Manuvia (Manuvia)
Tiskové zprávy  |  21.01.2020 09:39:37

Personální divizi Manuvie povede Ondřej Wysoglad

 

Ondřej Wysoglad se v oblasti personalistiky pohybuje již od roku 2005. Téměř pět let byl výkonným ředitelem agentury Edymax, kterou následovala kariéra v mezinárodní společnosti Adecco. Tam začínal v roce 2011 na pozici Operations manager, a posledních pět let řídil Adecco v České a Slovenské republice jako generální ředitel.

Ceníme si Ondřejových zkušeností a věříme tomu, že nám pomůže posunout Manuvii mezi nejsilnější personální agentury ve střední Evropě,“ komentoval novou posilu Dušan Letošník, CEO skupiny Manuvia.

Výzvy a strategie

V rámci skupiny Manuvia bude Ondřej Wysoglad zodpovědný za řízení divize zaměřené na temporary a permanent placement. „Manuvia má obrovskou příležitost stát se leadrem středoevropské personalistiky. Propojíme-li náš současný potenciál u stávajících klientů s rozvojem permanent placement, rozšířením kapacit realizační a staffingové divize spolu s novým obchodním oddělením, můžeme tohoto cíle společně dosáhnout,“ řekl nově jmenovaný CEO personální divize, Ondřej Wysoglad.

Na trhu je stále silná poptávka po zaměstnancích, a tak je i prostředí personálních služeb vysoce konkurenční. „Bojujeme o každého zákazníka, proto musíme být jednička. Rozhodují detaily,“ vysvětlil Ondřej Wysoglad. Zaměří se proto na několik strategických cílů. Předně je podle něj důležité neustále vylepšovat zákaznickou zkušenost: „chceme být pro naše zákazníky partnerem, který jim vždy bude umět profesionálně poradit, nabídne komplexní služby i flexibilní řešení.“  V plánu je také rozšiřování náborové sítě a posílení personálních kapacit. Důležitou kapitolou pro Manuvii vždy byly inovace. Společnost nyní chystá několik technologických nástrojů, například mobilní aplikaci pro agenturní zaměstnance, ve které najdou digitální peněženku, elektronickou docházku nebo možnost požádat si o zálohu nebo půjčku. Další aplikace usnadní komunikaci s kandidáty nebo zákazníky, ke slovu by se měl dostat i chatbot.

Osobní profil

Ondřej Wysoglad pochází z Ostravy, studia strávil na Panevropské vysoké škole v Bratislavě, na Fakultě Ekonomie a podnikání, a několik posledních let žije s rodinou v Praze. K jeho koníčkům patří četba, jízda na čtyřkolce, florbal a sbírání hub.

Manuvia - mezinárodní personální společnost

Manuvia je mezinárodní hráč na trhu personálního leasingu. Zaměřuje se na výběr manuálních pracovníků pro firmy v oblasti automobilového a elektrotechnického průmyslu, logistiky, strojírenství, potravinářství, maloobchodu a sektoru HORECA. Je specialistou na zahraniční nábor a adaptaci zahraničních pracovníků. Společnost poskytuje služby stovkám klientů v České a Slovenské republice a zaměstnává více než 12 000 lidí.

Více se můžete dozvědět na: www.manuvia.com

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688