Tiskové zprávy  |  17.09.2009 10:01:17

Originální modulovou budovu již ovládli školáci

Ve znamení slavnostního otevření nového zázemí dětského dopravního hřiště se neslo dnešní dopoledne v Kadani. V rámci „Evropského týdne mobility“ byla za účasti představitelů města představena nová originální dvoupatrová stavba, která poslouží školám a školkám při dopravní výuce. Modulovou budovu, která splňuje nejpřísnější technické podmínky, realizovala společnost Touax s.r.o.

Modulový systém pro vybudování zázemí dopravního hřiště zvolili zástupci města pro jeho nízké náklady a především krátkou dobu realizace. Díky pohodlné a rychlé výstavbě mají školy budovu k dispozici již na začátku školního roku. Budova dopravního hřiště nabízí školákům prostornou učebnu, kabinet, toalety a dvě garáže na dopravní prostředky.

Jsme samozřejmě rádi, že jsme mohli udělat něco pozitivního pro děti v našem regionu. Touto stavbou podporujeme myšlenku školy hrou a já pevně věřím, že si děti nové moderní hřiště velmi brzy oblíbí," uvedl Jiří Kulhánek, starosta města Kadaně, které bylo investorem stavby v hodnotě 2,7 milionů korun. „Spokojeni jsme rovněž s rychlým průběhem samotné realizace a naší volbou modulového řešení stavby," doplnil.

Dokončený objekt v Kadani je první stavbou, kterou společnost Touax s.r.o. realizovala v oblasti výstavby školních zařízení pro veřejnou správu v České republice. Dvoupatrový objekt splňuje všechny přísné normy pro stavby tohoto typu. Vysoká kvalita provedení zázemí dopravního hřiště prokazuje konkurenceschopnost modulových staveb vůči tradiční výstavbě, a to i v oblastech s náročnými technickými požadavky.

Pro využití modulových staveb ve veřejné správě vidíme spoustu zajímavých příležitostí. Jedná se o ideální variantu pro města a obce, které potřebují rychle realizovat chybějící stavbu za minimální náklady s možností jejího budoucího využití pro jiné účely. V podobných projektech se tedy hodláme angažovat i nadále," doplnil Jan Petr, marketingový ředitel společnosti Touax s.r.o., která stavbu dětského hřiště realizovala.


Fotografie z dnešní akce jsou k dispozici ke stažení na adrese: http://www.mediaage.cz/novinky.html

O společnosti TOUAX s.r.o.
Společnost TOUAX s.r.o., přední evropský výrobce modulových řešení, je dceřiná firma divize Modulových systémů francouzské společnosti TOUAX SAS. TOUAX s.r.o. se specializuje na výrobu, prodej a pronájem obytných, sanitárních, technologických, skladových a skládacích modulů. Společnost vznikla v roce 2007 integrací divize Modulové systémy společnosti WAREX spol. s r.o., která na českém trhu působila již od roku 1991.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688