OK-point (BrokerConsulting)
Okénko Franchising  |  23.09.2019 00:00:00

V Ostravě otevřený druhý OK POINT

Celkově 45. a v Ostravě již druhý OK POINT otevírají společně Broker Consulting a mBank. Franšízanti jsou bratři Aleš a Marek Berbrovi, kteří úspěšně provozují již dva OK POINTy v Třinci a Frýdku-Místku. OK POINT se nachází na Hlavní třídě 699/90 v Ostravě-Porubě a je stejně jako všechny ostatní vybaven moderními technologiemi, privátní zónou a vkladovým bankomatem s provozem 24 hodin, 7 dní v týdnu.

     „Sourozenci Berbrovi patří k našim nejúspěšnějším franšízantům, první OK POINT otevřeli na začátku roku 2017 a po dvou a půl letech provozují tři pobočky. Jejich úspěch je o to obdivuhodnější, že neměli předchozí zkušenosti z oblasti financí či realit,“ komentuje Radim Štantejský, manažer projektu OK POINT Broker Consulting, a dodává: „Počet provozovatelů, kteří vlastní více než jeden OK POINT, se nám úspěšně rozrůstá. Celkem tři pobočky má kromě Berbrových také franšízantka Jitka Přibylová, a to v Praze. Franšízant Lukáš Kubík má jeden v Ostravě a druhý v Olomouci a Petr Šeremeta provozuje OK POINTy v Ústí nad Labem a v Teplicích.“

OK POINT Ostrava-Poruba

OK POINT se nachází na hlavní ulici v blízkosti Fakultní nemocnice Ostrava a Vysoké školy báňská - Technické univerzity Ostrava se skvělou dopravní dostupností, a to jak vlastní dopravou, tak i městskou. Parkování je možné v okolních ulicích.

„Už když jsme uvažovali o franšízovém podnikání, tak jsme s bratrem do toho šli s představou, že chceme vybudovat síť poboček. A právě koncept OK POINT nás nadchnul mimo jiné právě touto možností,“ uvádí Aleš Berbr, franšízant OK POINTu a jeho bratr Marek dodává: „Velmi jsme na konceptu také kvitovali to, že není zaměřen jen na jeden obor, ale nabízí právě kombinaci financí a realit.“

adresa: Ostrava-Poruba, Hlavní třída 699/90, 708 00

otevírací doba: PO, 9:00 až 18:00, ÚT až ČT – 9:00 až 17:00, PÁ – 9:00 až 16:00

bankomat / vkladomat: non-stop


 

OK POINT

Franšízová pobočka OK POINT je místem, ve kterém mohou lidé sjednávat produkty a služby různých bank i pojišťoven a řešit realitní služby, aniž by museli navštěvovat několik různých filiálek. Jedná se o unikátní místo, jehož cílem je usnadnit klientům život a ulehčit jim orientaci v nepřeberném a nepřehledném množství nabízených služeb. Propojuje finanční plánování, nízkonákladové bankovnictví a realitní služby. Tou nejpodstatnější výhodou OK POINTu je pak možnost sjednat si produkt nebo službu na míru v rámci aktuální nabídky finančních institucí a to za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Díky lidskému přístupu ke klientům, diskuzi nad jejich přáními a plány a šíří poskytovaných služeb se OK POINTy staly jedním z nejrychleji rostoucích franšízových konceptů na tuzemskám trhu. Výhodou je také nízká vlastní vstupní investice od 300 tisíc korun, která je mnohonásobně nižší než u populárních franšíz z oblasti gastronomie a srovnatelná s realitními franšízami bez finančních služeb. Svou roli hraje i prestiž finančního odvětví, která oslovuje zejména stávající úspěšné podnikatele či vrcholové manažery z korporací hledající druhou kariéru. Příležitost pro otevření OK POINTu jsou nyní ve městech Praha, Příbram, Hodonín, Břeclav, Chrudim, Žďár nad Sázavou, Havířov, Čáslav, Kutná Hora, Třebíč, Tábor, Písek, Klatovy, Rokycany, Rakovník, Cheb, Aš, Kadaň a Vsetín. Více o OK POINTech na www.okpointy.cz.

Broker Consulting

Broker Consulting je jednou z největších poradenských společností na českém a slovenském trhu v oblasti financí a realit. Od roku 1998 získala důvěru více než 640 000 klientů. Poskytuje také služby přes 4 000 firmám. Služby společnosti Broker Consulting poskytuje přibližně 1 500 finančních konzultantů ve více než 100 klientských centrech a kancelářích. Společnost přinesla na český a slovenský trh řadu inovací. Jednalo se například o investice do otevřených podílových fondů se zamykáním zisků nebo unikátní produkty životního dopojištění, které umožňují pojistit smrt a invaliditu za zlomek obvyklých cen. Broker Consulting rovněž ve spolupráci s mBank vytváří síť franšízových poboček pod názvem OK POINT, kterých je aktuálně otevřeno 44. Více na www.bcas.cz a na www.okpointy.cz. Navštivte také náš Facebook a LinkedIN Broker Consulting a Facebook a LinkedIn OK POINTů.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688