Lidé (Lidé)
Lidé  |  25.03.2022 15:05:22

LKQ CZ má nového Head of Corporate Communications, od února je to Ján Kondáš

Oddělení korporátní komunikace společnosti LKQ CZ vede nově od února 2022 Ján Kondáš. Jako Head of Corporate Communications má kromě tuzemska komunikačně na starosti rovněž celý trh střední a východní Evropy, kde LKQ operuje. V tomto regionu je odpovědný za řízení externí a interní komunikace, Public Affairs a aktivit v oblasti společenské odpovědnosti a udržitelnosti.

Ján Kondáš Ján Kondáš má více než 20 let zkušeností v oblasti komunikace. Před LKQ CZ vedl korporátní komunikaci ve společnosti Tesco, na stejné pozici působil i ve Slovak Telekom/T-Mobile SK.

Společnost LKQ CZ je předním distributorem a jedničkou na tuzemském trhu s náhradními díly pro automobily, užitková a průmyslová vozidla. Obsluhuje na 12 000 autoservisů a téměř 300 000 zákazníků B2B a B2C. Provozuje síť více než 111 poboček, více než 300 smluvních servisů v síti Auto Kelly Autoservis a Partner ELIT, e-shopy, call centrum a dva centrální sklady.

V roce 2021 firma dokončila proces postupného slučování s největšími tuzemskými hráči v oblasti náhradních dílů: Auto Kelly a ELIT. Všechny pobočky LKQ CZ dnes nesou společné označení, kde kromě mateřské značky LKQ jsou nadále viditelné oblíbené značky Auto Kelly a ELIT. Nová firma tak navazuje na dlouhou a úspěšnou historii svých obou předchůdkyň.

LKQ CZ patří v rámci evropské struktury do regionu střední a východní Evropy, který vede Andras Lorincz. Firma jen v České republice zaměstnává přes 2000 zaměstnanců a provozuje rovněž moderní tréninkové centrum v Kolbenově ulici na Praze 9. Centrum nabízí v rámci programu LKQ Academy více než 180 odborných školení pokrývajících kompletní péči o vozidla a jejich opravy včetně správného řízení autoservisů. Kurzy probíhají i online.

LKQ CZ je součástí společnosti LKQ Europe s hlavním sídlem ve švýcarském Zugu. LKQ Europe, pobočka americké LKQ Corporation, je předním distributorem náhradních dílů pro automobily, užitková vozidla a průmyslová vozidla v Evropě. V současné době zaměstnává přibližně 26 000 pracovníků, disponuje sítí více než 1 000 poboček a její tržby se v roce 2021 pohybovaly kolem 6,1 miliardy USD. Organizace poskytuje své služby prostřednictvím 100 000 nezávislých autoservisů ve více než 20 evropských zemích.

Skupinu zastupují společnosti Euro Car Parts, LKQ Fource, RHIAG Group, ELIT, Auto Kelly, STAHLGRUBER Group a specialista na recyklaci Atracco. LKQ má také menšinový podíl v Mekonomen.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688