Jonáš Mlýnek (LYNX)
Okénko investora  |  08.08.2018 11:54:15

Nákupní signály na akcie D.R Horton (DHI) a Deutsche Bank (DBK)

Investiční newsletter Breakout Trader od LYNX přináší každý týden 5 investičních analýz. Jedná se o analýzu čtyř světových akcií a jednoho ETF či certifikátu. Analýzy obsahují konkrétní úrovně vstupu i výstupu (stop-loss i cílové ceny). Komplexní krátkodobá analýza jednotlivých titulů přibližuje investorům strategii zkušených investičních profesionálů.

Prorazí akcie D.R.Horton (DHI) současnou formaci?

Americká společnost D. R. Horton je aktivní v poli stavebnictví, nemovitostí a finančních služeb na to navázaných. Skupina je jednou z největších developerských firem v USA a jen v roce 2017 zaznamenala neuvěřitelný nárůst o téměř 50 %.

Od začátku roku 2018 ale trh spíše oslabuje. Zlom přišel až v posledních měsících, kdy firma reportovala vydařená kvartální data. Vidíme velmi dlouhou nákupní svíci, která atakuje vyznačenou rezistenci.

Aktuálně se na trhu tvoří býčí vlajka a v případě jejího průrazu výše budeme vstupovat do nákupní pozice. Vstup plánujeme na ceně $44,50 a stop-loss pokládáme pod minimum zmíněné formace na cenu $42,70. Profit nastavujeme na hladinu $50,00.

Naváží akcie Deutsche Bank (DBK) na hodnoty z počátku tohoto roku?

Až do konce tohoto roku se akcionáři Deutsche Bank (DBK) příliš neradovali. Žádná zmínka o světle na konci tunelu se dlouho neobjevovala a ceny akcií padaly velmi prudce. Býci ale zabojovaly a v posledních týdnech poráží medvědy, trend se otáčí směrem vzhůru. Toto oživení nastartovalo nový trend.

Proražení hranice nad €10,50 je klíčové. Jedná se o nákupní signál, který napomohl pokračování růstu cen akcií v krátkodobém horizontu. Avšak po dlouhé době dosažené zisky byly vybrány, čímž hodnota akcií poklesla. Magická hranice €10,50 je tedy znovu testována. Pro investory je důležité zachování této hranice jako základny pro další vzestup.

V současné době se vytváří nová trendová linie. Pokud ceny akcií budou i nadále pohánět býci, odstartuje to novou vlnu nákupů. Nad hranicí maxima posledních dvou obchodních dní určujeme vhodný nákupní signál. Naší cílovou cenou bude úroveň €13,50. Stop-loss nastavujeme pod hranicí €10,50. Poměr rizika a ztráty je tedy přívětivý.

Získejte kompletní analýzy s konkrétními úrovněmi vstupu a výstupu

Chcete podrobné analýzy s konkrétními úrovněmi vstupu a výstupu pro všechny výše zmíněné tituly? Celkem můžete každý týden získat investiční analýzy čtyř akcií a jednoho ETF.

Registrujte se k odběru investičního newsletteru Breakout Trader zcela zdarma a bez závazků na odkazu www.lynxbroker.cz/breakout-trader.

Upozornění: Všechny úrovně vstupů i výstupů z obchodů vychází z osobních strategií autorů newsletteru a mají pouze informativní charakter. Neměly by být chápány jako specifická nákupní a prodejní doporučení, ale jako podklad pro další analýzu se zohledněním Vašich investičních možností a zkušeností. Ujistěte se, že znáte podmínky investičního newsletteru.

Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek působí jako ředitel české a slovenské pobočky LYNX. Akciovými trhy se zabývá již od roku 2007. Specializuje se zejména na americké trhy a na vlivy politických a makroekonomických událostí na zahraniční trhy. V současnosti studuje program CFA.


LYNX

Logo LYNX

LYNX je specialista na online investování. Českým a slovenským investorům poskytuje nejširší nabídku trhů a instrumentů v kombinaci s extrémně nízkými poplatky. Umožňuje obchodovat akcie, opce, futures, forex, ETF, dluhopisy, certifikáty a další instrumenty na jediném účtu. Akcie a ETF je možné obchodovat od $5 v USA nebo od €6 v EU.


Získejte tipy na akcie a ETF zdarma

Chce získat aktuální tipy na akcie a ETF na tento týden? Investiční newsletter Breakout Trader přináší pravidelně každé úterý podrobnou analýzu čtyř akcií a jednoho ETF včetně konkrétních úrovní vstupu a výstupu. Zaregistrujte se k odběru zdarma a bez závazků na www.lynxbroker.cz/breakout-trader.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Okénko investora:

Čt 17:28  Elektromobily již nejsou “in”?! Hrozí Tesle další propad? Petr Lajsek (Purple Trading)
Čt 14:00  Live and Work – Životní styl nové generace Michal Brothánek (AVANT IS)
St   9:19  2024 je rokem voleb, co to znamená pro akcie? Mgr. Timur Barotov (BHS)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688