Tisková zpráva (Tisková zpráva)
Daně a účetnictví  |  14.12.2021 16:21:06

Nová spolupráce - nové možnosti

Uvedení nového produktu HELIOS Nephrite na trh přineslo jeho tvůrci, společnosti Asseco Solutions, nejen nové zákazníky, ale i nové partnery. Tím aktuálně posledním je firma BERGHOF SYSTEMS.

Tato společnost se dlouhodobě pohybuje v oblasti řízení zásob, pokročilého plánování, řízení výroby a logistiky a ke svým produktům zaměřujícím se na optimalizaci materiálových a výrobních zdrojů nyní zařazuje i ERP informační systém HELIOS Nephrite, aby tak její nabídka byla kompletní.

„Těší nás, že si renomovaný producent a implementátor mezi množstvím konkurenčních produktů vybral právě naše řešení,“ říká Jan Škarban, vedoucí nepřímého obchodu Asseco Solutions. „Tato spolupráce je pro nás o to cennější, že vzájemná synergie s produkty společnosti BERGHOF SYSTEMS pomůže lépe uspokojovat potřeby našich zákazníků a pomáhat jim maximálně využívat naše produkty.“

Úspěšná spolupráce s BERGHOF SYSTEMS ale není pro Asseco Solutions žádnou novinkou. Vyzkoušeli si jí již u společného dlouholetého zákazníka, pražské společnosti 2N TELEKOMUNIKACE a.s., světového lídra ve výrobě komunikátorů na bázi IP protokolu.

„Naše řešení BERGHOF Adaptive pomáhá výrobním firmám a obchodním společnostem úspěšně plnit podnikové cíle a generuje konkrétní a měřitelné přínosy. Obvyklými cíli jsou zvýšení dodací spolehlivosti, optimalizace struktury zásoby, snížení objemu vázaného kapitálu, zkrácení dodacích lhůt a zlepšení plánování. Přínosy jsou o to větší, pokud společnosti využívají kvalitní ERP podnikový informační systém, jako právě HELIOS Nephrite, který je schopen nás "zásobovat" kvalitními daty pro naše složité výpočty.“ říká Ing. Milan Hruška, obchodní ředitel ze společnosti BERGHOF SYSTEMS. „Nasazení našich řešení spolu s produkty z rodiny HELIOS spatřujeme výrazný možný přínos také pro naše zákazníky, kterým se tím mohou rozšířit možnosti, jak úspěšněji fungovat v této složité době.“


Společnost Asseco Solutions, a.s. je největším producentem podnikových informačních systémů na českém a slovenském trhu a v roce 2020 oslavila 30 let od svého vzniku. Softwarová řešení z její produkce jsou distribuována i na dalších trzích v rámci střední Evropy. Společnost se zabývá nejen vývojem, ale také implementací a podporou specializovaných systémů pro organizace všech velikostí v nejrůznějších oblastech jejich působení. Produktové portfolio sahá od informačních systémů pro nejširší spektrum podniků, zabývajících se výrobou, obchodem či službami, přes produkty pro oblast veřejné správy, až po produkty pokrývající specializované potřeby firem, jako je například televizní produkce. Všechny produkty jsou doplněné širokou nabídkou služeb a partnerských řešení. Kromě základních modulů a funkcionalit poskytují též aplikace pro jednotlivé oblasti podnikání, tzv. „oborová řešení“. Asseco Solutions je nositelem certifikátu kvality ISO 9001:2015 a je členem nadnárodní skupiny Asseco Group. Obrat Asseco Solutions, a.s. za poslední fiskální rok 2020 činil 607 mil. a ke konci tohoto roku v ní pracovalo celkem 343 osob.

"Pomáháme firmám, aby byly úspěšné v jejich podnikání. Díky našim službám se mohou plně věnovat svým aktivitám, starost o informační systémy přenechávají nám. V každém okamžiku ctíme vztah s našimi zákazníky i pracovníky, lpíme na pověsti důvěryhodného partnera."

Skupina Asseco byla založena v roce 2004 vytvořením strategického partnerství mezi Asseco Poland (bývalý Comp Rzesów) a Asseco Central Europe (bývalý Asset Soft). Asseco Group má zastoupení v 60 zemích světa a je šestou největší softwarovou společností v Evropě.
Skupina Asseco je dnes mezinárodním uskupením prosperujících evropských IT společností. Je přítomná v celé Evropě prostřednictvím svých regionálních holdingů: Asseco Poland, Asseco Central Europe, Asseco South Eastern Europe, Asseco Western Europe a Asseco Eastern Europe. Aktivity skupiny mimo evropský trh realizují společnosti sdružené v holdingu Formula Systems. Tyto společnosti působí například v Izraeli, USA, Japonsku a Kanadě. Společnosti skupiny Asseco poskytují komplexní IT řešení všem segmentům ekonomiky v mnoha zemích. Portfolio jejich klientů tvoří stejně tak silné nadnárodní bankovní a finanční společnosti, veřejné instituce, mezinárodní korporace, jako malé a střední podniky. Asseco Group zaměstnává více než 28 500 lidí. V roce 2020 přesáhla celosvětově obratu 2,7 miliardy EUR.

BERGHOF SYSTEMS s.r.o. se sídlem v Olomouci působí na českém trhu od roku 1997.
Mateřská společnost BERGHOF Systeme byla založena v roce 1992 v Königsee (Německo). Sídlo společnosti v Durynsku je zároveň centrálou skupiny firem v Německu, Rakousku, USA a České republice. Podnik zaměstnává v současné době ca 40 pracovníků v Königsee (D), Vídni (A), Detroitu (USA) a v Olomouci (CZ), kteří disponují enormní odborností, silnou motivací, jazykovou výbavou a zkušenostmi z mezinárodních projektů. Klíčové kompetence firmy Berghof spočívají ve fundamentální znalosti procesů ve výrobních firmách. Jako specialista na pokročilé plánování, ERP tuning a optimalizaci zdrojů a komplexních procesů ve výrobních a obchodních společnostech patří k firemnímu profilu vedle vývoje softwaru také kompletní péče o zákazníka – vedení projektu, školení, konzultace, údržba a podpora po implementaci případně následné optimalizace.



K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





?

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688