Lidé (Lidé)
Lidé  |  24.04.2021 15:10:29

Didier Schapiro je novým obchodním ředitelem INVENTI

Didier Schapiro v dubnu posílil vrcholový management technologické a konzultační softwarové společnosti INVENTI. V roli CSO vystřídá zakladatele společnosti Jana Kašturu, který pozici dočasně zastával.

Akcelerace obchodních aktivit INVENTI na zahraničních trzích

“V INVENTI budu zodpovědný za akceleraci našich obchodních aktivit v zahraničí a současně posílení naší pozice v Česku. Pandemická krize nutí naše zákazníky urychlit projekty digitální transformace zejména v oblastech e-commerce, logistiky, telematiky a fintech”, vysvětlil Didier Schapiro, nový CSO.

“Didier naváže na naše úspěšné obchodní aktivity. Jen loni jsme dosáhli obratu téměř 300 milionů korun a 60 procent z něj bylo realizováno v zahraničí. Naším cílem je rozšířit přítomnost INVENTI v západní Evropě, ale nezapomínáme ani na naše zákazníky v Česku. Posílení týmu o tak zkušeného člověka, jakým Didier bezesporu je, jsme učinili další krok směrem k naší vizi tvořit software na světové úrovni,” doplnil Petr Háka, CEO INVENTI.

Didier Schapiro je expertem na mezinárodní obchod s dlouhodobými zkušenostmi na evropských trzích. Posledních 25 let zastával seniorní exekutivní role ve významných evropských společnostech a také založil úspěšnou konzultační společnost v oblasti business developmentu a obchodních strategií aktivní ve 42 zemích.

Didier je absolventem Montpellier Business School a Harvard Kennedy School of Government. Je členem týmu Google High Performance Coaching a mentorem evropského akcelerátoru Google for Startups.


INVENTI je technologická a konzultační softwarová společnost. Vytváří řešení na míru pro velké a střední firmy i startupy. Pro klienty je partnerem v oblastech vývoje software a mobilních aplikací včetně analýzy, designu, testingu, DevOps a agilního řízení projektů. Sídlí v Praze, Plzni a projekty realizuje v Česku, Německu, Švýcarsku, Anglii a Francii.
INVENTI vyvinulo mimo jiné úspěšnou mobilní aplikaci Vlakem na výlet, kterou dodalo Českým drahám, e-commerce řešení pro online prodej aut pro významné evropské automobilky, cloudový nástroj pro archivaci účetních dokladů německých obchodních řetězců a portál cloudových služeb pro zákazníky Českých radiokomunikací. INVENTI je také dlouhodobým technologickým partnerem CK Fischer. Mezi produkty INVENTI patří Warehouse Management System, framework pro automatizaci testování, integrační platforma, platforma pro IoT, telematiku, logistiku a Průmysl 4.0.
INVENTI získalo v letech 2016-2018 třikrát za sebou ocenění Deloitte Czech Republic Technology Fast 50 CE pro nejrychleji rostoucí technologické společnosti v regionu Střední Evropy.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688