Gottova dcera prý chystá žalobu na Ivanu, chce více peněz z dědictví

Dominika Gottová se podle svého manžela Tima Tolkkiho rozhodla zažalovat Ivanu Gottovou kvůli "neférovému majetkovému vyrovnání". Timo Tolkki svou choť plně podporuje. Manželé se chystají hledat vhodného právníka, který by je mohl zastupovat, řekl Tolkki portálu TN.cz.

Hodnota jmění, které po sobě Karel Gott zanechal, se pohybuje v řádu stamilionů korun. Gott se se svou nejstarší dcerou podle Tolkkiho vyrovnal už před smrtí, ale věnoval jí jen velice malý zlomek ze svého bohatství. "Podepsali předběžné vyrovnání. Byli u toho tak čtyři právníci. Musela to podepsat," řekl Timo Tolkki pro TN.cz.

 

"Nemyslíme si, že je to fér. Peníze, které dostala, jsou docela výsměch," dodal. "Hledáme vhodného právníka, který by nás zastupoval. Budeme chtít někoho, kdo by to udělal pro bono (bezplatně), protože si právníka nemůžeme dovolit. Nemáme moc peněz," dodal Tolkki pro TN.cz.

 

Část rozhovoru s Timem Tolkkim:

 

Tolkki nevyloučil, že by právníka vyplatili, pokud jim nějaké peníze u soudu vyhraje. "Budeme chtít dva miliony euro, nebo dům na Bertramce. Dům by nám stačil," dodal Tolkki v sms zprávě. V telefonním rozhovoru později dodal, že budou chtít peníze. "Myslím si ale, že takový případ by vzal každý právník," dodal Tolkki.

 

Není jasné, jestli Ivana Gottová o chystané právní bitvě ví. "Nevím, co Dominika plánuje, takže se nemám naprosto k čemu vyjadřovat," řekla TN.cz mluvčí rodiny Karla Gotta Aneta Stolzová.

 

 

Karel Gott přepsal vilu na Bertramce včetně pozemků na manželku Ivanu. Ta se stala také majitelkou roubenky v Doubici, kterou si Gott v nedávné době postavil. Ivana vlastní i garáž v Košířích. Gott po sobě zanechal také auta, šperky, umělecké předměty a tantiémy.

 


Ivana Gottová je také jediným společníkem ve firmě Karel Gott Agency s.r.o., která řídila a koordinovala Gottovy pracovní aktivity. Zakládala ji společně se zpěvákem, ten se ale kvůli zdravotním problémům rozhodl z vedení v roce 2017 odejít.

 

Timo Tolkki je finský hudebník, který si za manželku vzal nejstarší dceru Karla Gotta Dominiku. Ve Finsku je známý z učinkování v metalové kapele Statovarius, s jejímiž členy se ale v roce 2008 rozešel. Kapela pokračuje dál bez Tolkkiho.


Zařazenoút 15.10.2019 14:10:00
Zdrojtn.cz Mediafax Nova
Origináltn.nova.cz/ext/dominika-se-chysta-na-boj-o-dedictvi-nesouhlasi-s-vyrovnanim.html
Přílohy

Související témata

Ivana Zemanová
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V