Lidé (Lidé)
Lidé  |  07.02.2023 14:18:36

Externí komunikaci v Sazce povede Pavla Hobíková

Jako šéfka externí komunikace ve společnosti Sazka nastupuje od února Pavla Hobíková. Přináší několikaleté zkušenosti s vedením PR a externí komunikace z e‑commerce skupiny Mall Group, operátora T-Mobile či maloobchodního řetězce Globus. Ve své nové roli bude mít na starosti kompletní externí komunikaci včetně přípravy PR kampaní a eventů a bude také vystupovat jako mluvčí firmy.

Pavla Hobíková

Hobíková přichází z e-commerce skupiny Mall Group, kde tři a půl roku působila jako PR manažerka a tisková mluvčí. Zodpovědná byla za rozvoj externí komunikace a mediálních vztahů skupiny v šesti zemích včetně komunikace prodeje skupiny polskému Allegru. Před působením v Mall měla na starosti vztahy s veřejností u mobilního operátora T-Mobile. V letech 2012-2018 vedla externí komunikaci Globus ČR, kde byla zodpovědná také za CSR aktivity společnosti.

V Sazce povede Hobíková tým externí komunikace. Zodpovídat tak bude za tvorbu a realizaci strategie externí komunikace, budování vztahů s médii i oblast produktového PR nebo krizové komunikace. Jejím úkolem bude také zvyšovat povědomí o širokém portfoliu Sazky, kam spadají nejen loterie a kurzové sázení, ale i online zábava, virtuální mobilní operátor nebo doplňkové služby na více než 7 800 prodejních místech v Česku. Komunikační podporu bude poskytovat také rozsáhlým sponzoringovým a CSR aktivitám Sazky v oblasti sportu a esportu nebo aktivitám společnosti v oblasti zodpovědného hraní.

„Sazku vnímám nejen jako tuzemskou sázkovou jedničku s dlouhou tradicí, ale také firmu, která skvěle vnímá společenské trendy a potřeby svých zákazníků a dobře si uvědomuje závazky, které vůči nim má. Jsem ráda, že se budu moci podílet na komunikaci celé řady inovací a unikátních řešení, kterými Sazka ovlivňuje budoucnost zábavy,“ doplňuje Pavla Hobíková, manažerka externí komunikace ve společnosti Sazka.

Díky svým zkušenostem v oblasti CSR bude Hobíková vytvářet také komunikační podporu společnosti v oblasti udržitelnosti a společenské zodpovědnosti. Sazka dlouhodobě podporuje český sport od olympioniků přes talentované mladé sportovce až po sportování rodin a amatérů. Stále vyšší důraz klade také na zodpovědné hraní, které Sazka v rámci své dlouhodobé strategie dokonce posouvá za hranice povinné legislativy.

Hobíková bude součástí divize vnějších vztahů a udržitelnosti, kterou od loňského roku vede Petr Jonák. Ve své pozici bude úzce spolupracovat nejen se všemi ostatními divizemi Sazky, ale také s mateřskou skupinou Allwyn.

„Sazka nenabízí pouze hravé a inovativní portfolio produktů, ale ovlivňuje také životní styl mnoha lidí v Česku, kterým přináší radost a potěšení. Zároveň s tím se stále více zaměřujeme na odpovědné hraní. Dlouhodobě podporujeme také sport – od toho olympijského přes podporu mladých talentů až po amatérské sportování. Jsem rád, že nám s komunikací těchto témat pomůže právě Pavla, která má mnohaleté zkušenosti jak s technologickými firmami a digitálním prostředím, tak i oblastí retailu,“ dodává Petr Jonák,ředitel vnějších vztahů a udržitelnosti ve společnosti Sazka.


SAZKA a.s. je největší a nejstarší loterní společnost v České republice, která skrze neustálé inovace a odpovědným způsobem poskytuje zákazníkům nejširší portfolio her a každodenní zábavy. Nejznámější hrou je Sportka, populární hra s historií delší 65 let. Společnost je od roku 2014 provozovatelem loterie Eurojackpot, jedné z největších evropských her. Součástí zábavní rodiny jsou i stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry. Své produkty poskytuje Sazka na online herním portálu a prostřednictvím unikátní prodejní sítě s více než 7 800 prodejními místy po celé České republice. Na terminálech Sazky lze vyřídit i řadu běžných transakcí od platby složenek přes dobití kreditu až po vyzvednutí balíku. Mezi neloterní služby patří i provozování největšího českého mobilního virtuálního operátora SAZKAmobil.
Sazka je lídrem v oblasti zodpovědného hraní. Vedle mezinárodních auditovaných certifikací European Lotteries a World Lottery Association rozvíjí vlastní projekt Hraj s rozumem a preventivní programy ve spolupráci s neziskovými organizacemi.
Mateřskou společností Sazky je skupina Allwyn, která provozuje loterie také v Rakousku, Řecku, na Kypru a v Itálii a od roku 2024 se stane také provozovatelem britské Národní loterie. Na konci loňského roku se domluvila také na převzetí firmy Camelot LS Group, která provozuje loterii v americkém státě Illinois. SAZKA a.s. je členem nadnárodní investiční skupiny KKCG, působící v 33 zemích. 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688