude naše hvězda svítit ještě jasněji. Cílem je co nejlépe využít spojení mých předchozích zkušeností s evropským trhem a bohatým know-how Adastry.”

Adastra již dnes úzce spolupracuje s řadou předních pojišťoven (Kooperativa (Vienna Insurance Group), ČSOB, Allianz, Generali), kterým poskytuje zejména služby týkající se architektury a správy datového skladu, fraud managementu, cloudu, umělé inteligence apod.

Jako svého dodavatele si Adastru vybraly i automobilové značky Škoda Auto a Volkswagen, kterým dodává například nástroje pro plánování, správu a návrhy datových skladů nebo optimalizace za pomoci umělé inteligence.


Adastra je mezinárodní konzultační společnost, která dodává komplexní řešení usnadňující přechod do digitální éry. Zaměřuje se na zpracování dat, jejich analýzu, budování datových skladů, na oblasti internetu věcí (IoT), big dat, umělé inteligence, vývoje aplikací včetně mobilních či tvorbu marketingových a kreativních strategií. Svým klientům tak Adastra, která vznikla v roce 2000, nabízí komplexní škálu služeb v oblasti digitalizace.
Mezi zákazníky Adastry patří firmy z oblasti retailu, financí a bankovnictví, pojišťovnictví, telekomunikací, automobilového průmyslu, průmyslu, energetiky, farmacie a řady dalších odvětví včetně státní správy. Její projekty realizuje na 2000 konzultantů z 21 kanceláří po celém světě. Obrat celé skupiny se v roce 2021 přehoupl přes 4 miliardy

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688