Orange Academy (Orange Academy)
Práce  |  23.09.2019 21:43:31

Překonejte strach z učení cizího jazyka jednou provždy

Potřebujete se rychle naučit cizí jazyk, ale nevíte, jak na to? Důvody můžete mít různé od těch osobních, až po ty pracovní. Je velká motivace učit se jinou řeč, pokud vám její neznalost brání v kariérním postupu, nebo dokonce v lepším finančním ohodnocení vaší práce. No a ještě krásnější motivace je lákavá možnost pracovního pobytu v zahraničí nebo vysněná dovolená u moře. Nedovolte jazykové bariéře říkat NE a neodmítejte nové životní příležitosti. Jednou byste velmi litovali. Představte si třeba večerní romantickou procházku po slunné pláži nebo krásném historickém městě, vždyť nemusí zůstat jen u vašich snů. Stačí se konečně odhodlat…

Dejte šanci osvědčeným jazykovým kurzům

Chcete-li se naučit cizí jazyk, máte prakticky tři možnosti. Jednou z nich je učit se cizí řeč doma jako samouk, ale tato metoda není příliš efektivní a hodně lidí to po čase vzdá. Není s vámi totiž někdo, kdo vám může poradit, namotivovat vás a procvičovat s vámi správnou výslovnost a gramatiku. A úplně ze všeho nejlepší je konverzovat v cizím jazyce s někým dalším. Mezi další dvě možnosti patří výuka s lektorem, a to buď individuální, kdy oslovíte nějakého učitele cizích jazyků, a ten vás bude doučovat, anebo jazykové kurzy, kde se efektivně učíte cizí jazyk s pomocí zkušeného lektora ve skupině spolu s dalšími studenty.

Ve videu si můžete třeba poslechnout tipy, jak se (na)učit německy.


Jazykové kurzy šité na míru naučí i začátečníky

Jste naprostý začátečník a děsí vás představa, že se budete učit cizí řeč spolu s dalšími studenty? V tomto případě je pro vás vhodná individuální výuka cizí řeči, kdy se lektor věnuje pouze vaší osobě. Až se trochu otrkáte a ztratíte obavy, že se ztrapníte před ostatními studenty svou naprostou neznalostí nebo tím, že nebudete stíhat jejich tempo, můžete se přihlásit do skupinových kurzů. Naučte se v co nejkratším čase s předem sestaveným časovým rozvrhem nový jazyk mnohem rychleji. Navíc díky výuce s ostatními studenty uvidíte, že v tom nejste sami, a že ty nejčastější chyby neděláte jenom vy. Také je dobré poslouchat i jiné žáky a srovnávat jejich výslovnost, tak zjistíte, kde děláte chyby vy sami.

Jak se naučit německy nebo anglicky opravdu dobře?

Zvolit můžete některý z programů jazykových škol po celé České republice. Vybírat můžete podle svých časových možností, ale i podle vašich potřeb a intenzity, kterou chcete učení věnovat. Kurzy mají totiž různé délky a lekce jsou přizpůsobeny jak začátečníkům, tak pokročilým. Pro ještě větší podporu výuky ji můžete podpořit osvědčenými metodami. Nebojte se mluvit např. anglicky nebo německy s jinými lidmi, čtěte knihy v cizím jazyce, sledujte zahraniční filmy a seriály v originále, třeba jen s titulkami. Úspěch je zaručen!

A co pomohlo v učení cizího jazyka vám? Napište nám do komentáře vaši zkušenost a osvědčenou techniku. Určitě tím pomůžete těm, kteří jsou teprve na začátku a ocení každou radu. Zvláště od někoho, kdo si prošel stejnou situací a teď už je na vyšším stupni ve znalostech. Je jedno jestli se toužíte naučit anglický či německý jazyk, principy učení jsou velmi podobné.

Pro aktuální videa o německém jazyce odebírejte kanál Orange Academy .

Vyplatí se to!


Autorka:  Mgr. Iveta Damborská

Editorka: Zuzana Klímová 

Orange Academy

Orange Academy se zabývá výukou rekvalifikačních kurzů a školení v oblasti účetnictví, mzdového účetnictví, personalistiky a marketingu. Dále nabízí jazykové kurzy s výukou angličtiny a němčiny přímými metodami Effective English® a Effektives Deutsch®. Od roku 1990 absolvovalo kurzy více než 20 000 účastníků ve 34 městech po celé ČR.

Více na https://orangeacademy.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Přečtěte si také:

14.06.2022Film, který změnil obchodování s futures jednou provždy Jaroslav Tupý (Purple Trading)
02.10.20193 nejčastější chyby při učení německého jazyka Orange Academy (Orange Academy)
07.09.2017Proč se učit cizí jazyky? Lucie Vlková (Slůně - svět jazyků )
24.07.2017Nejžádanější cizí jazyky Lucie Vlková (Slůně - svět jazyků )
13.06.2017Benefit pro zaměstnance: výuka cizích jazyků (2/2): Blended learning Lucie Vlková (Slůně - svět jazyků )






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688