Radek Stolář
(Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  11.12.2020 14:16:41

LOGeco nabídne investorům zajímavé zhodnocení – dluhopisy a digitální tokeny

LOGeco umožňuje investovat široké veřejnosti do ekologických projektů a budoucího úspěchu společnosti. Pro konzervativní investory jsou určené dluhopisy, které nesou výnos 8,5 % p.a. Pro nadšence, kteří se orientují v oblasti kryptoměn, nabízí skupina alternativu k virtuálním měnám – vlastní digitální tokeny ECOLOG (LOG), které vynáší 12 % ročně.

Miroslav Šilhan je ředitelem a hlavním investorem projektu ERVOeco od skupiny LOGeco, nové revoluční technologie na zpracování odpadu, kterou po osmiletém bádání vyvinul tým českých vědců v ČR. Jedná se o naprosto jedinečnou technologii, která ve světě neexistuje. Celkové náklady na vývoj dosahovaly 3 miliony EUR. Společnost LOGeco je také zároveň výhradním výrobcem i dodavatelem do ČR i celého světa.

„ Investoval jsem do společnosti LOGeco, která je vlastníkem technologie na zpracování odpadu ERVOeco, protože ve zpracování odpadu vidím obrovský celosvětový potenciál. Skupina momentálně jedná s dalšími státy o výstavbě našich jednotek v EU nebo USA. Nyní potřebujeme další kapitál na rozvoj, proto jsme se rozhodli dát možnost všem, kteří myslí na udržitelný rozvoj naší planety, aby se mohli podílet na růstu naší společnosti finančně. Nabízíme jim za to vysoký výnos a zároveň podíl na úspěchu firmy, která může změnit naše životy k lepšímu, “ říká Miroslav Šilhan spolumajitel skupiny LOGeco.

Tento český vynález umí zpracovat odpad tedy veškeré organické materiály, např. netříděný komunální odpad, plasty, pneumatiky, oblečení, koberce, průmyslové odpady, mnoho dalšího a “vyrobit” z tohoto odpadu palivo nebo suroviny, které jsou znovu užitečné pro člověka. Cena jednotky se pokynuje kolem 50-90 milionů korun dle požadovaných modulů investorem. Jednotka je totiž modulární a nabízí také kontejnérové řešení. V současné době jsou v provozu tři zařízení, jedno na Mostecku a dvě v zahraničí. Nyní dodáváme do světa dalších 10 jednotek a jednáme s dalšími státy o výstavbě našich jednotek v EU, USA, Slovensku, Africe nebo na asijských trzích.

Cílem společnosti v příštím roce je vybudovat těchto zařízení v Česku dvacetpět a v zahraničí dvojnásobek, a k tomu potřebuje skupina další kapitál. Společnost LOGeco s.r.o. je jediným majitelem TechWaste technologie ERVOeco a zároveň výhradním celosvětovým prodejcem nejnovějších hi-tech postupů zaměřených na zpracování odpadů i druhotných surovin.

Podílet se na ekologickém zpracování odpadu, záchraně planety a zároveň zajímavě investovat může opravdu každý

Náklady na výstavbu jedné jednotky ERVOeco jsou vysoké a společnost LOGeco hradí náklady ze svých prostředků. Dluhopisy skupiny se nabízejí už od 10 000 korun. Investorům tak nabízí možnost podílet se finančně na výrobě každé další jednotky. Ta vlastníkům vydělává hned dvakrát. Poprvé, když přijímá odpad ke zpracování – poplatek za zpracování odpadu. Podruhé generuje ERVOeco příjmy, když z odpadů vytěží všechny organické materiály a zpracuje je na polotovary, ze kterých se v petrochemických závodech vyrábí polyethylen, polypropylen a další produkty. Díky tomu je roční provozní zisk jedné jednotky ERVOeco něco kolem 23 milionů korun. Každá jednotka tak představuje velmi zajímavý poměr investice a její rychlé návratnosti.

Podílet se na každé jednotce může každý investor dvěma způsoby. První z nich je nákup čtyřletých dluhopisů skupiny s výnosem 8,5 % a pololetní výplatou úroků. Druhou možností je nákup digitálních tokenů - pro představu něco jako kryptoměny.

Moderní způsob investování prostřednictvím tokenů

„ Jelikož je ERVOeco jedinečná a inovační technologie, chceme investorům po celém světě nabídnout také moderní, rychlý a progresivní způsob investice do společnosti LOGeco. Tím jsou tokeny, jinými slovy investor vlastní něco jako digitální peníze LOGeco – tzn. ECOLOG token. Náš token jsme pojmenovali ECOLOG, zkráceně LOG nebo-li digitální kryptoměna fungující na standardu ERC-20 v rámci velmi známé decentralizované blockchain sítě Ethereum, “ doplňuje Šilhan.

ECOLOG token (zkráceně LOG) byl vytvořen pro ekonadšence nebo nadšence do inovací, kteří se v kryptosvětě už alespoň trochu orientují a nechtějí investovat standardním dluhopisovým způsobem s nižším výnosem. Funguje to tak, že každý LOG má nominální hodnotu 1 americký dolar. LOGů můžete mít, kolik chcete. Minimální investice je od 100 LOGů tedy minimálně za 100 USD. Investovat lze i českých korunách. Následně investor vlastní virtuální měnu, jejíž hodnota roste 12 % ročně. Každý měsíc LOGeco bude posílat 1% podíl vašich LOGů. Pokud bude investor mít 100 LOGů, tak dostane každý měsíc 1 LOG k svému majetku navíc jako bonus. Na konci roku pak bude vlastnit zhruba 112 LOGů.

„Společně ukážeme, že je možné planetu Zemi čistit a navracet zpátky do krásného stavu, jak popisuje sir David Attenborough v dokumentu A Life on Our Planet. Každý investor navíc bude za svou pomoc finančně odměněn, a zároveň mít zajištěný pravidelný příjem, “ uzavírá hlavní investor projektu Šilhan.

 

Zdroj: LOGeco 

 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688