muni.cz (Masarykova univerzita)
Práce  |  05.11.2021 12:32:21

Veletrh JobChallenge na Moravě: Dva dny a nespočet kariérních možností

Veletrh JobChallenge: Dva dny a nespočet kariérních možností

Největší online Veletrh pracovních příležitostí na Moravě JobChallenge zahájí pro studenty a absolventy svůj přenos 9. a 10. listopadu v 9 hodin ráno. 

Veletrh pracovních příležitostí JobChallenge se i letos uskuteční virtuálně. Již patnáctý ročník veletrhu bude možné navštívit ve dnech 9. a 10. listopadu prostřednictvím laptopů či mobilních telefonů přes webovou stránku www.jobch.cz. Bezplatná registrace umožní setkání s téměř 50 zaměstnavateli, nabídne bohatý doprovodný program a pomůže účastníkům zorientovat se v současné nabídce na trhu práce.  

Poradenský HUB: inspirativní a vzdělávací prostor

I letos je pro návštěvníky veletrhu 9. listopadu připravený virtuální inspirativní a vzdělávací prostor. Každý, kdo se registruje, bude mít možnost konzultovat svůj životopis, navštívit koučovací zóny a poslechnout si odborníky z praxe na některém z webinářů. Tato triáda služeb, které se logicky doplňují, tvoří Poradenský HUB, který slouží jakožto příprava na setkání se zaměstnavateli následující veletržní den 10. listopadu. Dále bude možnost zapojit se do některé z panelových diskuzí. V rámci první diskuze zástupci 3 různých společností ukáží, jak u nich vypadají výběrová řízení v praxi. V druhé diskuzi panelisté a panelistky rozeberou téma gender pay gap. Na jednotlivé sekce programu Poradenského HUBu je zapotřebí se registrovat. 

Online stánky: získejte kontakty pro budoucnost

Hlavní veletržní den 10. listopadu se budou studenti a absolventi moci setkat se zástupci jednotlivých firem na jejich online stáncích. První vystavovatelé přivítají návštěvníky již od 9 ráno, poslední pak budou k dispozici do 17 večer, aby všichni měli čas se připojit. Na webových stránkách veletrhu je již nyní vyvěšená časová osa, aby si každý účastník mohl naplánovat, který stánek a doprovodný program navštíví. Kliknutím na logo se zobrazí informace o vystavovateli, a také druh spolupráce (stáž, zkrácený či plný úvazek), kterou tento zaměstnavatel nabízí. Pro snadnější orientaci lze jednotlivé online stánky filtrovat na základě odvětví, která účastníka zajímají a jsou pro něj relevantní. Jakmile si účastník vybere vystavovatele, se kterým by se rád setkal, jedním kliknutím se pak přímo z webu JobChallenge přenese na jeho online stánek.

Doprovodný program: TALK show a webináře s odborníky z praxe

Kromě online stánků si mohou účastníci veletrhu vybírat z široké nabídky doprovodného programu. Zástupci jednotlivých firem vystoupí na moderovaných TALK shows či webinářích. Detail programu společně s medailonkem řečníka či řečnice je k dispozici po rozkliknutí. Každý účastník si tak může přijít poslechnout přesně to, co by ho zajímalo. Přihlášení na webinář je možné pro ty, kteří mají vytvořený profil na webu JobChallenge.

Velkou přidanou hodnotu letošního veletrhu bude chat s personalistkami, které budou k dispozici po celý den veletrhu. Dále je tu možnost nahrát životopis do svého profilu, díky kterému budou firmy moci jednotlivé návštěvníky veletrhu oslovovat s pracovními nabídkami, a navíc se tím každý automaticky zapojí do veletržní soutěže o iPad (2020).

Veletrh každoročně pořádá Masarykova univerzita společně s Mendelovou univerzitou a VUT v Brně, s cílem pomoci studentům a absolventům získat přehled o aktuální situaci na trhu práce a navázat kontakty, které se v budoucnu mohou hodit.

 
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář








Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688